Moderatorius: Astro-Meška

ParašėKatastrofa
#212495 Paziurejau traileri, nesudomino kazkaip..
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#212502 traileriai dažnai parodo ne taip,ir is neesminiu situaciju neva apraso filmą..
nors nežinau,mūsų skoniai gali nesutapt ;)
ParašėKatastrofa
#212503 Gerai jau gerai, paziuresiu ta filma :)))))))
ParašėKatastrofa
#212671 Vakar bandziau ziureti Paranormal Activity 2, bet kazkaip neisejo, nes uzmigau :achtung Butinai reikes paziureti.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#212797 Noriu paziureti "The Secret", bet pyrataut ir bijau del kompo, ir nenoriu. Gal kas jau ji mate: ar verta pirma knyga paskaityt, ar filma paziuret is karto?
ParašėKatastrofa
#212807 Mano manymu pirmiausiai knyga, po to filmas.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#213224 Nueisiu i biblia tada pries kino ieskojima...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#213382 pažiurejau kažkur išgirtą 'Amelija iš Monmartro'...
nu ką žinau....keistas filmas,kai kur pamačiau save ir pagalvojau 'negi ir aš tokia durna??' :D :D
ta prasme iš šono taip keistai kai kurios vietos atrodo...
o šiaip,jausmingas filmas.bet sakau,keistas....
ParašėŠiršė
#213389 Amelie yra gėris :heart
ParašėKatastrofa
#213391 Sutinku su Sirse. Nuostabiausias filmas koki man yra teke matyti. Subtilus, keista, idomus, romantiskas, siltas.
ParašėCikadelė
Ramu5 rašė:Noriu paziureti "The Secret", bet pyrataut ir bijau del kompo, ir nenoriu. Gal kas jau ji mate: ar verta pirma knyga paskaityt, ar filma paziuret is karto?

Man atrodo,kad neverta nei knygos skaityt nei filmo žiūrėt.Gryna komercija.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Cikadelė rašė:
Ramu5 rašė:Noriu paziureti "The Secret", bet pyrataut ir bijau del kompo, ir nenoriu. Gal kas jau ji mate: ar verta pirma knyga paskaityt, ar filma paziuret is karto?

Man atrodo,kad neverta nei knygos skaityt nei filmo žiūrėt.Gryna komercija.

Dėkui už nuomonę
Parašė Underdog
#220651 Vieni geriausių paskutinių matytų:

Gran Torino (link šedevro traukia)

The World Is Big and Salvation Lurks around the Corner

Bendrai, labiausiai patinka filmai kur žmogus kovoja už kažką gero, ir tikslą pasiekia. Jei vyrauja nei kiek netramdomas blogis, nežiūrėsiu tokio filmo.
ParašėKatinas
#220652 Man Amelie vienas geriausiu filmu, koki esu macius. Tiesiog nepakartojamas :heart