Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201416 http://www.youtube.com/watch?v=omQQgTDZ ... re=related
the pretty reckless-make me wanna dye

o tą dainą atradau per šita:

http://www.youtube.com/watch?v=WOKI_tIB ... _embedded#!
Christina-You lost me

susidomėjusiems The Pretty Reckless'ais (pirma daina):
http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... Collection

Turiu laisvą dieną.. Reiktų susitvarkyti savo bardaką ir pasimokyt, nes jau atsilieku nuo grafiko. Tyyyyngiu... Apsiribosiu youtubinimu ir facebooko žaidimais. :king
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201469 Kaip dievinu atvirkštinę psichologiją... :D

Visgi susitvarkiau-neiškenčiau :achtung
Tvarkausi ir galvoju "ot, žioplas padaras.. Gi turiu visiškai laisvą dieną.. Kokio velnio čia grindis plaunu? Gi galiu elementariai tinginiaut ir daryt tai, ką noriu daryt. Ai.. Teisingai.. Noriu nebebijot nukreipt akis nuo kompo ekrano" :D

Va, dabar dar mokytis neisiu. Einu pažaist Bouncing Balls :)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201496 good for you, aš irgi noriu turėt bouncing balls, bet gavau tik unbiteable "maxima" (little) balls... nežinau ko juos duoda parduotuvėje - aš iš tokių šratų nešaudau...
Parašėnemoku
#201557 Kodėl duoda? Na, kai kurie iš jų yra tipo laimingieji - gali laimėt kelionę ir pan. Galima su jais žaisti kažką. Rinkti. Mainytis. :D
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201558 kai suprasiu, kad grįžti į vaikystę jau pribrendo laikas, tada... :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201571 Kodėl žaisti ir džiaugtis mažmožiais gali tik vaikai?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201575 Viskas. Truputį sudaužyta jaučiuosi. Truputį labai skauda.

Nekenčiu būti nuo ko nors priklausoma. Tai tarsi rankas suriša. Nebelieka savojo Aš. O kai jis išlenda, tai taip razborkių duoda, kad tik laikykis.

Nepriklausomybė-štai mano kertinis akmuo. O aš jį palikau Lietuvoj. Š*dukas.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201648 Tai ką, mielieji.. Happy birthday to me..

Visa diena suknista išskyrus tai, kad per paskaitas buvau stebėtinai aktyvi ir jei ko nesuprasdavau, kabinėdavaus ir klausdavau, kol pagaliau daeidavo man. Save už tai sveikinu :king o dabar einu toliau miegoti.
:by
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201654 Happy birthday to thee...
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#201662 Neglostysiu ir nešersiu...

Su gimiiiiiiiiimo diena :tortas
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201818 Ačiū, Būsena ir Ramu5 :)

Vakar atidirbau tryliką valandų. Padavėja. Avėdama per mažus batukus (tik darbe supratau, kad jie visgi maži :achtung )

Vienas restoranas paprašė pagalbos organizuojant vestuves. Tai lakstymo buvo į valias :)
Svečiai išsiskirstė pusę trijų nakties. O dar gera valanda, kol sutvarkėm viską.. Tada dar geeeeeras pusvalandis, kol dviratuku parmyniau namo. Iškart kritau į lovą. Ir, o stebukle, miegojau tik septynias valandas :)

Jaučiuosi lyg kojos būtų išsukiotos. Abi :achtung tai dabar kiek kompikuota vaikščiot man.

Na, bent užsidirbau tikrai nemažai :) Ir kolektyvas labai šaunus buvo. Ir svečiai visi labai mieli. Ir dar apsivalgiau visko labai skaniai :achtung

Viską susumavus, esu patenkinta :)

Šįryt buvau nubudus trumpam, kai zylutė įskrido į kambarį ir su pasimėgavimu kapojo mano gimtadieninį obuolių pyragą :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#201821 Vau, su TORTADIENIU !!!!! nors ir kiek pavėluotai. =) :jap :flo

P.S. zylutė nepėsčia pasitaikė :D, įtariu nuotaiką pakėlė, o ne sugadino. :DD
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201823 Ačiū, Myškine :)

O zylutės čia tai visos nepėsčios. Zylutės ir žvirbliai. Ne pirmas kartas, kai juos tokius naglus matau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201945 Šiąnakt išmiegojau dvyliką valandų. Nors sekmadienį nieko nedariau. Taigi, logiškai mąstant... Nieko neveikimas žiauriai vargina :(

Liko valanda iki išėjimo į paskaitas... Hmmm... Einu bent šokolado apsivalgysiu :DD
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#201950 Skanaus!