Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418248 Tai gydaisi zolelem? Depresijaa turbūt irgi bigpharma isgalvojo, kad vaistus prastumt, o visas forumas tiesiog apsimeteliai ar aktoriai?

Tokia teorija tiek pat arti tiesos.

O del balsu ir kvetiapino, tai nerukyk kaseku su juo, man ir haliunkes tada buna.
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Tai gydaisi zolelem? Depresijaa turbūt irgi bigpharma isgalvojo, kad vaistus prastumt, o visas forumas tiesiog apsimeteliai ar aktoriai?

Tokia teorija tiek pat arti tiesos.

O del balsu ir kvetiapino, tai nerukyk kaseku su juo, man ir haliunkes tada buna.

Ne beveik nerukau,bet kad reik kartais pailset tai faktas. Ne kad uzdraude klonika idijotizmas.
Man be nieko buvo,as kai jauciu vos kazkokius pasalinius nieko nevartoju. Nu as nuo quetiapino tikrai turejau daug nesamoniu. turejau gert olanzapina bet ivyko kompiuteriu klaida ir neturejau vaistu issipirkt ir metesi quetiapinas nuo keliu pabandymi ir numetimo i sali kaip baisu bet nebuvo ka daryt o zinau kad panasus ir pradejau gert. kai pagalvoji gaila pagalvojus gal su olanzapinu nebutu buve tiek salutiniu plius laimingesnis buciau. vos pradejus gert quetiapina veidas akys kaip velnio buvo,3 dienas isvis negalejau minciu net nukreipt nuo negativumo,galva uz tave galvoja ir negatyviai o kai bandziau olanzapina vaziuoju su masina ziuriu o saulute islindo,lapai medziai linguoja grazus buvo pirmas poveikis palyginus su quetiapinu. bet gal man cia tik taip nepasiseke,sake olanzapinas labiau bukina,svorio priaugi,nors svoris man patinka dar jei nerima sutvarko miegi gerai ir life happy isvis butu smagu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Deividas rašė:Šiaip veiklioji medžiaga yra Kvetiapinas. Originalas yra Seroquel, bet jo Lietuvoj nėra. Man daktarė patarė imt arba KRKA arba Orion. Orion yra ketipinoras. KRKA yra kventiax. Aš kairtais juos maišau nes tiek KRKOS turiu tiek Oriono. Nėra svarbu labai, tiek tas tiek tas geras. Šiaip gaila kad nėra Seroquel Lietuvoj, jis tikrai geriausias būtų. Teko iš daktarės girdėt kad vienai pacientiai nieko nedarė ketipinoras, o kai iš anglijos užsisakė Seroquel tai visiškai kitaip pradėjo jaustis. Tai va.. gal patarčiau imk KRKA Kventiax.

Ačiū. Vaistinėj klausiu, kas originalas. Ketipinor. Pažėjau į ją, na paėmiau ketipinor. Pažiūrėsiu. Gėriau anksčiau, miegu. Bet ligoninėj kitą gėriau, kventepiną. Ilgai neužmigdavau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418419 Ai žinok tos vaistininkės nesamones šneka, dažnai man bando įkišt neoriginalus, tai atsargiai su jom. Šiaip sakau - originalas yra Seroquel. Ketipinoras yra Orion firmos (Suomija). Kventiax yra KRKA (Slovėnija). Tiek tie tiek tie geri. Ligoninėse jie dažniausiai pigiausius perka, tai matyt dėl to ir ilgai neužmigdavai :D Tavo buvo Hedonin (G.L.Pharma gamintojas - Austrija). Gal irgi geri, bet neteko susidurt su G.L.Pharma vaistais man. Šiaip viskas super, ketipinor daug teko vartot, viskas su jais ok :)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Neleidzia editint....bet tik nakti isgerus diena normaliai. Ir man asmeniskai isgerus reik eit miegot,nes jei ziuriu tv ar tel perdaug,nezinau jis sujaukia ten smegenis miega beleka padaro,pabandziau kazkada isgert pries pora h,tas pora h issimaudyt pavalgyt ir t.t. tai zodziu miegot buvo baisu sapnuoji beleka ten jo kai isgeri tai reik tamsa ir guli nes man asmeniskai tos smegenys su juo ten apsorbuoja perdaug aplinkos ir paskiau tave dulkina normaliai. chemija chemija.

