Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209732 as manau kad yra stiprybe moket priimt pagalba ir jos paprasyt...to pati nelabai moku...jauciuos luzere...tokia mazyte mazyte....mokytis turbut reikia...o skolinga...hmmm gi gali atsidekot kai zmogui gal kada reikes ko kadanors....
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#209735 Vat tame ir yra skirtumas tarp "skolinga" ir "dėkinga". Kai jautiesi dėkingas, tai ir atsidėkoji. O kai skolingas... Atsimoki/atsiskaitai.

Na, gerai... Dar truputį praskleisiu, kas per situcija:
man šiuo metu yra baisingas užpakalis su pinigais. Ir žmogus padeda. Neprašomas. Kartą-du-tris:esu dėkinga.
Bet kai tai būna nuolat-atsiranda skolos ir įsipareigojimo ją gražinti jausmas. Tada ir ta pagalba apkarsta. Galų gale aš jos ir neprašau gi. Sakiau "aš jau nebežinau, kiek tau skolinga esu". O man atsako "o tu ir neskaičiuok". Bet kaip galiu neskaičiuoti, kai žinau, kad aš gana greit dingsiu iš jo gyvenimo? Jaučiuosi, tarsi vogčiau.
Labai, labai kvaila situacija, iš kurios nežinau kaip kapstytis. (kapstytis emociškai)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209737 na suprantu kad bjauriai jauties as ir taip jausciaus...turbut cia vyras koks kuri ketini palikt , o jis to nzn ?
kitos ima ir daugiau ir gyvena sau laimingos nesukdamos galvos...gera patarle yra -duoda imk, musa bek :) o noriu pasakyt , kad gyvenime nenaudinga buti labai jau gerai...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#209739 Naudinga-nenaudinga, man nelabai svarbu. Tiesiog nekenčiu gyventi skolon. Noriu per gyvenimą eiti iškelta galva ir turėti švarią sąžinę. Ir dabar jaučiu, kad gręsia susipurvinimas. O su sąžine kaip su nekaltybe. Kartą praradęs, jau nebesusigražinsi.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209740 na tada grazink tuos pinigus veliau jei dabar tau ju reikia...sazine liks svari ..
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#209742 Bet tai ir yra gyvenimas skolon. Juolab, tik ką labai gražiai išsisprendė viskas. Esu labai dėkinga tiems žmonėms, kurie sureagavo :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#209777 :DD vis dar negaliu atsidžiaugti. Vis kutena pilvuką pagalvojus, kaip viskas gerai dabar. O juk jau buvau benuleidžianti rankas. Eilinį kartą įsitikinu, kad svarbiausia-nepasiduoti. Kad ir kaip sunku-yra, YRA kelias, kaip išsikapstyti :)
Labai džiaugiuosi, kad išdrįsau pripažinti, jog sufailinau. Iš šios situacijos sužinojau, kurie žmonės tikrai rūpinasi manim. Dar kartą įsitikinau, kad tėvai mane begalo myli.
Kad daryk-ir Dievas tau padės-veikia.

Ir... Nesijuokit, bet esu labai dėkinga kažkam, kas mane saugo. Ten, iš aukščiau. Nors ir esu užkietėjusi indivdualistė ir net su gilnklu grąsoma, turbūt, vis tiek sakysiu, kad kažką pasiekti įmanoma tik judinant užpakalį, o ne sėdint ir tikintis, kad gyvenimo gėrybės kris iš dangaus, bet man kartais sunku patikėti, kad tikrai pati, be jokių mistiškų pagalbų, galiu taip sėkmingai perlipti visas gyvenimiškas problemas. Gal čia ir abejotinas pasitikėjimas savo jėgomis, bet... Visada siekiu neįmanomo. Ir tik tada galiu pasiekti savo galimybių ribas. O jos, pasirodo, kaskart būna platesnės, nei įsivaizdavau.

Svarbiausia nepasiduoti ir nenuleisti rankų.
Ieškau ir randu. Kliūvu, griūnu, keliuosi ir toliau ieškau. Anksčiau ar vėliau, vis tiek randu. Tai taip nerealu.

Vis dar kutena.

:DD
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#209782 sveikinu :flo
džiaugiuos su tavim ir už tave
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#209863 dvv, (hug)

Pasirodo, lojalumas yra vertinamas :) Vienoj šeimoj dirbu porą kartų per mėnesį rytais. Ir man pasiūlė tokį pat darbą tik.. kasdien ir rytais (po keturias valandas). Parašiau tai šeimai sms, kad noriu susitikti ir apie tai pakalbėti. Paklausė ar noriu mesti darbą. Pasibaisėjus atrašiau, kad jokiu būdu! Tik norėčiau dirbti kitu laiku. Sutiko (vien dėl to apsidžiaugiau). Ir va, dabar tik ką gavau sms, kad nori man pakelti užmokestį :) labai labai miela iš jų pusės :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#210322 Kaip bijau atkristi. Per visus tuos stresus buvau pradėjus nebevalgyti. Nuolatinis fizinis nerimas, silnumas, galvos svaigimas, miegojimas per dienas ir bliovimas naktimis.
Bet aš susiimsiu. Nieko nebus, prašysiu mamos, kad atsiųstų leidžiams geležies. Labai jaučiasi, kad vėl susigadinau kraują. Kaip ir praėjusiais metais-prieš sesiją, kai pats nepatogiausias laikas tokiems rūpesčiams.
Uch :/
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#210333 stiprybės ir sveikatos
:angel
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
DankanasMaklaudas rašė:Ramus, net nežinojau,kad pas mane užsuki =)

KavyteKlubo, užsuku, bet tik kai užeina. Vat dabar antrą kartą jau užsukau ir užėjau :)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
DankanasMaklaudas rašė::DD vis dar negaliu atsidžiaugti. Vis kutena pilvuką pagalvojus, kaip viskas gerai dabar...

Labai pakeliantis nuotaiką postas. Iš tikrųjų.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#210472 Man irgi ūpą pakėlė. :DD Džiugu, kad nepasiduodi. =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#210523 Malonu žinot, kad mano postai kažkam pakelia nuotaiką :)

Vakar atidirbau 11 valandų, šiandien-7, užvakar 5. Ir visą tą laiką nė prisėst nebuvo progos. O mokytis kada? :( Bet gal ir gerai, kad taip supuolė darbai-vis tiek neprisiverčiu prie vadovėlio sėdėt, o ir papildomi pinigai niekada kišenės nedrąsko :baubas