- 2017 04 21, 16:48
pritariu ir as, visiskai pasveikti neimanoma, galima tik truputi palengvinti busena. Tai mano asmenine nuomone.
- 2017 04 21, 20:42
Manau, kad nėra nieko neįmanoma. Aš, pavydžiui, pavartojau AD, palankiau terapiją, pasiekiau remisiją ir kelis metus nevartojau vaistų išvis. Jaučiausi gerai. Dabar vėl atkritau, jau trečią kartą. Bet turiu patirties sergant liga, žinau, kur kreiptis pagalbos, ką daryti. Atkrytis lengvas. Pavartosiu vaistus, atsistatysiu, planuoju ilgalaikę terapiją (to iki šiol nedariau) ir tikrai tikiu, kad gali nebereikėti vaistų visai. Manau, kad geriau pasilikti vilties, nei save nurašyti. Bet aš turiu minty "palikti sau vilties", o ne reikalauti, kad būtum sveikas. Jei gyveni su vaistais ir tik su vaistais jautiesi gerai, tai... Dievaži. Galima gyventi ir taip.
Tikrai yra daugiau sėkmės istorijų, tačiau nebuvo tradicijos atsisveikinti. Taip ir atrodo dabar. Taip pat, kaip jau buvo rašyta, daugiausiai žmonės čia rašo tada, kai serga. Kai pasveiksta dažnai be jokių atsisveikinimų ir specialių ceremonijų pasitraukia iš forumo.
Žodžiu, nepraraskit vilties. O kad ir tas vienas pasveikęs jau yra įrodymas, kad tikrai įmanoma.