Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#307562 roo, man patinka tavo muz. skonis. roo ir kiti... gal žinot senoką tokį grupsoną, niekaip negaliu prisiminti pavadinimo, atsimenu tik, kad ant kažkokio albumo buvo akis ant viršelio... daug info. :achtung bet gal turėsit kas minčių... Nu niekaip neprisimenu... O norėtųs paklausyti.
Parašė roo
kunigaikštisMyškinas rašė:roo, man patinka tavo muz. skonis. roo ir kiti... gal žinot senoką tokį grupsoną, niekaip negaliu prisiminti pavadinimo, atsimenu tik, kad ant kažkokio albumo buvo akis ant viršelio... daug info. :achtung bet gal turėsit kas minčių... Nu niekaip neprisimenu... O norėtųs paklausyti.

Aciu, kunigaikštiMyškinai :)
hm, akis ant virselio..gal Tool. http://www.youtube.com/watch?v=uCEeAn6_QJo
nors turbut nepataikiau. ka mazdaug grajina ta grupe su akim? :)
Parašė roo
kunigaikštisMyškinas rašė:Groja jie sunkų metaliuką.

kolkas, pasuoju. arba noreciau apreiklaut daugiau detaliu :) na arba kolega kos pasufleruos :)
Parašė roo
kunigaikštisMyškinas rašė:Prisiminiau......... ne visai akis, tiksliau ne vien akis bet ir šakutė...
va kas tokie - http://www.youtube.com/watch?v=Ud8hAKe_tYs
čia mano paauglystės muzikytė.

ak, sita akis :D jo, sie geruliai. gaila darbe garso ner, bet grizes namo, biski pakratysiu plaukus :D jaunas dieneles atsimnes :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#307612 Bet kaip aš čia nerealiai šiandien prisiminiau tuos prong'us. Man buvo bajeris kai pirkau zarrazoj šį albumą ir grįžusi namo visa išsiviepusi sukiužau, nes kasetė buvo visiškai tuščia. :D
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307614 :achtung
Parašė roo
kunigaikštisMyškinas rašė:Bet kaip aš čia nerealiai šiandien prisiminiau tuos prong'us. Man buvo bajeris kai pirkau zarrazoj šį albumą ir grįžusi namo visa išsiviepusi sukiužau, nes kasetė buvo visiškai tuščia. :D

o kaip bsiges su ta kasete, neejai atgal aps Jona i zarraza grazint? :)
kartais taip uzplusta sentimentai, kad labai zusimanau laiko masinos :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307629 Turi laiko mašiną, savo atmintį, vizualizuok :achtung
Parašė roo
Sigitutė rašė:Turi laiko mašiną, savo atmintį, vizualizuok :achtung

kazkas toj masinoj veikai ne taip, kaip reikia :) truksta detaliu. atmintis netobula. ji leidzia paslept vaizda po zydrai-pilku dulkiu sluoksniu :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307636 Gal metas nupūst dulkeles ir prasimankštint? Gerai klausykis "muzono", ką aš čia nusišneku....
Parašė roo
#307643 koks gi taj turetu but mankstos budas? :-) muzika, man dabar nemenkai padeda