Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#199432 Labai įdomus filmas "shopgirl", geri aktoriai ir pateikiamas sveikas požiūris į meilę ir visus kitus romantinius santykius.
Parašė Nematoma
#200405 Pasižiūrėjau čia užrekomenduotą filmą "Barfuss" (Basomis per grindinį). Jis man labai patiko :))) ypač pagrindinės aktorės sukurtas personažas.
Priverčiantis susimąstyti filmas, atsižvelgti į paprastus kasdieniškus dalykus, kas dabar taip užmirštama ...
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#200531 Basomis per grindinį išties geras filmas.Man patiko kaip perteikta pagrindinės veikėjos liga.Viskas ne dramatizuotai,o su lengvu ironišku humoru.
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#200534 deja,tik dabar pamačiau,kad ne eng :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200538 nuostabus filmas "Philadelfia"......
nuostabus..... :)))
tik liūdnas.......
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200624 nepakartojamas filmas "The life before her eyes"..visiem patariu..mane labai šokiravo,sukauste,vietom vos ašaras valdžiau,bet žiūri,ir akių negali atplėšt,nes per daug jaudinantys momentai..........
su gale paslepta mintim,verčiantism susimąstyt.....liūdnas,bet nuostabus :da
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201231 labai keistai įdomus filmas "Good bye,Lenin!"...
toks lyg ir drama,bet kartu tragikomedija....apie moteri,kuri pragulejo komoj 8men,nemate didžiuju perversmu,Berlyno sienos griuvimo,politiku pasikeitimo ir pan,o sūnus dar jai pabudus vaidina,kad siena nebera,kad viskas po senovej,nes nenori jos jaudint....stato tv laidas,ieško tuometiniu maisto produktu ir pan...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201325 apie paranoidine sizofrenija - "Kalifornijos karalius" (vaid. akt. Maiklas Douglas)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201468 paskutinis mano matytas filmas- "Seven years itch" 1955metų,vaidina Marilyn Monroe.....
patiko,bet su ja yra ir geresnių filmų..labai smagus tas kvailos blondines elgesys,"proto gausa",bet juokinga... :da
tik kažkiek nusivyliau ta garsiąją scena,kur jai vejas pakelia sijoną,tikejausi kažko įspūdingesnio....bet pats filmas ganėtinai geras....
kaip keista man rašyt tai,kad man patiko komedija.... :D (aišku,ji nera tokia kvaila ir banali kaip dabartines)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#201517 Pažėjau vieną iš filmų kur rekomendavo vers '' Marso vaikas'' galiu jį drąsiai rašyt į asmeninį filmų sąrašą kurie mane keičia ...
ParašėKūnas
#201526 Na čia nelabai apie depresiją, bet gal ką sudomins. Filmas vadinasi Opium: Diary of a Madwoman. Pakankamai nuvalkiotas siužetas (moterį "apsėda velnias", ją gydo visokiais viduramžių metodais, staiga atvyksta kitas daktaras, beje vienas iš pirmųjų psichoanalitikų...), tačiau meninė forma tikrai neeilinė. Visų pirma, pagrindinių dviejų aktorių vaidyba, ypač jau minėto psichoanalitiko. Visų antra, kameros darbas. Ir ypač aplinka: vienuolynas, gydymo įrankiai (labiau panašesni į kankinimo) ir kt. Bei kelios filmo scenos, kurias žiūrėjau su didžiuliu domėsiu. Pvz. mergina ryjanti britvutę (režisieriui pakako išminties neparodyti visos jos ilgos agonijos). Taigi mielas ir gerai nuteikiantis filmas.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201538 toks ne visiškai apie depresiją, bet apie žmogų su pakrikusia psichika, tiesa, toks siužetas yra labai fantastinis, gyvenime tokiu žmonių nebūna, filmas vadinasi "Sobačaja Serdce", išvertus "Šuns Širdis".
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201579 Ramu5,čia kartais ne tas kur sovietmečiu berots Rusijoj sukurtas,pagal knyga,ir kur mokslininkas ar tai suniui žmogaus sirdi persodina ar tai atvirkščiai?