Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė leogirl
Werehuman rašė:Knygos, kuri būtų kardinaliai kažką manyje pakeitus ar kažkur nuvedus, deja, dar neteko skaityti.
Bet yra knygų, kurios gydo.. Pvz.: H.Murakami visos knygos veikia tarsi raminamieji, tik kad nesukelia mieguistumo. Ir įkvepia kasdienybei.
Dar labai įsiminė I.Banks "Širšių fabrikas".

skaiciau tiek viena tiek kita, bet knyga kaip knyga...Aisku kai skaiciau tebuvau kokiu 16 meteliu, bet atrodo viska supratau, bet ispudzio kaip kitiems tikrai nepaliko
Vartotojo avataras
Parašė leogirl
Euforija rašė:''kvepalai'' - autoriaus nepamenu
''egzorcistas'' (nepakartojama knyga, filmas - nieko vertas, daugelis scenu tik juoka kelia, taciau knyga visai kas kita),
Juozas Grusas ''meile, dziazas ir velnias'',
Ezra Pound ''eilerasciai'' (lyg ir taip vadinas)...
ir dar daugelis kitu...

skaiciau tik viena, tiek kita, taciau ispudzio jokio nepadare. Aisku tada buvau vos kokiu 16 meteliu, bet atrodo, kad viska supratau
Vartotojo avataras
Parašė leogirl
leogirl rašė:
Werehuman rašė:Knygos, kuri būtų kardinaliai kažką manyje pakeitus ar kažkur nuvedus, deja, dar neteko skaityti.
Bet yra knygų, kurios gydo.. Pvz.: H.Murakami visos knygos veikia tarsi raminamieji, tik kad nesukelia mieguistumo. Ir įkvepia kasdienybei.
Dar labai įsiminė I.Banks "Širšių fabrikas".

Murakami knygas ne visi gali skaityti, pvz, daviau jo knyga skaityt draugei, tai ji uzmigo paskaiciusi vos pora puslapiu, o man jo knygos tikrai patiko
Vartotojo avataras
Parašė paranojikas
NormalAusis rašė:o kūriniai jų kokie?

na ten knygos apie sekmingus zmones. jie kalba kaip paciam tobuleti ir pasiekti savo tikslu. pvz praturtet
Parašė Astronautas
#90524 Visada ir visiems siūlau visa, ką parašė E. Fromas: "Meilės meną", "Turėti ar būti", "Žmogų sau", "Pabėgimą iš laisvės".
Įsitikinę krikščionys, manau, nenusivils C. S. Liuiso "Kipšo laiškais", "Tiesiog krikščionybe", "Stebuklais", "Kančios problema".
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#90567 Žinai, Fromas neįžeis ir krikščionio, jei tas bent kiek atviriau sugeba pažiūrėti į dalyką :) Nepastebėjau ten nieko, kas įžeistų bet kokios religijos tikintįjį ar būtų nepriimtina ateistui :)
Vartotojo avataras
Parašė Mandolina
#91330 Man paliko įspūdį Vaildo "Doriano grėjaus portretas", Hesse "Stepių vilkas", nepamenu autoriaus Haddon atrodo, "Tas keistas nutikimas šuniui naktį", Eleanor H. Porter "Poliana" - be galo žavi vaikiška knygutė:) Škėmos kūryba, turbūt susirinktų jų ir daug daugiau tų knygų pagalvojus :)
Parašė Forgiven
#95104 Man visos Dostojevskio knygos yra tobulos. B)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#95118 TAIP. B)
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#97887 Is lietuviu rasytoju veza - Ivanauskaite, Skablauskaite, Gutauskas (ypac Vilko dantu karoliai) . Daugybe kartu skaiciau tas pacias knygas.
O siaip esu fanatiska skaitytoja ir skaitau kasdien. Viska is eiles.
Jau gal kokie 7-8 metai daugiausiai skaitau knygas apie iv. religijas. Dievoieska, tsakant.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#97888 Aš iš lietuvių mėgstu Parulskį ir Beresnevičių.
Parašė autumn
#97891 Aš iš lietuvių dievinu Grajauską ir Škėmą, kad jau apie lietuvius prakalbom...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
Forgiven rašė:Man visos Dostojevskio knygos yra tobulos. B)

:da
Parašė Cinderella
#121309 pirmoji knyga kuri labiausiai patiko:Tik su dukra" tikra istorija,ta knyga paskaicius vis atsiranda jegu kovot del savo dukters...
Kita knyga Lorenzo Carcaterro "Pragaro virtuves vaikezai"...ir labai :super knyga
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#121527 Paskaičius, kokias knygas skaitai, imu abejot Tavo amžium/brandumu.
nesupyk.

Neseniai baigiau „Aš nužudžiau savo dukterį“.
Nuostabi knyga.