Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204141 na,cia filmai apie depresija ir kiti,o ten kur kinas,tai maniau,kad apie filmus kur kine žiurim reik pasakot,nežinau net... :war
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#204143 Superinis filmas, aplinka psichiartinej ligoninej, ir istorija apie zmogu, kuris vaistu pagalba gali keliauti i ateiti ir zino kada mirs, ir stengias per trumpa laika kiek galima kuo daugiau nuveikt - "Tramdomieji" -rekomenduoju si filma visiems, manau daug kam patiks, tik ispeju - labai liudnas filmas. :da
ParašėKūnas
#204144 Aš irgi nežinau. Tiesiog man atrodo, kad būtų patogiau išskirti, kur filmai apie depresiją, o kur - nelabai.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204270 šiandien tokia filmiška diena... :achtung

pažiurejau "tramdomieji" iš tiesų labai idomus filmas,man patiko,tik truputi per silpna.....

taipogi pažiurejau ir "as esu Semas",kai kurių čia labai išgirtas,tikrai,nuostabus filmas,pusę filmo pražliumbiau.....bet labai patiko....

ir pagaliau pamačiau filmą,kurį man 2 žmones žadejo paskolint ir taip ir nepaskolino,tai pati radau parsisiust-"šokis dykumoje"-Ivanauskaites biografinis filmas....labai patiko,susijes su ligom,jos stiprybe,dvasine jega,labai patiko....vos ne visą filmą praverkiau.....bet labai gražus ir šiltas filmas :)))
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#204273 the ending kodel pasirode per silpnas tramdomieji? man kaip tik stiprus filmas pasirode. ;)
Gal kas nors gali parekomenduoti filma, kuriame butu istorija apie zmogu, kuris lanko pas psichoterapauta ir bando pasveikti?Nu zodziu nemaciau tokio tipo filmo, tai butu visai idomu paziureti i si visa procesa is salies... :war [/b]
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204277 nes tai vyko jo pasamonej,lyg haliucinacija,tas isivaizdavimas,ateities,tiksliau dabarties pakeitimas,todel kažkuo primine "kuždesiu sala",ir tas žymiais stipresis,ir kol "tramdomuosius" žiurejau,man buvo akyse anas filmas...nu žodžiu....

nežinau filmo,kad nuo pradžiu tas gydymas vyktų,bet gal Tau aptis "girl,interrupted" ten apie mergina psichiatrinej,man labai patiko,plius angelinos jolie vaidyba labai patiko....

"basomis per grindini"(barfuss) irgi apie gydyma merginos,labai gražus filmas...
ai,jei megsti žiauruma,pažiurek "prisukama apelsina" ten apie vaikino gydyma nuo smurto,kaip subjaurojo prota.....

dar viena žinojau,tik nepamenu dabar....ahhh... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#204491 dauguma jau cia paminetu ir atkreiptu i djuos demesi pavyko pamatyti: my sister's keeper, life as a house, i am sam, donis darko, requiem for a dream, mocartas ir banginis...
gal kas zino dar filmu su protine negalia, kaip i am sam???
Parašėnegative
#204507 the dead girl.

galima visko atrasti.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204834 man labai patiko "Veronika ryžtasi mirti" patiko pabaiga..stebuklingas filmas,suteikiantis daug optimizmo....mergina,bande nus.ižudyt ir atsiduria psichiatrinej ligoninej,kur jai padeda..tada ji pradeda patikti vienam vaikinui,kuris nekalba,ir jos deka veliau pradeda kalbet..jie pabega....ir yra gera mintis "kol žmogus galvos,kad kiekviena diena jam gali būt paskutine,tol jis kiekvieną akimirką laikys stebuklu" o šito priežasti sužinosit pamatę fimą =)
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
the ending rašė:man labai patiko "Veronika ryžtasi mirti" patiko pabaiga..stebuklingas filmas,suteikiantis daug optimizmo....mergina,bande nus.ižudyt ir atsiduria psichiatrinej ligoninej,kur jai padeda..tada ji pradeda patikti vienam vaikinui,kuris nekalba,ir jos deka veliau pradeda kalbet..jie pabega....ir yra gera mintis "kol žmogus galvos,kad kiekviena diena jam gali būt paskutine,tol jis kiekvieną akimirką laikys stebuklu" o šito priežasti sužinosit pamatę fimą =)

Ir as ji rekomenduoju, ziurejau net keliata kartu, o paskui isgeidziau ir knygos :da

Dabar kaip tik prisiminaiu labai sena, bet nerealu filma, kadaise rodyta per LNK apie autizmu serganti berniuka "Nebylusis ruduo" (Silent fall 1994). Istorija inesusi i gyvenima daug pamastymu, tikrai paziurekit ;)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
groowax rašė:yra geras filmas apie gyvenimą, jo prasmę, laimę ir etc. jis vadinasi

INTO THE WILD

laaabbbaaaiiii rekomenduoju. pats jau tris kartus zejau :da

pažiurejau šitą šiandien...WOOOOOOOOOW......labai patiko.... :lakstau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205298 nuostabus filmas "Fish Tank"....galima rast depresijos..merginos neviltis,vienatve,polinkis i alkohozima ir klaidžiojimas gyvenime..idomiai tai parodyta.....as pvz radau dalele saves ten... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206026 pažiurekit filma "To Save A Life"..nerealus filmas,parodo,kaip paprasta suteikti pagalbą kitam žmogui,vien pokalbiu..parodo,kaip jauciasi žmones pries suicidą...nuteikia optimistiskai...o gal tiksliau,atveria akis... :)))
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#206097 Ir as noriu paziuret siuos filmus :da Is kur nuraunat tokius filmus? As nezinau is kur juos gaut. :bloga O taip noris paziuret ;)