Šiaip pritariu. Aš bandžiau vieną naktį paimt 50mg kvetiapino + mirtazapino 7.5mg imu ir neit miegot iškart. Tai po valandos kažkokie gliukai prasidėjo. Atsirado kažkoks aktyvumas, kad turėjau judėt visąlaiką lovoj negalėjau nurimt, kažkokios mintys debiliškos atsirado.. nu sunku net nupasakot kažkokie tikrai keisti dalykai pradėjo darytis. Tai aš visad paimu ir iškart einu miegot, nes nežinia kas ten pradeda darytis su smegenym.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420041 Pas mus Lietuvoj kur nors dar yra Seroquel? Ar tik generiniai liko?
Parašė vitamin9
Mersas rašė:Ar yra kam netiko kvetiapinas? Ar neprasidejo depresija nuo mazo kiekio?jis juk bukina?

as puse metu kazkodel kenciau mintis apie artimuju zalojima,praktiskai galva buvo uzemus nemazai laiko kaip kokia negatyvi mintis,naktines mintys kuriu negali suvaldyt,tiesiog lyg uz tave kazkas galvotu,siaip pora freaky stuff. puse metu....na o poto kaip ir nieko vaistas.nei jis mane bukina nei ka,prie tos miego dozes pripanti net nejauti tai paskiau uzmigt sunku vel. ai puse sudo,man tie puse metu labai sunkus buvo nesuprantu net kodel tesiau kai pagalvoji seundei kas butu jei per kaledas uzpjautum visus namie :D turejau galvoj cia for fun pasakoju tokiu minciu neturiu ne crazy bet va nuo quetiapino buvo,ir pagalvoji,wtf as katik pagalvojau? zdz brudas bet praeina. kitiem gal isvis be problem bet man tai jis ant negatyvuo dave normaliai kol apsitvarke. brudas ne vaistas istikro. bet jei bendrai tai slopinimu,sumazijimu sex drive,jokiu tokiu dalyku nera.o as dar 2 vaistus ant virsaus varau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Mersas rašė:Ar yra kam netiko kvetiapinas? Ar neprasidejo depresija nuo mazo kiekio?jis juk bukina?

Nepasakyčiau kad bukina. Man kaiptik įkyrias mintis nuima, tai su švaresne galva atsikeli ryte.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420056 Na man kai ligos pradžia būna tai tragedija. Bet man nuo pačios ligos būna kad nieko neatsimenu ir negaliu susikoncentruot. Poto jau kai įsivažiuoja vaistai ir nerimas sumažėja tada biškutį apsitvarko viskas. Tai sakyčiau kad tvarko tiek atmintį tiek mąstymą. Bet reikia laiko, jeigu tik pradėjai vartot tai dar biškutį turi palaukt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420059 Zoloft+Kvetiapinas+Mirtazapinas. Vos kažką iš šitų nutraukiu ir iškart vėl viskas atsinaujina. Mirtazapiną bandžiau šį kartą nutraukt ir iškart nerimas išlindo. Jie matys tarpusavy kažkaip sąveikauja ir padeda man.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420061 Joa, apie 13kg. Bet visada man taip, tiek pat ir nuo vieno kvetiapino priaugdavau. Bet po biškį krenta, stengiuos mažai valgyt ir daug sportuot. Aš nuo risperidono buvau labai daug priaugęs tai biškį daugiau pastangų teks įdėt. Galvojau nutrauksiu mirtazapiną ir dar nukris svorio, bet nerimas atsirado tai vėl grįžau ant jo. Galva svarbiau nei svoris. Kiti žmonės išvis pvz nepriauga.