Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#372288 biggie, man taip porą metų gal buvo, kad miegot norėjos, tai gerdavau daug žalios arbatos, kad energijos atsirastų, :D po to kėlė kėlė iki 800mg, tai bišk kosmonautė buvau, dabar geriu 400mg ir nieko, jau priprato organizmas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#372304 Galvoju gal serokvelio kontrabanda uzsiimt pelninga butu? :D Dar turiu viena lapeli likusi 200mg :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
KunigaikštisMyškinas rašė:biggie, man taip porą metų gal buvo, kad miegot norėjos, tai gerdavau daug žalios arbatos, kad energijos atsirastų, :D po to kėlė kėlė iki 800mg, tai bišk kosmonautė buvau, dabar geriu 400mg ir nieko, jau priprato organizmas.

anksciau manes ir 600mg neslopindavo, dabar 300 vos gyvas. Matyt keicias savijauta per laika :)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#372324 idomu,geriu sio vaisto 200 mg ir jokio slopinimo nejauciu,dienos metu nemiegu. Ar siu vaistu 200 mg gali sukelti diabeta? suprasciau jei gerciau 800 mg bet kad tik 200... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
nuinu rašė:jus apgaudinejat zmones, kalbat visi nesamone, nieko nezinojes apie psichiatrija. faktiskai jus sodinot zmones ant psichotropinius,kurie paskui kentes del jus visa gyvenima.

kas tie "jus"? :D gal ateiviai :D :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
maumau15 rašė:turesi darbo trinti. Kai sis asmuo isijaucia tai priraso belenkiek :achtung

dabar asmeninem zinutem bandau jam paaiskinti, kad jis neteisus, bet jis nesupranta.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:
maumau15 rašė:turesi darbo trinti. Kai sis asmuo isijaucia tai priraso belenkiek :achtung

dabar asmeninem zinutem bandau jam paaiskinti, kad jis neteisus, bet jis nesupranta.

cia tas pats kas aiskintum sizofrenija serganciam zmogui kad pvz geles netikros.(kiti ju nemato,geles mato tik jis). Jis ligonis,nesupras.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
anonimasx rašė:maumau o tau nėra diabeto dar, ką sakė gydytoja?> nes čia virš normos jau

vakar buvau pavalgius saldziai kai dariausi tyrima. siandien dariausi budama nevalgius tai buvo 5. viskas ok :flo
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#378483 Kokia būtų jūsų nuomonė iš patirties ar žinių, kad kvetiapiną vartoti galima ir dienos metu po tarkim 25 mg ar mažiau. Vietoj raminamųjų, nes kvetiapinas geriau todėl, kad prie jo nepriprantama kaip prie raminamųjų.

Jis mane asmeniškai labai slopina. Net nežinau, dienos metu gal ketvirčio užtektų. Nes aš su 25 mg miegu kaip užmušta. Tiesiog dabar keitė gydymą šiek tiek, koregavo gal tiksliau, ir liepė kuo mažiau gerti kad ir to bromazepamo ar kt raminamųjų, kurie per ilgą laiką padaro neatitaisomą žalą organizmui. Tas pasireiškia dažnai jau senstant. Tai kažkiek išgąsdino. O štai pasiūlymas gerti antipsichotiką pasirodo yra geriau. Kokia būtų jūsų nuomonė? :?