Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#8802 :roll: jo jo fantastika, kazkodel ir man nelabai, ir visokios melodramines meiles istorijos irgi nelabai...
ParašėTomash
#8805 man kazkodel aplamai skaitymas yra prazutis netraukia visai daba nes ner susikaupimo jokio
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#8818 O as labai daug skaitau ,isvedu vaika i darzeli ir skaitau skaitau ,o po to pamiegu-nes mane skaitymas migdo :)
ParašėBegaline
pamaivyte rašė::roll: jo jo fantastika, kazkodel ir man nelabai, ir visokios melodramines meiles istorijos irgi nelabai...

as nesakiau, kad fantastika man nepatinka :?
fantastika dažniausiai nepatinka tiems, kas nera skaitęs nė vienos fantastinės knygos :P
ParašėBegaline
Tomash rašė:man kazkodel aplamai skaitymas yra prazutis netraukia visai daba nes ner susikaupimo jokio

man tas pats dabar. prisiperku knygų, o jos tik guli. žurnalų prisiperku, bet neskaitau. paskui perleidžiu ta makulatūrą mamai...
ParašėTomash
#8846 man fantasikos net skaityti nereik nes esu tikras svajoklis kai tik turiu laisva minute pasineriu i savo svajas nzn ar gerai ar blogai tesiog toks esu,manau mano fantazija labiausai islavinta visame mano kune nes dazniausiai svajoju :roll:
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#8937 as skaiciau fantastine knyga viena kita..... nelabai.... gal ne ant tu knygu pataikydavau, man labiau priimtinos tos, kurios paremtos tikrais faktais...

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#9042 "Falvo, Serafino. KAIP ĮVEIKTI DEPRESIJĄ. Iš italų k. vertė Stanislovas Poniškaitis. – V.: Katalikų pasaulio leidiniai, 2006. Viršelio dailininkas Arūnas Prelgauskas.

BEVEIK 3 000 000 mg ANTIDEPRESANTŲ

Depresija – tai tokia nauja keista liga. Seniau tokie ligoniai paprasčiausiai būdavo vadinami niurzgomis, pikčiurnomis, paniurėliais, pavargėliais, apsileidėliais arba tiesiog tinginiais. Dabar tai depresijos kamuojami žmonės.
Ši negalia šiandien apėmusi beveik visą žmoniją, ypač Šiaurės pusrutulio gyventojus, kurie daugiau kaip pusę savo gyvenimo neregi linksmos saulytės. Ji būdinga ir atskiroms tautoms bei tam tikrų profesijų žmonėms. Tad jei sutikai lietuvį, kuris save laiko kūrėju, tarkim, rašytoju, – būk tikras, kad jis serga nepagydoma depresija.
Kokius vaistus siūlo šios knygos autorius – katalikų kunigas iš saulėtosios Italijos? Tikrai ne po 3 mg „Prozac“ ar „Lexotanil“ tris kartus per dieną. (O juk 20–40 metų šiuolaikiniai lietuviai, kaip ir amerikiečiai, jau gali vadintis „Prozako karta“.) Kunigo ir rašytojo receptas paprastas: „Kristus, didysis žmogaus širdies žinovas, gali mus išgydyti, jei bendradarbiaujame su Juo – diena iš dienos, nepailsdami.“ Trumpai tariant, geriausias vaistas – tikėti, melstis ir studijuoti Bibliją.
Vos tik perskaičiau šią nedidukę brošiūrą, kuri baigiasi žodžiais „Būk pagarbintas ir pašlovintas, o Viešpatie“, iškart pajutau aiškius depresijos požymius. Tad išsitraukiau iš spintos Šventąjį Raštą, priguliau ir ėmiau gydytis. Foliantas sunkus – kokie 3 kilogramai, spaudžia krūtinę, sunku net įkvėpti. Bet gydytis juk reikia...
Vartau, skaitau... Ir pataikyk tu man taip! Vos tik atsiverčiau kažkur per vidurį, į mane prabilo eilutės:
Atsimink, VIEŠPATIE, ką darė edomiečiai tą dieną,
kai Jeruzalė buvo paimta, kai jie šaukė:
„Griaukite! Išgriaukite ją iš pamatų!“
O tu, dukra Babilone, griovike!
Laimingi bus, kurie atmokės tau
už mums padarytą pikta!
Laimingi, kurie paims tavo mažylius
ir tėkš juos į uolą!
(Ps 137, 7–9)

Nieko sau antidepresantas! Net kvapą užėmė. Atsikėliau ir išgėriau raminamųjų. Ir 100 gramų dar kai ko... "

stai ka radau narsyrama nete... Darius Pocevičius cia jo zodziai, jis taip rase... (kas jis toks niekaip negalejau issiaikinti net neto pagalba..
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#12824 Nusipirkau ir as pora knyguciu -Ivanauskaites''Ragana ir lietus'' ir Picoult ''mano sesers globejas'' :DD Turesiu ka veikti gudziais, vienisais vakarais
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#12842 antroji - itin gera ir sukrečianti. Oksana - tau turėtų patikti
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#12845 Aha ,ta ir pradejau skaityt ir matau,kad neprasoviau nusipirkusi :super
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14544 „Veronika ryžtasi mirti“ Paulas Koelas Knyga kuri tikrai ikvepia .....

“Mirties suvokimas mus paskatina intensyviau gyventi”
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#14638 Siandien nusipirkau O. Lapino ir D. Lapinienes knyga "Pasimatymai su seseliu - atsakymai i opiausius zmonijos klausimus"... Gal, sakau, bus naudinga? Geriau susigaudysiu savyje... kituose... ka manote? Gal kas jau skaitete? =)
ParašėMusical
#14641 Manai, kad tos knygos padės tau?
Kiek aš jų perskaičiau, vis tiek sugrįžtu prie to pačio - savęs iš esmės nepakeisi. Gyvenimas pats apšlifuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Musical rašė:Manai, kad tos knygos padės tau?
Kiek aš jų perskaičiau, vis tiek sugrįžtu prie to pačio - savęs iš esmės nepakeisi. Gyvenimas pats apšlifuoja.

As ir negalvoju, kad knyga mane pakeis... nesamone... esu perskaites ju daugybe... bet va, skaitai, gaunasi tokia kaip ir diskusija su autoriumi... ir si ta ismoksti... apmastai apie savo poziurius i vienus ar kitus dalykus...