Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#91398 Kalėdinė muzika.

Kaip reaguojate į tai?
Džiaugsmingai? Jautriai? Isteriškai? Abejingai?

PaveikslėlisPaveikslėlis

Paveikslėlis

Driving Home For Christmas
Paveikslėlis

Paveikslėlis

John & Yoko
Happy Christmas (War Is Over)
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Do They Know It's Christmas
Paveikslėlis

Yra tikrai gražių dainų.
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
nulis rašė:Aš baisi The Doors gerbėja. :)))

As irgi. Kai mam buvo 20 metu nuvaziavau i Paryziu ant Morisono kapo ir dar pasidariau tatuiruote su driezu..nes kaifavau nuo jo Karaliaus Driezo

o cia siaip prisiminimui is Oliverio Stouno filmo:
http://www.youtube.com/watch?v=CDhZxMSH ... re=related
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#94006 Aš ir prie kapo buvau. :DD
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#98714 Kings of convenience, diary of dreams.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#98725 O tik dabar pamačiau kokių nerealybių Ramu5 pridėjęs B) :heart Pačios kalėdinės tai man šiaip.. nors.. nors.. :D
ParašėKatinas
#127662 o kokia lietuviska grupe ar atlikejas jums labiausiai patinka? ar isvis tokie egzistuoja :bloga
Parašė autumn
#127670 Tai aišku, kad egzistuoja! Ankstyvoj paauglystėj vos ne ausį nukąst galėjau duot, kad lietuviška muzika - šlamštas paskutinis. Laimei, atsipeikėjau. Mėgstamiausių lietuviškų grupių išvardinčiau ne ką mažiau nei užsienietiškų.
Parašė autumn
#127671 Ai, o minint kažką, kas labiausiai patinka, tai negaliu išsirinkti tarp Comedia d'el Arte (kaip kraupiai seniai juos begirdėjau :verysad: ) ir tarp Vilkdujos (ir šituos labai seniai girdėjau :verysad: ).
Parašė Nematoma
#127685 rekomenduočiau Bob Dylan ir Nick Cave :)))
Vartotojo avataras
Parašė Sowelu
#127697 Apskritai kalbant, aš klausau sunkios mzikos: metalo, gotikinio idustrialo. Tačiau su laiku atradau folk muziką, kuri įkvepia ir pakelia nuotaiką.
Galiausiai, dėl savo sutrikusios psichologinės būsenos, priėjau prie visiškai lengvo rokelio, nes išvien klausytis siucidal-depressive black metal muziką pasidarė psichologiškai sunku... Pati verčiu save klausytis linksmai nuteikiančios muzikos. Na, negaliu sakyti, kad čia mano muzika, bet kaip fonas ji veikia geriau už depresyvius akordus.
Pvz.dabar blaško:
Semisonic - F.N.T.
ir Spiderbait(gaila, geresnės kokybės Youtube neradau).
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Animus rašė:o kokia lietuviska grupe ar atlikejas jums labiausiai patinka? ar isvis tokie egzistuoja :bloga

Foje, Kernagis, Bix, Katedra, vienu metu Siela, Antis, Keistuolių teatras. Ko gero viskas. Dabar kažkaip ir nebeklausau, nebent po ranka netyčia cd pakliūna, tada kokią dieną "pabrūžinu" ir vėl į lentyną..
Parašė Nematoma
Sowelu rašė:Apskritai kalbant, aš klausau sunkios mzikos: metalo, gotikinio idustrialo. Tačiau su laiku atradau folk muziką, kuri įkvepia ir pakelia nuotaiką.
Galiausiai, dėl savo sutrikusios psichologinės būsenos, priėjau prie visiškai lengvo rokelio, nes išvien klausytis siucidal-depressive black metal muziką pasidarė psichologiškai sunku... Pati verčiu save klausytis linksmai nuteikiančios muzikos. Na, negaliu sakyti, kad čia mano muzika, bet kaip fonas ji veikia geriau už depresyvius akordus.
Pvz.dabar blaško:
Semisonic - F.N.T.

o ką klausai iš folk muzikos? man ji ir patinka =)
Vartotojo avataras
Parašė Sowelu
-LaCrima- rašė:
Sowelu rašė:Apskritai kalbant, aš klausau sunkios mzikos: metalo, gotikinio idustrialo. Tačiau su laiku atradau folk muziką, kuri įkvepia ir pakelia nuotaiką.
Pvz.dabar blaško:
Semisonic - F.N.T.

o ką klausai iš folk muzikos? man ji ir patinka =)

Patinka Atalyja labai, Kūlgrinda, o Žalvarinis jau kiek įgrisęs, bet irgi klausomas. :] Dar vagi neofolk patinka Vilkduja ir Notanga.
O kaip pačiai? :]
Parašė autumn
#127817 O, gal tamsta turite Notangos ką nors daugiau be "Ragana Sese"?
Vartotojo avataras
Parašė Sowelu
#127856 Taip, turiu, Notanga - Laukti Liko Nebedaug(2001). Negaila dalintis, jei tik reikia.