Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420062 Gal tu būsi iš tų kuriems neaugs. Vasaros g sutikau daug žmonių kurie žymiai daugiau vaistų ryja ir visiškai nepriauga, net numeta. Čia labai individualu.
Parašė Mersas
#420064 Man nuo lyricos neauga, o kitiems auga. Noriu mes kviati, nes nelabai man jis, nemanau, kad man jis tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420068 Na žiūrint kiek laiko vartoji. Jei jau vartoji bent pora mėnesių ir nepajutai jokio pagerėjimo tai mesk tada.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420082 13kg cia vanduo :D man top buvo 30, dabar 10 pavyko numest, tai 20
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420088 Tai taip, man buvo 25 maximum kai vartojau rispoleptą. Bet kai rispoleptą numečiau sugebėjau pasidaryt -12kg. Tai dabar vis dar turiu +13kg rezultatą :D prakeiktas rispoleptas, nereikėjo man jo vartot, dabar jaučiu būtų išvis kokia tik +5kg. Nors whatever, padėjo man visai rispoleptas tuo momentu
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420231 Kas nors savo kailiu patyrėt skirtumą tarp paprasto quetiapino ir XR? Koks poveikis? Labiau slopina? Mažiau slopina? Dozavimas toks pats? Tarkim jeigu paprasto quetiapino 50mg, tai ir XR 50mg? Kiek teko skaityt tai XR duodamas didesnėm dozėm.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420235 XR'o nera 50mg, 200mg maziausiai. O poveikis toks pats kaip ir paprasto, tik, kad visa diena. Paprasto isgeri, ismiegi - ryte atsikeli normalus, apsistabilizaves. Ant XR'o visad apsidauzes, irzlus, mieguistas. Man tai big no no no.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420236 ir ant XR'o kad daaugt reik paprasta is pradziu vartot. Net stacionare neduoda iskart 200mg XR'o. Paprastu didina doze iki tol kol XR'a galetum gert.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420237 Nu jo.. liūdna tada kad nėra 50-100mg. Čia matyt tik užsieny yra ( https://www.rxlist.com/seroquel-xr-drug.htm#indications ). Užsieny rašo kad nuo 50mg prasideda. Jau tikrai ilgą laiką geriu 50-100mg, tai galėčiau peršokt ir prie XR jei būtų mažesnių dozių.

Matai man to raminimo, mieguistumo ir reikia, aš vistiek nei dirbu nei ką, lovos/invalidumo režimu. Jeigu poveikis ryte jau dingęs tai negerai. Na aišku galiu ryte tada įkalt ir dienos metu įkalt ir bus kaip extended release :D Arba aišku kelt iki 200mg paprastą, o tada XR pasibandyt.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420239 Kad tau dar daug vietos AD kelimui. Tik tada apie kvetiapina kaip papildanti galvot.

O siaip zmogus negali gyventi lovos rezimu. Privalai kazka veikti. Jei nori tik gulet ir gerai jaustis, tai siulau (ironiskai) heroina
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Kad tau dar daug vietos AD kelimui. Tik tada apie kvetiapina kaip papildanti galvot.

O siaip zmogus negali gyventi lovos rezimu. Privalai kazka veikti. Jei nori tik gulet ir gerai jaustis, tai siulau (ironiskai) heroina

Na aš bijau zoloftą kelt, nes gali pradėt aktyvuot. Tai čia atvirkščiai, aš noriu gyvent normalų gyvenimą ir gerai jaustis, o ne lovoj gulėt ir merdėt. Koks žmogus norėtų gulėt ir pūt namie? Esu tokiam režime nes bloga sveikata, o ne dėl to kad noriu..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420242 Šiaip pasiklausiu daktarės, mielai galiu kalt ir maximum dozę zolofto. Bet jau ir prie 100mg pastebėjau kad žymiai prasčiau miegu ir užmiegu. Jaučiasi jau dabar aktyvinimas. Pašnekėt gal reikės apie alternatyvas, galbūt cipralex'ą galėčiau kalt maximumą ir nebūtų aktyvinimo. Jei ką peršoksiu prie cipralex man čia ne bėda.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420244 O is kur tu zinai, kad tave zoloftas aktyvina, o ne is nerimo negali nustygt vietoj? O miegas tai normalu - susitvarkys.

O siaip biski priestarauji sau, sakai blogai, kad aktyvina, bet nenori lovoj gulet.