Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71096 O ar aš sakau, kad blogis? :D Esmė tame - mama man mažytei sugebėjo parodyti, kad tai, kas patinka jai, nėra blogai ir tuo pačiu "priversti" mane pamėgti tą patį. :) Bet galima vaiką migdyti su ramia instrumentine muzika, o dieną "šviesti" muzikine prasme :D Va kame jos "cūdas". :D
Parašė Black_Crow
#71101 nu tai gal paprasciausiai zmogui pagal nuotaika, man ir vakare labiau norisi pasiklausyt muzikos, negu diena, diena pats uzsiimu kazkokiais darbais, groju ir pan, o vat vakaras butent ir yra tas metas, kada atsisedi ir klausai visko, kas tau patinka. Piktina mane , kai pvz mama sako "Tai ka visa diena tylejai, o dbr kai visi jau miegot nuejo uzleidai ta savo triuksma".
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71102 Ai, koks skirtumas :) Suprantu, ką nori pasakyti, daugumai vakaras yra muzikos laikas, ne tau vienam. :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71107 gal pakalbam apie teatra? papasakokite ka matete ir kokius ispudzius paliko..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Medeja rašė:
Rėja rašė:Medėja, man "užkliuvo" vienas tavo teiginys... Necituosiu, bet paklausiu "offtopic": o cirkas - ne menas? Aišku, nekalbam apie "Ąžuolyno meškučius" :)

cirkas tikrai ne menas :D oi prajuokiinai :D o telikas irgi ne menas :) anei zoologijos sodas :D anei kovinis filmas :D

Oi slidžiai čia su cirku.....
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71206 cirkas yra technikos demonstravimas ir neturi jokios koncepcijos tie ju pasirodymai. jei vadinsime menu, bus visiska tustybe, nes bet kokiu meno kuriniu norima ka nors pasakyti. jei to nera - tai tustybe. o cirke tikrai nera jokios minties, isskyrus "paziurekite, kaip mes sugebam padaryti". kartais sokio spektakliai nusivaziuoja iki tokio lygio, kad demonstruoja technika ir daugiau neturi ka pasakyti. tai tokie variantai buna sumaisyti su zemem paskui.
o kovinis filmas anei bet koks holivudinis - tera komercija. "menas", kuris kuriamas komerciniais tikslais, geriausiu atveju vadinamas kicu. tai geriausiu atveju.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71227 Medėja, aš ir neturėjau omeny cirko, kuris demonstruoja tik techniką :) Teisingai nulis sako - slidus jis dalykas... :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71237 ai nu nezinau. as savo vaika veduosi i visus cirkus,kurie tik i Kauna atvaziuoja. jokio meno as ten nematau nors tu ka.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71239 Tai aišku, kad ten nepamatysi. :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71240 nu niekas manes neitikins kad cirkas yra menas. manksta irgi ne menas.
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#85561 o as galvoju kad cirkas yra menas o kaikuria manksta irgi galeciau priskirti menui
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#85565 o as norejau pasigirti :birst: gruodzio 10 einu i tetra Korsunovo Hamletas :) :) :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#85618 ghmz...o hamletas ne nekrošiaus?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#85658 Yra naujas Koršunovo.