Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#213282 as ziurejau neseniai The girl with dragon tattoo nerealus filmas...siulau visiem paziuret ..gerai dvi valandas praleisit...kitos dvi dalis nebuvo tokios ispudingos bet irgi maloniai ziurejos vistiek
ParašėKatastrofa
#213283 Veronika ryztasi mirti. Tas filmas apie mergina, kuri gulejo psichiatrinej ligoninej. Daugiau nepasakosiu, nes nebus idomu ziureti, jei ziuresit :) Rekomenduoju.
ParašėCikadelė
#213284 Veronika ryžtasi mirti man kažkoks kvailas filmas,kaip ir knyga...Žiauriai nemėgstu jos autoriaus.Hrr.

O rekomenduoju seną gerą Fight Club.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#213287 veronika ryztasi mirti tik pabaiga man patiko..o siaip toks nelabai..galima ziuret galima ir neziuret :)
ParašėKatastrofa
#213290 O as nesutinku su Cikadele. Tiek autorius, tiek filmas, tiek knyga man labai patiko.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#213303 o man veronika ryztasi mirti visai patiko.tikrai geras filmas. :)))
ParašėKatastrofa
#213333 Liuks, the ending ;)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#213368 knyga skaiciau pradejus vartot rispolepta gulint ligonineje (tai nezinau ar del to) bet viskas buvo nerealu :D

nerealiausia jog puslapi po kelias valandas skaitydavau :D :D

o filmas tai keistokas man.....bet argi tikroveje ne dar keisciau?
ParašėKatastrofa
#213374 Tiek filmas, tiek knyga abu keisti, bet geri.. Man labai patiko.. Rekomendacija. O tikrovej buna dar keisciau.. Kaip nekeista :achtung
Parašėbarfuss
#213649 už kovos klubą tai aš visom keturiom. tobulas filmas. žiūrėčiau žiūrėčiau ir dar žiūrėčiau. šiaip dar labai geras yra Black swan, naujas, bet jau galima gaut atsisiųst. Taip pat Mr. Nobody, The Hours, Prestige. Kiti geri kaip ir išvardinti. Tiesa, kažkas minėjo Prisukamą apelsiną... Nuostabus filmas. Nuo knygos nukrypta minimaliai, o jau tas pagrindinis aktorius, Aleksas... Po to filmo dar kelias valandas vis niūniavau "I'm singing in the rain" :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#214565 priskirsiu šį filmą prie depresinių.

"Thirteen"(liet.trylika)

filmas apie paaugliška gyvenima,vienos merginos(13-etes,nors atrodo 16-17) vienišumą,galbūt nereikalingumo jausmą,kai yra didelis noras lygiuotis i kitus,nes taip neva busi laimingesnis.vadinamieji nauji "draugai" isveda is kelio..seksas,alkoholis,narkotikai.ji vis tiek neranda to,kas ja užpildys,pjaustosi,kankinasi ir manau,suprqanta,jog pasirinko netinkamą kelią...

iš tiesų kuo keistas filmas,kad manaiu dabartiniai vaikai jau tokie 'dideli',pažiurejau filmą ir likau šoke.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#221346 prie kolekcijos filmu apie psichikos sutrikimus - siuo atveju apie kooonkrecias haliucinacijas - labai rekomenduoju paziuret Juodaja Gulbe "Black swan" su Natalie Portman :bloga as kaip jautrus ziurovas pabegdavau is kambario :achtung uhhh :x
Vartotojo avataras
Parašė vers
#225824 Helen (2009) - filmas apie muzikos profesore, kuri suserga sunkia depresija. Pukiai parodyti simptomai, pakitimai, problemos kurios atsirada su sia liga. Labai tamsus filmas, bet kartu labai geras tiems, kurie nori suprasti geriau, kas yra depresija.

Perziura: http://www.youtube.com/watch?v=wECz9b4Aj1o
Vartotojo avataras
Parašė achu
vers rašė:Helen (2009) - filmas apie muzikos profesore, kuri suserga sunkia depresija. Pukiai parodyti simptomai, pakitimai, problemos kurios atsirada su sia liga. Labai tamsus filmas, bet kartu labai geras tiems, kurie nori suprasti geriau, kas yra depresija.

Perziura: http://www.youtube.com/watch?v=wECz9b4Aj1o

man tai kazkodel visai nesinori ziuret filmu apie depresija, sergant ja. todel stengiuos ziuret tik smagius filmus, kad pralinksmintu, bet vers siulyta paziurejau, vietomis net teko paverkt, suprantant kaip viskas artima man paciai..
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#226362 Taxi driver (Taksi vairuotojas). Tik ką baigiau žiūrėti.
Apie vyruką, kuris negali užmigti naktimis, todėl įsidarbino naktinio taksi vairuotoju. Važinėdamas jis bjaurisi visokiais padugnėm, vadina miestą smirdinčiu. Sykį į jo taksi įsėdo jauna prostitutė ir prašė ją išvežti iš čia, bet jis niekur nepajudėjo ir merginą iš mašinos ištempė kitas vyras. Gal suteneris ar pan, tiksliai nepamenu. Po to taksi vairuotojas vėl susirado tą jauną prostitutę, norėjo ją ištraukti iš tokio gyvenimo. Na, ir dar šis tas, nespoilinsiu, nes neįdomu po to būtų žiūrėt.

Velnias, man patiko. Kada pažiūrėsiu dar sykį. Veiksmo nedaug, bet filmas mane įtraukė. Pagrindinis veikėjas nėra nei koks žavusis, nei koks patrauklus charakteris, kartais veikiau netgi atstumiantis. Bet man patiko tas veikėjas. De Niro labai gerai jį suvaidino.
Man patiko žiūrėti filmą, patiko detalės, patiko charakteriai, patiko, kaip atskleidžiamas gyvenimas. Realistiškas filmas. Tikrai džiaugiuos, kad pažiūrėjau šitą filmą.