Moderatorius: signs

Parašėnegative
#204515 taip, įvairiausių jausmų ir savijautų man kilo, kai pripratinėjau prie vaisto. šiuo metu geriu 0,33mg per dieną ir jaučiuos nuostabiai. o anksčiau teko gerti ir 100mg, jei ne daugiau.
teks atkentėt, kol organizmas pripras. aš irgi prieš tai kelių rūšių neuroleptikus buvau bandžiusi.
nežinau, ar jie tau tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#204518 pripras organizmas [as 300 dabar geriu] tik siulau gerti nakciai jis migdo
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204522 Gerai,tada laukiu kas toliau bus.O ar kas nors gerete bromazepama ar clonazepama kartu su Seroqeliu?Nes labai sunku tverti tuos salutinius poveikius....
Parašėnemoku
#204523 Gėriau ir tuos, ir tuos, bet ar galima ir tau turėtų atsakyti tavo psichiatras.
Parašėnegative
#204532 taip, gėriau. bromanezepamas ir lexotanilis beveik identiški tie patys raminamieji, jie neturėtų pjautis su ketipinoru, esu gėrus tokį derinį. jei ne gydytojas taip nurodė, tai sakyk jam, kaip viskas.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204535 Gyd leido gerti clonezapema ar lexitonili prie seroquel.Tikiuosi reikalai pasitaisys,nes labai sunku,reikia su vaiku buti....
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204536 Enigma,o kokiu tau konkreciu jausmu kilo su Seroqueliu?Nes pradedu galvoti,kad man vienai taip vyksta,kaip anksciau minejau :bloga
Parašėnegative
#204537 na koks skirtumas, ką tai keičia? neigiami, kas be ko. tarkis su gydytoju, nieko mes tau čia neišgimdysim, tinka tau jie, ar ne.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204538 Aisku nieko nekeicia,bet tiesiog idomu ka kiti zmones patiria.Tiesiog labai bijau ir tiek...O gyd sake dar palaukt....
Parašėnegative
#204542 na jei pasakė - nieko nelieka, kaip laukt. o bijot nėra ko. :)
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204551 Dangiska,ar gerei kada panasius vaistus?Ale idomu,vaistai nuo nerimo ir visokias baimes bei nerima sukelia,tipo jei kenti,dar labiau kentek :da
Parašėnegative
#204559 jei XR tipo vaistai - kaip ir sequelis - gydo nerimą. o ne XR tipo (jei tavieji lexas ir bromanezepamas be XR) tai nuima tik laikinai (tam kartui, tsakant) nerimą.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204560 ne as negeriau butent serokelio ...

redaguota DankanoMaklaudo
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204993 Sveikuciai,cia as ir vel klausineju.Sakykit per kiek laiko praejo Seroquel salutinis poveikis,kaip mieguistumas,apdujimas,atrodo baisu garsu ar jei kas nors per garsiai susneka issigastu.Pacio nerimo kaip jausmo nejauciu,bet salutiniai poveikiai man isaukia baime...Aciu.
Parašėnegative
Natea rašė:Sveikuciai,cia as ir vel klausineju.Sakykit per kiek laiko praejo Seroquel salutinis poveikis,kaip mieguistumas,apdujimas,atrodo baisu garsu ar jei kas nors per garsiai susneka issigastu.Pacio nerimo kaip jausmo nejauciu,bet salutiniai poveikiai man isaukia baime...Aciu.

jau milijardą kartų kartota, kad kiekvienam šalutiniai pasireiškia skirtingai, jų ilgumas ir intensyvumas, stiprumas priklauso nuo pačio organizmo, dozės, psichinės būklės, miego, aktyvumo ir taip toliau.
man praėjo, jei jau taip įdomu, per kelias savaites mieguistumas. visa kita - kiek per ilgesnį laiką, gal mėnesio prireikė.
=)