- 2018 09 14, 16:47
Sako LT yra net keli gyd. kurie į kairę į dešinę visiems rašo šizofreniją.

Kovos su depresija klubas
Moderatorius: KunigaikštisMyškinas
Katastrofa rašė:Labas, Peran. Gal ne į temą aš čia pasireikšiu, nes nesergu šizofrenija, bet kiek žinau ši liga yra nepagydoma. Gal mano žinios menkos, bet net šizoafektiniu sutrikimu sergantys žmonės ilgai gydosi, vargsta ir ne visada pasveiksta. Geriau jau sakyti tiesą, negu saldžiai meluoti. Man ji buvo diagnozuota iš pradžių, kokių tik nebuvo tų diagnozių, bet galutinė išvada - sunkios formos depresija. Remisija tęsiasi, tikiuosi ilgam. O jei matai šviesą, tai yra gerai, nes ne visi žmonės, sergantys šizofrenija gali tuo pasigirtiStenkis, kovok, vartok vaistus ir gal pasveiksi, o stebuklų tai būna
Sėkmės tau didelės
Radastas rašė:Šizofrenija yra pagydoma, ...
Morpheus rašė:Radastas rašė:Šizofrenija yra pagydoma, ...
Jeigu issigydei sveikinu. Zmogus tave gydes turetu gauti nobelio premija (kaip minimum), nes kol kas oficialiai sizofrenija yra neisgydoma.
Radastas rašė:Morpheus rašė:Radastas rašė:Šizofrenija yra pagydoma, ...
Jeigu issigydei sveikinu. Zmogus tave gydes turetu gauti nobelio premija (kaip minimum), nes kol kas oficialiai sizofrenija yra neisgydoma.
Taip, vitaminų terapijos pradininkas yra nominuotas Nobelio premijai 1988 m. Vitaminus vartoti reikės visą gyvenimą, bet simptomai visi dingo. Labai rekomenduoju perskaityti mano anksčiau minėtą knygą.
Nesuprastas rašė:Vaistus vartojant tu gali pasiekti remisiją, bet tik ne nuo vitaminų.
Radastas rašė:Nesuprantu, kodėl visi taip skeptiškai nesiteikę, jei aš sakau, kas man padėjo, tai gal žinau geriau už žmones, kurie nėra manęs nė matę.