Moderatorius: Astro-Meška
- 2011 01 03, 17:11
Veronika ryžtasi mirti man kažkoks kvailas filmas,kaip ir knyga...Žiauriai nemėgstu jos autoriaus.Hrr.
O rekomenduoju seną gerą Fight Club.
O rekomenduoju seną gerą Fight Club.
- 2011 01 03, 18:00
O as nesutinku su Cikadele. Tiek autorius, tiek filmas, tiek knyga man labai patiko.
- 2011 01 03, 21:04
o man veronika ryztasi mirti visai patiko.tikrai geras filmas.
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2011 01 04, 07:51
Liuks, the ending
- 2011 01 04, 14:30
Tiek filmas, tiek knyga abu keisti, bet geri.. Man labai patiko.. Rekomendacija. O tikrovej buna dar keisciau.. Kaip nekeista
- 2011 01 05, 20:41
už kovos klubą tai aš visom keturiom. tobulas filmas. žiūrėčiau žiūrėčiau ir dar žiūrėčiau. šiaip dar labai geras yra Black swan, naujas, bet jau galima gaut atsisiųst. Taip pat Mr. Nobody, The Hours, Prestige. Kiti geri kaip ir išvardinti. Tiesa, kažkas minėjo Prisukamą apelsiną... Nuostabus filmas. Nuo knygos nukrypta minimaliai, o jau tas pagrindinis aktorius, Aleksas... Po to filmo dar kelias valandas vis niūniavau "I'm singing in the rain"
- 2011 01 10, 21:47
priskirsiu šį filmą prie depresinių.
"Thirteen"(liet.trylika)
filmas apie paaugliška gyvenima,vienos merginos(13-etes,nors atrodo 16-17) vienišumą,galbūt nereikalingumo jausmą,kai yra didelis noras lygiuotis i kitus,nes taip neva busi laimingesnis.vadinamieji nauji "draugai" isveda is kelio..seksas,alkoholis,narkotikai.ji vis tiek neranda to,kas ja užpildys,pjaustosi,kankinasi ir manau,suprqanta,jog pasirinko netinkamą kelią...
iš tiesų kuo keistas filmas,kad manaiu dabartiniai vaikai jau tokie 'dideli',pažiurejau filmą ir likau šoke.
"Thirteen"(liet.trylika)
filmas apie paaugliška gyvenima,vienos merginos(13-etes,nors atrodo 16-17) vienišumą,galbūt nereikalingumo jausmą,kai yra didelis noras lygiuotis i kitus,nes taip neva busi laimingesnis.vadinamieji nauji "draugai" isveda is kelio..seksas,alkoholis,narkotikai.ji vis tiek neranda to,kas ja užpildys,pjaustosi,kankinasi ir manau,suprqanta,jog pasirinko netinkamą kelią...
iš tiesų kuo keistas filmas,kad manaiu dabartiniai vaikai jau tokie 'dideli',pažiurejau filmą ir likau šoke.
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2011 03 13, 18:24
prie kolekcijos filmu apie psichikos sutrikimus - siuo atveju apie kooonkrecias haliucinacijas - labai rekomenduoju paziuret Juodaja Gulbe "Black swan" su Natalie Portman as kaip jautrus ziurovas pabegdavau is kambario uhhh :x
abilify 30 mg, quetiapine 200 mg, paroxetine 40 mg, valdoxan 50 mg
- 2011 05 14, 18:28
Helen (2009) - filmas apie muzikos profesore, kuri suserga sunkia depresija. Pukiai parodyti simptomai, pakitimai, problemos kurios atsirada su sia liga. Labai tamsus filmas, bet kartu labai geras tiems, kurie nori suprasti geriau, kas yra depresija.
Perziura: http://www.youtube.com/watch?v=wECz9b4Aj1o
- 2011 05 20, 11:57
man tai kazkodel visai nesinori ziuret filmu apie depresija, sergant ja. todel stengiuos ziuret tik smagius filmus, kad pralinksmintu, bet vers siulyta paziurejau, vietomis net teko paverkt, suprantant kaip viskas artima man paciai..
vers rašė:Helen (2009) - filmas apie muzikos profesore, kuri suserga sunkia depresija. Pukiai parodyti simptomai, pakitimai, problemos kurios atsirada su sia liga. Labai tamsus filmas, bet kartu labai geras tiems, kurie nori suprasti geriau, kas yra depresija.
man tai kazkodel visai nesinori ziuret filmu apie depresija, sergant ja. todel stengiuos ziuret tik smagius filmus, kad pralinksmintu, bet vers siulyta paziurejau, vietomis net teko paverkt, suprantant kaip viskas artima man paciai..
- 2011 05 25, 20:06
Taxi driver (Taksi vairuotojas). Tik ką baigiau žiūrėti.
Apie vyruką, kuris negali užmigti naktimis, todėl įsidarbino naktinio taksi vairuotoju. Važinėdamas jis bjaurisi visokiais padugnėm, vadina miestą smirdinčiu. Sykį į jo taksi įsėdo jauna prostitutė ir prašė ją išvežti iš čia, bet jis niekur nepajudėjo ir merginą iš mašinos ištempė kitas vyras. Gal suteneris ar pan, tiksliai nepamenu. Po to taksi vairuotojas vėl susirado tą jauną prostitutę, norėjo ją ištraukti iš tokio gyvenimo. Na, ir dar šis tas, nespoilinsiu, nes neįdomu po to būtų žiūrėt.
Velnias, man patiko. Kada pažiūrėsiu dar sykį. Veiksmo nedaug, bet filmas mane įtraukė. Pagrindinis veikėjas nėra nei koks žavusis, nei koks patrauklus charakteris, kartais veikiau netgi atstumiantis. Bet man patiko tas veikėjas. De Niro labai gerai jį suvaidino.
Man patiko žiūrėti filmą, patiko detalės, patiko charakteriai, patiko, kaip atskleidžiamas gyvenimas. Realistiškas filmas. Tikrai džiaugiuos, kad pažiūrėjau šitą filmą.
Apie vyruką, kuris negali užmigti naktimis, todėl įsidarbino naktinio taksi vairuotoju. Važinėdamas jis bjaurisi visokiais padugnėm, vadina miestą smirdinčiu. Sykį į jo taksi įsėdo jauna prostitutė ir prašė ją išvežti iš čia, bet jis niekur nepajudėjo ir merginą iš mašinos ištempė kitas vyras. Gal suteneris ar pan, tiksliai nepamenu. Po to taksi vairuotojas vėl susirado tą jauną prostitutę, norėjo ją ištraukti iš tokio gyvenimo. Na, ir dar šis tas, nespoilinsiu, nes neįdomu po to būtų žiūrėt.
Velnias, man patiko. Kada pažiūrėsiu dar sykį. Veiksmo nedaug, bet filmas mane įtraukė. Pagrindinis veikėjas nėra nei koks žavusis, nei koks patrauklus charakteris, kartais veikiau netgi atstumiantis. Bet man patiko tas veikėjas. De Niro labai gerai jį suvaidino.
Man patiko žiūrėti filmą, patiko detalės, patiko charakteriai, patiko, kaip atskleidžiamas gyvenimas. Realistiškas filmas. Tikrai džiaugiuos, kad pažiūrėjau šitą filmą.