- 2022 01 14, 16:01
Aldona Julita rašė:Aš galvojau, kad nuo haloperidolio negaliu skaityt, bet pasirodo kiti gali... aš kelias pradėjau šiais metais ir nepabaigiau. 5 audio praklausiau
Tavo gal halo dozė didesnė.
Nors pamenu, kad kas pirmus k pakliūdavo į ligoninę, tai skųsdavosi, kad negali skaityti, aš tame tarpe irgi.
Vėliau kažkaip po truputį vėl pradėjau skaityti, bet jau neskaitau tiek kiek paauglystėj.
Opaque rašė:...O ten bent lietuvių yra? Nes kiek teko užsukt, kai išmesdavo googlinant goodreads, tai vis angliškai viskas ten...
Taip yra LT grupė ir skirsnis bibliotekininkai, kur paprašai, kad įdėtų kokią LT knygą, jei nėra jos ir įdeda. Šiaip dabar labai išsiplėtė ir aš retai nerandu kokios knygos.
Su paieška man buvo porą k. problemų, bet padėjo rasti kiti nariai.
Šiaip patogu ir įdomu tam goodreads.
Galiu savo acc tau asmeninėj žinutėj parašyti, galėsi pažiūrėt kiek pasistūmėjo goodreads.
Dėl knygų kaupimo, tai man irgi buvo liga.
Bet kai sužinojau apie library Z (iš tavęs
) ir įsigijau skaityklę, tai dabar stengiuosi nebepirkti knygų. Nes problema tame, kad labai užkištas mūsų su vyru kambarys. Ir nebėra kur dėti knygų (irgi nešiau ne k. į biblioteką).
Ai dar tiesa iš linkomanijos daug pdf knygų prisiurbiau.
Daug kolekcijų. Lietuvos ryto, tų, rudais viršeliais knygų kolekciją, lietuvių lit. lobynas, atviros lietuvos knyga ir daugiau jau nepamenu... Ai dar visą Eridano leidyklos lobyną. Paskiras knygas... Nežinau kiek ten, bet jaučiu pas tave daugiau.
Pavarei.
Ir šiaip gera mintis sd kortelėse laikyt.
Aš šiaip harde išoriniam laikau, tai kol išsitrauki kol ką... Kortelėj patogiau jaučiu...
I am a silent warrior...Forumo taisyklės
[//>>>čia<<<\\]driuokti@gmail.com