Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196801 siaip siaubo filmu labai nemegstu...bet man patiko 'veidrodžiai'....neblogas toksai :kazokas
Parašėnemoku
#197014 „Veidrodžiai“ mačiau. Gal kas dar geresnių žino?
Prisidedu prie pagyrų serialui MENTAL apie psichiatrą. Rodo per TV3.
Vartotojo avataras
Parašė enya
Širšė rašė:Aš vakar žiūrėjau "Lost and delirious". Labai labai labai geras filmas. Puikiai perteikta atstumtos merginos psichologija, jos kančia, liūdesys ir galiausiai - tragiška istorijos baigtis. Tikrai visiems rekomenduoju, pažiūrėjusi net užmigti ilgai negalėjau, tokį įspūdį man paliko šitas filmas.

Ačiū Širšei. Šis filmas nerealus :heart
Parašė Nematoma
enya rašė:
Širšė rašė:Aš vakar žiūrėjau "Lost and delirious". Labai labai labai geras filmas. Puikiai perteikta atstumtos merginos psichologija, jos kančia, liūdesys ir galiausiai - tragiška istorijos baigtis. Tikrai visiems rekomenduoju, pažiūrėjusi net užmigti ilgai negalėjau, tokį įspūdį man paliko šitas filmas.

Iš kur būtų galima šį filmą atsisiųsti? linkomanijoj ir torrentuose neradau
Vartotojo avataras
Parašė enya
#197062 aš siunčiausi iš zMulės
Parašė Nematoma
enya rašė:aš siunčiausi iš zMulės

hmmm...neturiu šios programos...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
-LaCrima- rašė:
enya rašė:

http://tfile.ru/forum/ssearch.php?q=Lost+and+delirious
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Lost+and+delirious
Parašė Nematoma
kunigaikštisMyškinas rašė:
-LaCrima- rašė:
enya rašė:

http://tfile.ru/forum/ssearch.php?q=Lost+and+delirious
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Lost+and+delirious

dėkui už nuorodas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197129 šianakt žiūrejau nuostabų filmą.....
"девочка"(vert.Mergytė)..rusų kurybos.....
nerealus filmas,vietom labai verkiau....apie mergina,kuri išejo iš namų,veliau tapo narkomane,lyg ir prostitutė tapo,veliau pradejo prekiaut narkotikais,bet ją mentai sučiupo ir pasodino į kalėjimą...kalėjimo dalis man labiausiai patiko.....skirtingų moterų gyvenimai,jų istorijos,drausyste,palaikymas......ir kas labai patiko,tai jų geranoriškumas ir vilties nepraradimas.......
buvo viena moteris,kuri balkone laikė savo vaiką ir netyčia jį išmete...išsprūdo iš rankų..bet ją pasodino,nes nusprende,kad ji jį nužudė,o taip nebuvo......ir galiausiai ji pasikorė....labai sukrėtė....
o ta mergina kur narkomane buvo iškentė 'lomkes' pasveike kaip ir,pradejo kalejime dainuot,sukure dainas vat ir i radija pakliuvo vest kažkokios tais laidos.......ir kai pradžioj ji buvo prostitute,ji susipažino su vienu vyru,kuris po daug laiko ja i ta radija pakviete...veliau isimylejo ir buvo kartu......
ir vienos(kitod) moters buvo didelis noras kalejime su savo mylimuoju susitikt,bet jis išgaravo...bet jin neprarado vilties,bet nei viena drauge ja netikejo,kol galiausiai tas vyrai paskambino i radija ir paklause jkaip i ta kalejima nuvažiuot.vat,ir gale filmo jie susituoke :lakstau
labai patiko happyend'as.....
šiaip,pamokantis labai filmas,suteikia vilties ir optimizmo......

bet deja,nera jo išversta į kitas kalbas,tik rusų...bet vis tiek patariu pažiūret
(p.s. sorry,kad tiek daug prirasiau)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Agni rašė:ką tik pažiūrėjau "sweet november". labai verkiau. rekomenduoju, dar iš tos pačios temos yra "ruduo niujorke" irgi verkiau.

šiandien žiūrejau šį filmą...na nežinau,man norejosi kažko daugiau,stipresnio.....iki puses man nelabai patiko,veliau geras pasirode........apsiverkiau tik ant pačio galo
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197621 šiąnakt žiūrejau "Sweet Ecstasy"... niekam nepatariu žiūret.....nesupratau,ką režisierius tuo filmu norejo parodyt,minties jokios,kažkokia nesamone......1962 metų filmas....et buna ir geresnių..iki galo nežiūrejau net.....fee.....

o dabar baigiau žiūret "The Simpsons movie" :achtung
esu ji ir prieš tai mačius,bet tiesiog į galvą nešovė jokia komedija,kad pasikelt nuotaika,nes dramų gal užteks,tegu akys nuuo ašarų pailsi :achtung
tai vat...kvaili nusišnekejimai,bet man patiko =)

emm...o gal turit kas patart kokių nors kvailų komedijų pažiūret??žinoma,kad linksmos būtų.....o ne kažkokie tik kvaili nusišnekejimai.....
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
the ending rašė:emm...o gal turit kas patart kokių nors kvailų komedijų pažiūret??žinoma,kad linksmos būtų.....o ne kažkokie tik kvaili nusišnekejimai.....

aš anime žiūriu tokiu atveju, nes retas kuris anime būna be humoro elementų..

o filmą - komediją paskutinį kart žiūrėjau "Deuce Bigalow: Male Gigolo", nepasakyčiau kad labai juokingas, bet ir neverkiau (o būna ir tokių "komedijų").