Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Cortis
#151793 Anthony Capella
"Meilės maistas"

Itin subtilus romanas, megstantiems Itelija bei romantika bus pats tas :)

Tasipat visiems fantazmams siulau apsilankyti Eridano leidykloje ir paskaitytu ju leidziamos PAFL knygas paskaitineti :) (ju siuo metu jau yra virs 500 sios serijos :))
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#152371 „Prozaco karta“ Elizabeth Wurtzel. bent jau šiuo metu dar likęs įspūdis po vasaros. tokios atviros autobiografijos dar neteko skaityti ir dar apie tokį intymų dalyką, kaip depresija
Parašė Nematoma
Cortis rašė:Anthony Capella
"Meilės maistas"

Itin subtilus romanas, megstantiems Itelija bei romantika bus pats tas :)

Tasipat visiems fantazmams siulau apsilankyti Eridano leidykloje ir paskaitytu ju leidziamos PAFL knygas paskaitineti :) (ju siuo metu jau yra virs 500 sios serijos :))

Skaičiau "Meilės maistą".Patiko.Įdomi, lengva knyga. Rekomenduoju. :flo
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#154802 Bruno Ferrero knygutės,,Pasakojimai sielai''.Patinka alegorinės pasakos,panašaus pobūdžio knygučių skaičiau ir daugiau,neprisimenu autorių...
Vartotojo avataras
Parašė coma
#155051 F.Nietzsche '' Stai taip Zaratustra kalbejo''. Nera 'lengvas skaitalas'.. Sita knyga pradzioj sunkiai skaites, bet veliau grizau prie jos, prisibraukiau detaliu joje, skaiciau tyloje kad kuo labiau isigilinciau, atsivertinejau gala pagal skaiciukus gilinaus i detales. Stipri knyga, tik giliai tikintiems nepatarciau..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155053 Aš tai sergantiems depresija Nyčės skaityt nepatarčiau. :bloga
Tikintiems irgi, nes, pasak Nyčės, Dievas mirė. :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155054 Viena geriausių skaitytų knygų - H. Hesse "Stiklo karoliukų žaidimas". Dar to paties autoriaus "Sidharta". =)
Vartotojo avataras
Parašė coma
#155065 O man kaip tik Nietzsches veikalai padeda gilintis savyje, duoda rimties ir apmastymu.. O sasaju su depresija nelabai joje randu.. Na o del Dievo... Ten nera parasyta - Dievo nera, arba - netikekite Dievu. as kazkaip labiau interpretuoju kad jam Dievas mire, nes jis pakeite mastyma ir kaip pradejo tiketi savimi ir pan.. Nu cia nuo skaitytojo priklauso taip sakant :flo =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155073 Tikriausiai, kad nuo skaitytojo priklauso - patirties, charakterio ir t.t.
Va turiu Kafkos "Pasakojimus", jie neperskaityti, bet vien pagalvojus apie tą skaitymą... Pakaks to, kas jau perskaityta kol kas. :cat
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#155445 Baigiau skaityt knyga apie J. Ivanauskaitę Jurga, ar žinot, kad ji sirgo depresija(ir iki ligos), ir tokia, kad net iškrisdavo iš gyvenimo keliems mėnesiams, ir baisiai nemėgo viešumo? Sakau, nes ji pavyzdys, kad ir sergant depresija, galima mylėt gyvenimą.
ParašėKūnas
#155454 Galima nemylėt ir nesergant
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155456 del to ji man taip ir patinka...o dar skorpionas...kiekviena eilute malonu skaityt...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#155528 Va priminėt a.a J.Ivanauskaitę,jos požiūris į daugelį dalykų man labai artimas,vis ieškojau jos knygos ,,Placebas''
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155546 Na, man Ivanauskaitė - viena ryškiausių moterų lietuvių kultūroje. Pirmosios jos knygos - tikras gėris. O "Placebo" nerekomenduočiau skaityti - ten perrašyta bulvarinė spauda, apipinta visokiais rytietiškais motyvais. Pats sumanymas - labai įdomus, tik nereikėjo kišti to popso. Tiesa, vargu, ar galima kaltinti rašytoją dėl to popsėjimo. Mano žiniomis, iki paskutinės akimirkos ją spaudė leidykla... Ir ji jau rašė nebe iš noro ar įkvėpimo, o iš reikalo. =)

(Atsiprašau, kad kišuosi, bet mano būsima profesija - literatūra... Tai kakaip sunku nereaguoti.)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#156450 S. Shem Vargo kalnas. Knyga, apie būsimo gydytojo praktiką psichiatrinėje ligoninėje. Keista, bet kažkada ji man padėjo pradėt lipt iš depresijos.