Moderatorius: Astro-Meška

ParašėBegaline
#22116 kas cia siaubiaku megejai? siunciuosi Jacob's Ladder, rekomendavo kaip labai baisu.
istrauka:
http://youtube.com/watch?v=kjMjYzB4-yM
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Begaline rašė:kas cia siaubiaku megejai? siunciuosi Jacob's Ladder, rekomendavo kaip labai baisu.
istrauka:
http://youtube.com/watch?v=kjMjYzB4-yM

jeeeergau as is baimes ir i kelnes pridet galiu is tos istraukos...bet siusiuos :D
ParašėBegaline
#22247 ai, zinok, vikute, vakar as paziurejau ta filma. siaip mintis ten nebloga, dialogai geri, bet tikrai ne pats baisiausias. per daug istestas, pasakyciau
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#22248 tai gal tu bebaime?! :D :D
ParašėBegaline
#22259 gerai butu :bloga o gal rimtai siaubiaku maziau bijau, nemazai ju praziurejusi esu :?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#22265 tai jei daug praziurejus tai ir igyjai bebaimes titula :D tikslaiu imuniteta igyjai baimei :DD
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#25013 P.S. I love you

filmas romantikos gerbejam.pasakojama kaip vyras mirdamas zmonai paliko laiskus ir padejo jai atrasti vieta gyvenime ir nugaleti netekties skausma. puse filmo praverkiau...
ParašėBegaline
#25276 paziurekit siandien per snobo nakti kuprota kalna.
ParašėTomash
#25277 musu kalnas kuprotas? :D
sry man ant tiek stogas vaziuoja kad pradejau prikolint is visko :bloga
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Tomash rašė:musu kalnas kuprotas? :D
sry man ant tiek stogas vaziuoja kad pradejau prikolint is visko :bloga

:D bajeristas tu musu... :D
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#25282 vakar ziurejau filma Gone.patiko.itemptas, nors pabaiga irgi aiski buvo...nuspejama...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#25285 :bloga toreent pas mane neveikia...reiks ieskotis per kitur :) mierga :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Begaline rašė:paziurekit siandien per snobo nakti kuprota kalna.

oi su tuo kuprotu kalnu tai buvo man... kazkada rode per tv irgi, bet nevelai, 9 val vakaro. nu ir as kazka veikiau, o vaikas ziurejo telika. nu as paziurejau kad pradzia nuobodi, du diedai gamtoj gerai, valgo ir gyvenimus pasakojasi... ai galvoju nuda kokia tai. ir staiga girdziu mano vaikas sako "o, mama, paziurek, jie buciuojasi, jie nori myletis", sokau distancinio ieskot, nerandu, nu sakes... o vaikas patenkintas patenkintas... zeuru buvo turiu pasakyt. man tai dzin, bet 6 metu mergaitei skaitau nereiketu to matyti.
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
Begaline rašė:paziurekit siandien per snobo nakti kuprota kalna.

Geras filmas, man patiko, jau seniai mačius. Amžiną atilsį pagrindiniam aktoriui Ledgeriui.