Moderatorius: signs

Parašė Mersas
#413231 Skaiciau, kad nauji tyrimai rodo, kad soc fobija sergantiems zmonems dazniausia per didelis seratonino kiekis , todel netinka vaistai, kurie kelia serotonino kieki, tai yra visi sssr ir kiti ad. Manau reikua pasitikrint serotonino kieki pries geriant ad.
Parašė Rolas
#413244 Sveiki, vartoju 400 mg quetiapino, 300 mg zolofto ir 100 mg solian, ir pradėjau jausti keistą kvapą prakaite, išmatose, šlapime ir burnoje skonį. Kas tai galėtų būti?
Parašė Baran
#413260 Labas rytas, pradejau vartoti Kviteapina, jau nemazai laiko, tiksliai negaliu atsakyti, bet paskutiniu metu isgerus tablete ir jau miegant, as atsikeliu nakti, net pora kartu ir daugiau ir pradedu viska valgyt, pvz.: riesutus, obuolius, batonus ir taip toliau, bet mesos nevalgau, tik toki maista ir as kai atsikeliu kaip automatiskai esu tokioj busenoj ir negaliu saves visiskai sukontrouliuot, cia yra baisus dalykas, ir taip svorio per siuos visus prakeiktus vaistus daug priaugau, o dabar ir taip prasidejo, nezinau ka daryti, ar yra kam nors taip buve? Ne vakare, o pacioj nakty.
Parašė Baran
Mersas rašė:Skaiciau, kad nauji tyrimai rodo, kad soc fobija sergantiems zmonems dazniausia per didelis seratonino kiekis , todel netinka vaistai, kurie kelia serotonino kieki, tai yra visi sssr ir kiti ad. Manau reikua pasitikrint serotonino kieki pries geriant ad.

Man gydytoja sake atvirksciai, as ir gi skaites kazkada apie sita, o gydytoja kategoriskai sako, kad reikia didinti serotonina, tai kur ta teisybe? Vieni sako taip, kiti sako taip.
Parašė Baran
Rolas rašė:Sveiki, vartoju 400 mg quetiapino, 300 mg zolofto ir 100 mg solian, ir pradėjau jausti keistą kvapą prakaite, išmatose, šlapime ir burnoje skonį. Kas tai galėtų būti?

300 mg? Apskritai 200 mg Setralino yra maksimum..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:
Rolas rašė:Sveiki, vartoju 400 mg quetiapino, 300 mg zolofto ir 100 mg solian, ir pradėjau jausti keistą kvapą prakaite, išmatose, šlapime ir burnoje skonį. Kas tai galėtų būti?

300 mg? Apskritai 200 mg Setralino yra maksimum..

Jis greičiausiai kalba apie prailginto vartojimo kvetiapina. 300mg kiek pamenu cia viena maziausiu doziu. Ir 900mg yra normali doze.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413266 Uoj, nemaciau, kad apie sertralina kalba eina, sorry. Na, jeigu gerai toleruojamas vaistas ir nera jokiu serotonino sindromo pozymiu, tai why not
Parašė Mersas
Baran rašė:
Mersas rašė:Skaiciau, kad nauji tyrimai rodo, kad soc fobija sergantiems zmonems dazniausia per didelis seratonino kiekis , todel netinka vaistai, kurie kelia serotonino kieki, tai yra visi sssr ir kiti ad. Manau reikua pasitikrint serotonino kieki pries geriant ad.

Man gydytoja sake atvirksciai, as ir gi skaites kazkada apie sita, o gydytoja kategoriskai sako, kad reikia didinti serotonina, tai kur ta teisybe? Vieni sako taip, kiti sako taip.

:))) nzn, kazkur anapus ta teisybe :achtung
Parašė Baran
#413308 Labas rytas, noreciau visu cia esanciu paklausti, ar yra buve kam nors ir, ar gali buti nuo Kveatepino kita diena stipri agresija, nervingumas, irzlumas, kai kas nors kalbasi namuose, tai man sukelia agresija, irzluma, tada man atrodo, kad jie labai garsiai kalba, nors as klausiau ju paciu ir jie sako, kad kalbasi normaliai, kaip ir anksciau, dar pavyzdziui, kai valgo ar atidaryneja, uzdaryneja spinteles, durys, girdziu labai tai viska garsiai, tai kelia pykti, nervingumas prasideda ir taip toliau. Jau nuo siandien bandysiu nebegerti to, Kveatepino, gal praeis? Ir is viso, gal zinote, kas cia gali buti? Gal kas patars? Aciu. :verkiu
Parašė Mersas
#413311 Na man irjie sukeldavo erzali, kazkokia nuotaika ne kokia, gyd sake gal per daug jau organizme ju. Mazink doze ir paziurek ar kas keiciasi, jeine,tai ne nuo ju
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Baran rašė:Labas rytas, noreciau visu cia esanciu paklausti, ar yra buve kam nors ir, ar gali buti nuo Kveatepino kita diena stipri agresija, nervingumas, irzlumas, kai kas nors kalbasi namuose, tai man sukelia agresija, irzluma, tada man atrodo, kad jie labai garsiai kalba, nors as klausiau ju paciu ir jie sako, kad kalbasi normaliai, kaip ir anksciau, dar pavyzdziui, kai valgo ar atidaryneja, uzdaryneja spinteles, durys, girdziu labai tai viska garsiai, tai kelia pykti, nervingumas prasideda ir taip toliau. Jau nuo siandien bandysiu nebegerti to, Kveatepino, gal praeis? Ir is viso, gal zinote, kas cia gali buti? Gal kas patars? Aciu. :verkiu

Padidėjęs jautrumas nuo nerimo. Arba šalutinis nuo kvetiapino (jeigu tikrai nuo kvetiapino čia tau). Man pvz nuo kvetiapino (arba nerimo) pradeda viskas labai per ausis eit. Trenki šaukštesliu per puodelį ir atrodo per smegenis pereina. Su laiku praeina.
Parašė Baran
#413315 Greiciausiai nuo Kveatepino, nes praeita karta kai vartojau ji, man taip pat budavo agresija, nervingumas, pyktis, veliau ji nebegeriau ir praejo, bet dabar vel pabandziau ji gerti ir lygiai tokia pati situacija: agresyvumas ant namiskiu kazkoks, kad labai garsiai kalba ir taip toliau, tiesiog gydytoja pasiule ji vel pabandyt, tai reiskia nuo jo man taip blogai.