Moderatorius: signs

Parašė artas
#410743 Skyre miegui bet :D Manes nemigdo ,uzmigde tik kai isgeriau 1300mg, pykino ,svaigo galva nes virsyta doze bt bent jau eme miegas :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410746 Nejuokinga situacija jei piktnaudžiauji vaistais. Nepadeda, kitą išrašys gi
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#410747 600mg, nezinau ar jis sukelia ar tiesiog nenumalsina man disforiniu busenu, vaikstau visas isitempes, nors ir lorazepamo kaip ir max'as kartu
Parašė vitamin9
#410750 As geriu 25mg,jei pabandau padaugint ka noriu padaryt iki ~50,pridedu 100mg 1/4/2 tada pyyp! bandant uzmigt,uzsimerki ir atsikeli su panikos priepuoliu gyvu kosmaru is sapnu,uzmigt net nespeji,grynai nori miego bandai nusnust 1-2 minutes ir BAM turek,tada kankindamasis paryciais uzmiegi po kokiu 20 tokiu kartu,isvarvintom akim ir krc komoj visiskoj nuo tokio brain fucko. Isiskaitykit, 25mg NE I 50mg bet 25mg + 100mg 1/4/2 kas gaunasi ten 25mg + 12.5mg ar pan. Quetiapine is fun. Biggie tu biski perdaug tu vaistu varai :) As jau pamaciau ka quetiapinas padare man pamazinus,tau su lorazepamo tiek quetiapino gal net nereiktu. Man pvz kai clonezepama geriau tai "moteriškas lytinis organas",miegas idealus,nerimo nulis,nieko nereik,nors dabar su loriku irgi galeciau turbut negert quetiapino miegui bet jau pamaciau kas buvo pabandzius nutraukt. Nors jei ir taip nerimo yra aisku gal neuztektu miegui loriko.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:As geriu 25mg,jei pabandau padaugint ka noriu padaryt iki ~50,pridedu 100mg 1/4/2 tada pyyp! bandant uzmigt,uzsimerki ir atsikeli su panikos priepuoliu gyvu kosmaru is sapnu,uzmigt net nespeji,grynai nori miego bandai nusnust 1-2 minutes ir BAM turek,tada kankindamasis paryciais uzmiegi po kokiu 20 tokiu kartu,isvarvintom akim ir krc komoj visiskoj nuo tokio brain fucko. Isiskaitykit, 25mg NE I 50mg bet 25mg + 100mg 1/4/2 kas gaunasi ten 25mg + 12.5mg ar pan. Quetiapine is fun. Biggie tu biski perdaug tu vaistu varai :) As jau pamaciau ka quetiapinas padare man pamazinus,tau su lorazepamo tiek quetiapino gal net nereiktu. Man pvz kai clonezepama geriau tai "moteriškas lytinis organas",miegas idealus,nerimo nulis,nieko nereik,nors dabar su loriku irgi galeciau turbut negert quetiapino miegui bet jau pamaciau kas buvo pabandzius nutraukt. Nors jei ir taip nerimo yra aisku gal neuztektu miegui loriko.

Galbut ir per daug, nors nemazai atveju, kai geria zmones ir dvigubai daugiau, sunku pasakyt. Siaip is neuroleptiku, quetiapinas turi stipriausias antidepresantines savybes ir, nors nuskambes keistokai, jis neslopina labai jau daugiau 600mg dozese nei 100mg, kadangi stipriausiai vaistas kabinasi prie slopinanciu receptoriu, kurie jau buna prisotinami ir mazesnese dozese.
Parašė Mersas
#410767 Ar jis gali nuimti itampa ar cia ne tas vaistas? Ar galite parekomenduoti kas padeda, bent laikinai
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410770 Aš su įtampa kamuojuosi. Jis man ir ją nuima, tik 1x per dieną geriu. Atsargiai su svoriu ir valgymu, nes kvetiapinas labaiiii jau kelia apetitą
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:Ar jis gali nuimti itampa ar cia ne tas vaistas? Ar galite parekomenduoti kas padeda, bent laikinai

Gal kokie 5mg olanzapino? Prie sveikos gyvensenos gal netektu naujos spyntos pirkti, o esanciai itampai abejoju ar ka nors geresnio rastum.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410778 Tik olanzapinas daug labiau slopinantys nei kvetiapinas. Olanzapiną ilgai vartojau
Parašė Mersas
#410781 O, del ko pvz kyla susierzinimas ir pyktis? Pvz atsikeli ryta ir taip jauties jau, be priezasties.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410782 Aš galiu tik iš savo patirties pasakyti, gi daug priežasčių yra. Man asmeniškai tai nekokybiškas miegas, per galvojimas visko, nerimas, įtampa ir dar dauuug. Tačiau su seroquel ryte jis man tikrai mažesnis būna, o dažniausiai nebūna jo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:O, del ko pvz kyla susierzinimas ir pyktis? Pvz atsikeli ryta ir taip jauties jau, be priezasties.

Na tu priezasciu yra greiciausiai, nors ir pasamonines jos, tiesiog neateina i galva net pasvarscius. Galbut streso asis hyperaktyvi ir nuolatos pumpuoja didesni kieki kortizolio ir epinefrino. Pamegink ryte juodos arbatos atsigert.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410920 Man mažina Coaxil, atsistatė pulsas nuo streso, atmintis, daug info sugebu įsisavinti. Bet čia vadinamas tricicklis AD, o kitur sako, kad jis net ne AD, nes opioidinius receptorius veikia