Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Black_Crow rašė:, galbut po 20 metu (jeigu busiu gyvas) klausysiu klasika, dziaza ar kazka pan, tai yra naturalus brendimas. Aisq, kiti butent ir uzsikabina ant to pirminio varianto ir neina toliau, bet jeigu tai visvien atnesa jiems kazka gero, tai velgi yra geriau negu nieko ir toks zmogus tikrai yra dvasiskai tobulesnis uz ta, kuriam tai visvien.

ale jei as jau 2 metus dziasa ir klasika klausau ir man tai patinka labai labai, tai jau sugrendusi esu? :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71060 Tai kad čia ne ginčas, o tokia visai pusė bėdos diskusija išėjo :D Bet, anyway - požiūrio taškai aiškūs, tikėsimės, kad ir toliau vieni kitus gerbiam ir nepykstam :)
Parašė Black_Crow
#71061 "ale jei as jau 2 metus dziasa ir klasika klausau ir man tai patinka labai labai, tai jau sugrendusi esu?"

Nu taip iseina, idomu ka pvz po kokiu 10 metu klausysi :) Respect'as, kad tokia muzika klausai :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71065 na, mane tetukas isaugino su roko ir bliuzo klasika. paskui atradau dziaza
Parašė Black_Crow
#71070 Tau gerai, tave augino ant teisingos muzikos, o man tai buvo visiskai priesingai, na , bet svarbiausia, kad ta geri vienaip ar kitaip sugebejau atrasti, bet vistiek lb noreciau , kad kasnors is tevu butu kanors pan klauses, butu bent kazkas bendro tarp ju ir manes...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71077 turėjo jis keturias galingas kolonkes, zustra toki akvalaizeri, pareguliuodavo ka nors ir pasikviesdavo mane paklausyt ar jauciu skirtuma. pamazu predejau skirti. ir patikek, kaip man sunku klausytis, kai prasta aparaturos kokybe :D

tai tada man 10 metu buvo :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
Medeja rašė:turėjo jis keturias galingas kolonkes, zustra toki akvalaizeri, pareguliuodavo ka nors ir pasikviesdavo mane paklausyt ar jauciu skirtuma. pamazu predejau skirti. ir patikek, kaip man sunku klausytis, kai prasta aparaturos kokybe :D

tai tada man 10 metu buvo :)

:super

Mano mama, kai vakarais keldavau triukšmą, pasakydavo: ša, klausyk, tuoj labai graži muzika gros. Grodavo Queen'ai, Metallica, Pink Floyd, Doors ar dar kažkas panašaus, nelygu mamos nuotaika :D :D
Parašė Black_Crow
#71081 Joa, sunku kai kokybe tragiska, bet prie blogos as jau priprates, svarbu, kad visi intrumentai butu aisqiai girdimi, vat kai to nera, tada jau blogai.

Siemens arenoj garsas daugiau nei tragiskas, bet tiesiog nera pasirinkimo, kai atvaro kokia roko grupe, kurios jau po keleriu metu gali ir nebelikti gyvuju tarpe, tai tiesiog nebuna pasirinkimo ir tenka varyt, bent jau, kad sau galeciau pasakyt, kad va "maciau juos gyvai", bet siaip tai geriau jau nugriautu ta arena.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71082 gal paprasom moderatorių, kad perkeltų šitą pokalbių dalį į muzikos skyrelį?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71084 o mano mama tai grodavo Sopena vakarais. ir 10 metu muzikalke lankiau, vienzo sugadinta esu :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71085 Aha, Medėja, logiška būtų :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
Medeja rašė:o mano mama tai grodavo Sopena vakarais. ir 10 metu muzikalke lankiau, vienzo sugadinta esu :D

Oj mlia, sunki mano vaikystė buvo - tekdavo roko klausyt, kad užmigčiau, tau tai bent Šopeno :D
Parašė Black_Crow
#71088 o ka rokas blogai ? As ir dbr pries miega Journey kokiu paklausau, ziauriai raminanciai veikia, nu aisq hard rokas pries miega jau gal ir nebetaip gerai butu :d
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71089 Rokas yra visu kuo gerai :) Bet aš ir dabar nelabai suvokiu, kaip moteriškei ateidavo į galvą migdyti vaiką kad ir su Doors'ais :D Nors... Jei pati norėčiau paklausyt, tai pasistengčiau, kad vaikas galvotų, jog tai yra gėris :D
Parašė Black_Crow
#71092 O ka Doors ne geris? Man jie geriausia 60's-70's grupe, jeigu tureciau vaiku, tikrai ju su Doors'ais nebijociau migdyt, netgi isversti lyrics'us dainu i lietuviu kalba, jeigu tik noretu. Nieko ten tokio bauginancio ju muzikoj nera, kaiptik vaikam manau reikia is pat mazumes kalt koks is tikro yra gyvenimas, o ne saugot rozinese svajonesi ir paskui paleist i ta visa sudo katila ir sakyt "Nu va, dbr prasides tau gyvenimas tikras"