Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#17222 man tai luzis patiko, toks itraukiantis. :super su Hopkinsu
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#17224 Crash matei? Labai geras filmas, arba lietuvių filmai: Nuodėmės užkalbėjimas ar Zero. Pastarasis, mano nuomone, kolkas geriausias matytas lietuviškas filmas. Dabar laukiu nesulaukiu to naujo filmo "Nereikalingi žmonės" su A. Mamontovu.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Sheila rašė:Crash matei? Labai geras filmas, arba lietuvių filmai: Nuodėmės užkalbėjimas ar Zero. Pastarasis, mano nuomone, kolkas geriausias matytas lietuviškas filmas. Dabar laukiu nesulaukiu to naujo filmo "Nereikalingi žmonės" su A. Mamontovu.

sheila, apie ka Zero?
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#17299 Apie prasiskolinusį verslininką - kazino lošėją, apie lietuviškąją mafiją ir lietuviškuosius narkomanus. Kaip lietuviškas tai tikrai labai geras filmas - savotiškas ir neeilinis, rekomenduočiau. Filme daug gerų frazių, sarkazmo, mirčių.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Sheila rašė:Apie prasiskolinusį verslininką - kazino lošėją, apie lietuviškąją mafiją ir lietuviškuosius narkomanus. Kaip lietuviškas tai tikrai labai geras filmas - savotiškas ir neeilinis, rekomenduočiau. Filme daug gerų frazių, sarkazmo, mirčių.

Lietuviai nemoka kurti filmu... kvaili ir dirbtini dialogai... nevykusiai pletojamas veiksmas... ir nykuma... =)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#17303 Na taip, bendravimas lėtas, dažnai skamba kaip vaidintų ne kine, bet teatre, bet žiūrėt malonu: pažįstami aktoriai, sava kalba, o jei dar geras scenarijus ir puikus operatoriaus darbas. Aš pažiūriu visus lietuviškus filmus.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17310 Vaikas uzmigo -einu ziuret filma "ir kalnai turi akis 2" :cat
Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė:Vaikas uzmigo -einu ziuret filma "ir kalnai turi akis 2" :cat

ui as siaubiaku megeja...dar paziurek silent hill prie to paties :D
ParašėTomash
#17324 silent hill visiskai nebaisus filmas. man lb patiko stay alive,final destanacion, skambutis.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Tomash rašė:silent hill visiskai nebaisus filmas. man lb patiko stay alive,final destanacion, skambutis.

stay alive nemacius...siaip skambutis joa, geras toks kad net pasisiausia plaukeliai :D
ParašėTomash
#17327 stay alive patariu paziureti nerealus man panasus kaip skambutis tik jis man labiau patiko =)
Parašė Perla
#17328 uij tik neman siaubekai :bloga
ParašėTomash
#17329 as irgi ne visus galiu ziureti tokiu kaip saw manes nepriwers nieks ziureti nes tai jau degradavusiems zmones filmas mano nuomone...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Tomash rašė:as irgi ne visus galiu ziureti tokiu kaip saw manes nepriwers nieks ziureti nes tai jau degradavusiems zmones filmas mano nuomone...

:o pasijauciau degradavus, bet ne visiskai...man pirmos dvi dalys patiko, kitas tai ziurejau su viltim, kad bus geresnes...bet paskutine tai jau superinis sud...s :DD
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#17370 Nu Sheilai DIDELIS ACIU, prisisiunciau 15 filmu, is TORRENT PROGRAMOS;
Crach - tai jeginis filmas;
Babel - irgi super.

O dabar atsisiunciau The Kingdom;
The Invasion; (su Nickole)
Lions for lambs (Robert Redfort, Tom Cruise, Meryl Streep)
Ten, kur baigiasi jura (apie Baltijos oligarchus ir Masvos kriminaliniu grupuociu atstovus)
Deja Vu...