Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#27356 nuostabus yra vytautas vytautas :)
ačiū už info.
ParašėBegaline
#32199 paziurekit, kas nematet, luc'o bessono filma 'leon'. labai geras filmas apie samdoma zudika su sirdim. as, pamenu, ziurejau pries kokius 8 metus, dabar pamaciau klipa stingo dainoj, tai taip uz sirdies uzgriebe...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Begaline rašė:paziurekit, kas nematet, luc'o bessono filma 'leon'. labai geras filmas apie samdoma zudika su sirdim. as, pamenu, ziurejau pries kokius 8 metus, dabar pamaciau klipa stingo dainoj, tai taip uz sirdies uzgriebe...

"Samdomas zudikas su sirdim" skamba kaip "Verkiantis krokodilas"... =) idomu... man patinka, kai kas nors ka nors padaro, o po to grauziasi... o uzvakar maciau filma apie krokodilus... eina šikt, kas per žudymo mašinos... nenorėčiau kitame gyvenime būti krokodilu... kita vertus, jau geriau krokodilu, nei slieku, tiesa?
ParašėBegaline
Horacijus rašė:
Begaline rašė:paziurekit, kas nematet, luc'o bessono filma 'leon'. labai geras filmas apie samdoma zudika su sirdim. as, pamenu, ziurejau pries kokius 8 metus, dabar pamaciau klipa stingo dainoj, tai taip uz sirdies uzgriebe...

"Samdomas zudikas su sirdim" skamba kaip "Verkiantis krokodilas"... =) idomu... man patinka, kai kas nors ka nors padaro, o po to grauziasi... o uzvakar maciau filma apie krokodilus... eina šikt, kas per žudymo mašinos... nenorėčiau kitame gyvenime būti krokodilu... kita vertus, jau geriau krokodilu, nei slieku, tiesa?

niekas ten nesigrauzia. paziurek filma :)
ParašėBegaline
#32235 kas neketinat ziuret, galit cia zvilgtelt. kas ketinat... hm... gal geriau neziuret... tik nesupraskit neteisingai. pradzioj ten ne jis saudo.
http://www.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4
Parašė autodafe
#33767 "The Eye" - geras siaubiakas :)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#35547 Puikus filmas "John English".... Arba lietuviskai "Puikusis Dzonas"... vakar kaip tik rode... senokai juokiausi iki asaru... :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38044 tai žiūrint ko iš jo tikėjotės, jei kažko tokio kaip hostel, tai žinoma, kad jums tik taip ir tegalėjo pasirodyt.
ParašėBegaline
#38046 na, jo traileris primine psichologini siaubo trileri, o dar ir ziurejom tada, kai Lt pasirode kinuose. nu tai ir tikejomes kazko baisaus, bet kazkaip pernelyg nuspejama buvo :) o hostel as jau net nepamenu apie ka :D turbut tas, kur psichai susigalvoja pramoga sau kankinti zmones? nu jo, tisea sakant, man tokie baisesni :) nesakau, kad geresni kaip filmai, bet baisesni. o psichologini gera sunkiau pastatyt. juose dazniausiai visas baisumas buna pastatytas 'ant' staigiu kadru/vaizdo ir garso. na aisku, jeigu labiau traukia ne baisumas, o mistika, tai the village gal ir nieko... siulau paziureti 1973 metu r.Hardy "the wicker man" (ta senesne versija). ten gal nelabai siaubo, bet psichologinis trileris ir su gera prasme
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#38081 siulau paziuret ''requem for a drem'' filmas apie pati dugna...neeilinis...pats geriausias koki tik esu macius...

http://www.youtube.com/watch?v=ualqEyE- ... re=related
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#38084 O mate kas toki filma rusu "Baubas"? Ten tokia boba lakste karste po cerkve... smagumelis... =) O siaip tai va buvau sitame "Pries pakratant kojas"... Ai, gal taip ir gerai pasiziureti, bet ko tai truksta... Vistiek holivudas...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38099 nu toki idiotizma kaip wicker man net nezinau kas gali ziuret. debiliskesnio filmo neimanoma tikriausiai butu pastatyt.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38100 aš mačiau rusišką baubą. baisu buvo, bet senai labai mačiau. nzn ar dar butu baisu.