Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Natea
#205021 Enigma...na tai aciu.Ir nereikia ant manes pykti.Kas susidure su nerimo sutrikimais turbut zino,kad sio sutrikimo zmones be galo daug klausineja,kad tik nusiramintu :)Ok,jei kelios savaites,tai kelios savaites....
Parašėnegative
#205024 na tai sakau - kiekvienam žmogui individualiai. jei man praėjo per kelias savaites, tai dar nereiškia, kad ir tau per kelias praeis. gal greičiau, o gal vėliau.
aš nepykstu. suprantu. =)
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#205027 ok,puiku tada :aciu
Laukiu ir kitu atsiliepimu,del siu vaistuku :)Aciu!
Parašėnemoku
#205030 Man per maždaug 3savaites praėjo.
Parašė Garik22
#210157 Sveiki. Ar nuo Seroquelio dideja kuno mase? Nes, kiek zinau ir skaiciau, kad nuo Neuroleptiku, ypac smarkiai dideja kuno svoris, tai kaip nuo sito medikamento?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210166 jei ir dideja tai nesmarkiai [su salyga kad valgai tiek pat kiek iki tol] nors zinau pavyzdziu kam padidejo, siaip pagerus ilgiau viskas nusistovi...
Parašė Garik22
#210191 Vakar isgeriau 150 mg Seroquelio, iki dabar miegojau, tik prabudau, toks mieguistas jauciuosi..
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210213 ilgainiui pripras organizmas praeis miegas
Parašė Garik22
#210214 Beje Virtual, buvau pas gydytoja, sake dvieju rusiu antidepresantus vartot negalima.. Sake man truksta Dopamino ( neuroleptiko ), o nuo AD ju negausi.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210231 del 2 AD man kitos indikacijos :wink:

tu geri seroquel ar seroquel XR? cia skirtumas yra nes paprastas pusiau pasisalina per 12 val ir jis migdo greiciau ir trumpiau o xr kraujyje laikosi 24 val ir veikia ne taip "smugiu"...
Parašė Garik22
#210241 Virtual, as geriu Nantarid, jis pigesnis, ne XR :) Vakar isgeriau pries miega 75 mg, tai diena nemygdo, atsikeliau, kazkaip ir geriau jauciuosi :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#219331 Kas geria ketipinor?
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#225305 Ar kas nors esate vartoję/vartojate kvetiapiną (Seroquel XR ypač), papildytą vienu antidepresantu, pvz., sertralinu? Man siaubingai stinga stimuliacijos, nes kvetiapinas numuša visą protinį darbingumą..
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#225308 seroxatas.
ne tas...?
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#225309 2008-aisiais esu vaikščiojęs į vasaros ligoninę - su gydytoją nusprendėm, kad taip galėsim pakeisti vaistus. tai tomis savaitėmis man skirdavo eksperimentinių brangių-nemokamų jei ligoninėj. aš tau patikslinsiu, ar XR ten buvo, t.y. su antidepresiniu poveikiu...