Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206133 "to save a life" žiurejau per filmai.in, "fish tank" irgi ten buvo...manau,dauguma filmų galima ten rast..nors aš asmeniškai nelabai megstu žiureti online filmus,bet....prisiregistruok ir rasi ką žiuret =)
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
the ending rašė:"to save a life" žiurejau per filmai.in, "fish tank" irgi ten buvo...manau,dauguma filmų galima ten rast..nors aš asmeniškai nelabai megstu žiureti online filmus,bet....prisiregistruok ir rasi ką žiuret =)

Dekui už linką, reiks pasidomėti... Beje, ten filmai su subtitrais?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206307 lietuviu kalba filmai =)
yra anglu,rusu irgi..del subtitru tiksliai nežinau,berots be..
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207274 pažiūrėjau šiandien du filmus...
"my life without me" ir "remember me"...
pirmasis parode,kiek dar nedaug aš padariau gyvenime,priverte susimąstyt,kad tikrai verta sulaukt rytojaus,kažką išbandyt,nes veliau gali būt per velu...
o antrasis...susipina dvieju žmonių gyvenimai.merginos motiną metro nušovė prieš 10 metų ir ji tai matė,o vaikino brolis nusižude...jis iki šiol išgyvena jo mirtį..labai prasmingas filmas,tik galas nepatiko,kur ikišta ta rugsejo 11..
o šiaip,mane labai paveikė šie filmai.jie man buvo skaudūs,labai verkiau jų metu,bet gavau gerą spyrį į šikną(atsiprašant)....

šiuos du filmus patariu nusivylusiems gyvenimu =)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#210862 filmas Aš, kitas aš ir Irena (Me, myself & Irene) yra ne apie depresiją, nors gal ir apie ją: t.y. apie ilgus metus neigtą ir gilintą depresiją, o daugiau jame apie asmenybės sutrikimą, šizofreniją, kitaip vadinamą - bipolinį sutrikimą.
rekomenduoju tik linksmos nuotaikos esant jį žiūrėti, nes tai - labai juokinga komedija (Jim Carrey/Renee Zelweger duetas starrin'a)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210953 "knockin' on the heavens door''(1997)

nusotabus filmas,apie du vyrus,kurie mirsta,kaip jie pasprunka is ligonines ir keliauja prie juros,nes tai jų svajone..filmas,verciantis nusisypsot,pravirkt ir susimastyt.... :)))
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#210955 tikrai kad geras filmas
ParašėŠiršė
#210957 Pasižiūrėjau ką tik "night on earth", visai ne apie depresiją, skoningas ir laaaabai juokingas :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#211137 pažiurejau "Shrink"(liet.psichoanalitikas)

dabar suprantu,kodel sis filmas buvo labai girtas,nes jis tikrai nuostabus ...seniai jau filmai sukele asaras buvo,o sito visą galą praverkiau....
priverte pagalvot apie kai kuriuos dalykus.net nezinau,kaip aprasyt si filma....
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#211648 A Million Dollar Hotel. Esu matęs ir šiandien darsyk žiūrėsiu =)
ParašėKatastrofa
#212310 "I am sam" - nuostabus filmas, tikrai rekomenduoju paziureti tiems, kas dar nemate :)
ParašėKatastrofa
#212315 "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" - ir psichologinis, ir apie meile.. Zodziu, tikriausiai jau visi esate mate :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#213034 Mary and Max siulau labai. Cia nera siaip koks filmas.. jis toks tipo is plastelino, nuostabiai padarytas, bet visai ne vaikams... apie draugyste ir psichologines problemas. labai geras imdb ivertinimas ir man patiko labai labai.. yra ir is ko pasijuokti, ir paverkti..
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Katastrofa rašė:"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" - ir psichologinis, ir apie meile.. Zodziu, tikriausiai jau visi esate mate :achtung

mačiau jį.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Kvepia_lelijom rašė:Mary and Max ............labai geras imdb ivertinimas ir man patiko labai labai.. yra ir is ko pasijuokti, ir paverkti..

vat kaip tik nuejau imdb ir paskaiciau.