Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#19423 esu tikra, kad dar daug gerų filmų pamiršau paminėti.
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#19424 Aš esu didelė režisieriaus Guy Richie gerbėja, mano mėgstamiausi filmai: "Lok, stauk arba šauk", "Vagišiai", "Revolveris".
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#19428 aš tai nesu jo gerbėja, revolveris patiko, nes jis buvo pastatytas pagal kabalos tradicija, o kadangi aš porą metų ją studijavau, man buvo įdomu žiūrėti. vagišiai man pasirodė labai nuobodus.
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#19433 Man tai šis režisierius itin patinka dėl savo netradicinio stiliaus bei savotiško humoro.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#19434 man tai visi jo filmai vienodi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
Agni rašė:aš irgi parašysiu savo mylimų filmų sąrašą:
virtuvės istorijos - labai geras, beveik be veiksmo ir žodžių, vienas geriausių paskutinių metų matytų filmų

Labai skandinaviškas, puikus filmas. Kaip netikėtai radau dar vieną žmogų, kuriam patiko :flo
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#20290 na šitas filmas tikrai ne visiems. aš mėgstu kai daug pasakoma netuščiažodžiaujant.
paskutiniai 2 geri matyti filmai: deceiver (kas matėt, parašykit man į a.ž. kas buvo žudikas, nes nesupratau) ir hostage (kam patinka įtempto siužeto).
Parašė zalvarnis
#20298 SIANDIEN PER TV3 filmas 21.00 "TAIKINYS TELEFONO TINKLE"
filmas psichologinis, gilus, gali buti sukreciantis kai kam, bet reikia atidziai ziureti visa... (o reklamos ir lietuviskas igarsinimas gerokai sugadina reikala...)
ParašėBegaline
zalvarnis rašė:SIANDIEN PER TV3 filmas 21.00 "TAIKINYS TELEFONO TINKLE"
filmas psichologinis, gilus, gali buti sukreciantis kai kam, bet reikia atidziai ziureti visa... (o reklamos ir lietuviskas igarsinimas gerokai sugadina reikala...)

kaip angliskai? :)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#20649 Begaline, vadinasi - Phone Booth.
ParašėBegaline
#20660 aciu. prisiminiau, maciau ta filma:)
Parašė zalvarnis
#20871 siandien per TV1 21.00 V.Aleno "Hana ir seserys"
manau, amzinai depresuojancio rezisieriaus V.Aleno cia pristatynet nereikia...? neblogai suvaidintos scenos, kai V.Alenas psichuoja apie savo galimas baisias ligas ir mirties baime... zodziu filmas toks ir lengvas ir rimtas, bet snobiskas...

na o 23.00 per tango TV "Mulen Ruzas"... miuziklas romantikams... apie meile... holivudiska, bet grazu... :)
ParašėBegaline
#21443 Sweeney Todd paziurejau tik ka. geras 8) (cia turejo but "kieta") :))
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#21584 "Kietas riešutėlisIV".... geras... gerai varo depresija... =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#21588 Oi jau tas kuris pagrindinis aktorius (uzkrito)man jis labai nepatinka.tikras riesutas =)