Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 01 04, 12:08
Vertejas vercia bendra prasme... na, taip isversta ir viskas... Oficialiai tai "Uosto naujienos"... ir tiek... ir man taip labiau patinka... nes kokie ten laivai? Ten kaip ir viena vieta vaizduojama... va... miestelis toks... uostas... ir jo naujienos... taigi...
- 2008 01 04, 13:25
Foresta ziurejau kelis kartus ir visada isgirstu kazka nauja.Nors kiti sako,kad jis yra labai ironiskas ir piktas.Dar isimine filmas"Karalius Zvejys" Toks liudnas,taciau ir geras
Horacijus rašė:Trapi rašė:Kazkada labai sukrete Alan Parker"Vidurnakcio ekspresas" Ir megstu ziureti "Forest Gamp"
Labai geri filmai... mano megstamiausi... o Forest Gumpa tai beveik mintinai zinau...
Foresta ziurejau kelis kartus ir visada isgirstu kazka nauja.Nors kiti sako,kad jis yra labai ironiskas ir piktas.Dar isimine filmas"Karalius Zvejys" Toks liudnas,taciau ir geras
- 2008 01 04, 13:29
Jis yra tik siek tiek ironiskas, liudnas ir visai ne piktas... Nepaisant jo komiskumo, labai stiprus labai filmas... Tiesiog klausimas: "Nejau tik kvailys ir idiotas gali elgtis kaip tikras zmogus?"
Trapi rašė:Horacijus rašė:Trapi rašė:Kazkada labai sukrete Alan Parker"Vidurnakcio ekspresas" Ir megstu ziureti "Forest Gamp"
Labai geri filmai... mano megstamiausi... o Forest Gumpa tai beveik mintinai zinau...
Jis yra tik siek tiek ironiskas, liudnas ir visai ne piktas... Nepaisant jo komiskumo, labai stiprus labai filmas... Tiesiog klausimas: "Nejau tik kvailys ir idiotas gali elgtis kaip tikras zmogus?"
- 2008 01 04, 14:00
Ir dar buti laimingu
Horacijus rašė:Trapi rašė:Horacijus rašė:Trapi rašė:Kazkada labai sukrete Alan Parker"Vidurnakcio ekspresas" Ir megstu ziureti "Forest Gamp"
Ir dar buti laimingu