Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 01 05, 14:24
Crash matei? Labai geras filmas, arba lietuvių filmai: Nuodėmės užkalbėjimas ar Zero. Pastarasis, mano nuomone, kolkas geriausias matytas lietuviškas filmas. Dabar laukiu nesulaukiu to naujo filmo "Nereikalingi žmonės" su A. Mamontovu.
- 2008 01 05, 17:44
sheila, apie ka Zero?
Sheila rašė:Crash matei? Labai geras filmas, arba lietuvių filmai: Nuodėmės užkalbėjimas ar Zero. Pastarasis, mano nuomone, kolkas geriausias matytas lietuviškas filmas. Dabar laukiu nesulaukiu to naujo filmo "Nereikalingi žmonės" su A. Mamontovu.
sheila, apie ka Zero?
If you happy and you know it, share your meds!
- 2008 01 05, 21:20
Lietuviai nemoka kurti filmu... kvaili ir dirbtini dialogai... nevykusiai pletojamas veiksmas... ir nykuma... =)
Sheila rašė:Apie prasiskolinusį verslininką - kazino lošėją, apie lietuviškąją mafiją ir lietuviškuosius narkomanus. Kaip lietuviškas tai tikrai labai geras filmas - savotiškas ir neeilinis, rekomenduočiau. Filme daug gerų frazių, sarkazmo, mirčių.
Lietuviai nemoka kurti filmu... kvaili ir dirbtini dialogai... nevykusiai pletojamas veiksmas... ir nykuma... =)
- 2008 01 05, 22:54
silent hill visiskai nebaisus filmas. man lb patiko stay alive,final destanacion, skambutis.
- 2008 01 05, 23:02
stay alive patariu paziureti nerealus man panasus kaip skambutis tik jis man labiau patiko =)
- 2008 01 05, 23:08
as irgi ne visus galiu ziureti tokiu kaip saw manes nepriwers nieks ziureti nes tai jau degradavusiems zmones filmas mano nuomone...
- 2008 01 05, 23:18
pasijauciau degradavus, bet ne visiskai...man pirmos dvi dalys patiko, kitas tai ziurejau su viltim, kad bus geresnes...bet paskutine tai jau superinis sud...s
Tomash rašė:as irgi ne visus galiu ziureti tokiu kaip saw manes nepriwers nieks ziureti nes tai jau degradavusiems zmones filmas mano nuomone...
pasijauciau degradavus, bet ne visiskai...man pirmos dvi dalys patiko, kitas tai ziurejau su viltim, kad bus geresnes...bet paskutine tai jau superinis sud...s
If you happy and you know it, share your meds!
- 2008 01 06, 04:23
Nu Sheilai DIDELIS ACIU, prisisiunciau 15 filmu, is TORRENT PROGRAMOS;
Crach - tai jeginis filmas;
Babel - irgi super.
O dabar atsisiunciau The Kingdom;
The Invasion; (su Nickole)
Lions for lambs (Robert Redfort, Tom Cruise, Meryl Streep)
Ten, kur baigiasi jura (apie Baltijos oligarchus ir Masvos kriminaliniu grupuociu atstovus)
Deja Vu...
Crach - tai jeginis filmas;
Babel - irgi super.
O dabar atsisiunciau The Kingdom;
The Invasion; (su Nickole)
Lions for lambs (Robert Redfort, Tom Cruise, Meryl Streep)
Ten, kur baigiasi jura (apie Baltijos oligarchus ir Masvos kriminaliniu grupuociu atstovus)
Deja Vu...