Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
#192327 Žiūrėjau "A Single Man" vakar vakare. Parsisiunčiau jį, nes ten vaidina Colin Firth, o aš labai mėgstu tą aktorių. Ir iš tiesų, suvaidino jis puikiai, vaidmuo labai įtikinamas. Šiame filme radau tai, ką labiausiai vertinu kine - vidinių veikėjo išgyvenimų atskleidimą, minčių apmąstymams.
Tai istorija apie vyrą, kuris po mylimo žmogaus žūties jaučia vidinę tuštumą ir galiausiai nusprendžia pasitraukti iš gyvenimo, nes tai jam atrodo vienintelis būdas išsivaduoti iš praeities prisiminimų ir juos lydinčio skausmo.

Detalus aprašymas yra čia:

http://www.imdb.com/title/tt1315981/

O parsisiunčiau jį per torrentus
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#192954 prieš kelias dienas žiūrejau labai įdomų dokumentinį filmą "42 pasikesinimai į Hitlerį"....

Istorikai suskaičiavo, jog Antrojo pasaulinio karo metais 42 kartus nesėkmingai bandyta nužudyti Adolfą Hitlerį ir taip suduoti mirtiną smūgį nacių režimui. Tačiau kas buvo tie žmonės, rizikavę savo gyvybėmis, kad galėtų išlaisvinti pasaulį nuo vieno baisiausių XX a. diktatorių? Visi atsakymai – dokumentiniame filme „42 pasikėsinimai į Hitlerį“.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#192958 Kuždesių sala / Shutter Island paskutintas matytas mano toks neblogas filmas palyginus, su shizofrenijos elementais ir t.t. Gal per dauk holivudiskas bet nesigailiu perziurejas ji.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#192965 kaip tik neseniai man ši filmą bendraklasė atsiuntus buvo.žiūrejau...tikrai nerealus filmas,tik kad galo nelabai supratau...o šiaip,įtrauke nuo pat pirmų minučiu......
geras filmas :super
Parašėnemoku
#192967 Neseniai „Prisukamą apelsiną“ žiūrėjau. Na, ne apie depresiją, bet apie blogio „gydymą“. Sakyčiau, vienas geriausių, gražiausių matytų filmų.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#192998 populiarus tas apelsinas čia pasidare :achtung
Vartotojo avataras
Parašė enya
#193083 aš sekmadienį Apelsiną žiūrėjau :DD tikrai nerealus filmas, labai gera pagrindinė mintis.
Vartotojo avataras
Parašė pavasarine
#194460 Rekomenduoju paziureti filma "Valandos" (The Hours) su Nicole Kidman. labai patiko.. ir su depresija labai susijes..
Vartotojo avataras
Parašė the ending
pavasarine rašė:Rekomenduoju paziureti filma "Valandos" (The Hours) su Nicole Kidman. labai patiko.. ir su depresija labai susijes..

ar tik ne šitą filmą man draugė šiandien sake būtinai pažiūret? :achtung
negi jis toks geras..na,jei tokios rekomendacijos-jei ryt bus laiko,reik žiūret =)
arba po savaites :bloga
ParašėŠiršė
#194468 Ooo taip... jis labai geras.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#195497 the Hours taip ir pamiršau atsisiust....
ka tik baigiau žiūret seven pounds...labai geras filmas,visiem patariu...
visą filmą verkiau,iš tiesų nuostabus... :da
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#195749 Kam patiko "Valandos", tai rekomenduoju "Fur", irgi su Nicole Kidman - apie iš tiesų gyvenusią fotografę Diane Arbus (beje, ji baigė gyvenimą savižudybe, bet filmas ne apie tai). Taip pat toks moteriškas, liūdnas ir gražus:
http://www.youtube.com/watch?v=wPkcESNoJdg
Po jo man vėl ėmė patikti Nicole.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#196113 genialus serialas MENTAL apie genialu psichiatra :super uzknisa tik uzsklanda su uztrauktuku ant kaktos kas kazkie minuciu bet siaip vertas, labai vertas demesio :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196754 pagaliau pažiūrejau 8 mylią.....patiko Eminem'o vaidyba......
patiko ir pats filmas,žmogaus vilties nepraradimas,stiprybe.......
galbūt patariu :da
Parašėnemoku
#196800 Gal galite parekomenduoti laaabai baisų filmą?