Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#210692 Šiandien pagaliau suvokiau vieną dalyką, kuris jau labai ilgą laiką vis sukosi kažkur tarp sąmonės ir pasąmonės ir tik dabar pagaliau iškilo į paviršių.

Aš nuolat stengiuosi tapti tokia, kokia norėčiau būti. Man be galo malonu, kai iš aplinknių susilaukių įvertinimų, kad protingai mąstau, kad esu stipri, kad savarankiškumas, sąžiningumas yra mano bruožai. Bet visos šitos mano sąvybės yra ugdomos sąmoningai. Nesakau, kad tai blogai. (Tobulėjimas ir visa kita).
Bet yra vienas bet... Kokia aš esu po visu šituo? Kokios yra mano natūralios sąvybės? Visiškai savęs nepažįstu. Nežinau, ko ištiesų noriu. Žinau, ką reprezentuoju norinti. O reprezentuoju norinti to, kas pagal mano išaugintas sąvybes yra "teisinga/protinga/logiška/tikslinga".

Net nežinau, kaip čia žodžiais išreikšti... Negaliu sakyti, kad visi tie pradžioj išvardinti dalykai yra apsimetinėjimas. Bet tai dar neužaugę. O to, kas natūraliai many slypi...Nematau. Dabar atrodo, kad sistemingai einu savo tikslų link, nors jaučiuosi tik puldinėjanti tarp savo įsivaizduojamų įdealų, kurie, o Dieve, kartais būna ganėtinai prieštaringi. Tada belieka atsiremti į gryną logiką ir.. Tikėtis, kad viskas bus gerai. Hmmm... Bet aš nežinau... Nežinau, ko iš tiesų noriu. Žinau, ko turėčiau norėti.

Apibendrinant... Žinau, koks žmogus norėčiau būti. Bet neįsivaizduoju, koks žmogus aš esu dabar.

Taigi, klausimas žmonėms, perskaičiusiems šį postą... Kaip Jūs ieškot/radot save?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#210707 Siūlau mažiau sau galvą kvaršint panašiais dalykais :da . Nes mali mali sau smegenis panašiom mėsmalėm ir prisimali iki durnizmų.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#210709 Myškine.. Apgaudinėjant save viskas galop susiveda į labai didelius durnizmus. Viename iš jų sėdėjau pusantrų metų. Vien Todėl, kad vieną akimirką patikėjau norinti to, ko turėčiau norėti. O kai galop paaiškėjo, jog iš tiesų noriu visai ne to (tikslas buvo pasiektas) ir apsidairiusi suvokiau, į kokį š_dą įklimpau. Na, pastarasis vertinimas yra labai realiatyvus. Būtent dėl to, kad tas "noriu, nes man taip bus geriau" tebuvo savęs apgaudinėjimas.

Todėl ir noriu pažint save. Nenoriu savęs apgaudinėti. Tai skauda.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#210734 aaa... čia jau kita kalba. :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#211234 Na, ką... Egzaminai praėjo. Beliko sulaukti rezultatų. Sesijos rūpestis nukrito nuo galvos.

Susiradau pastovų pusės etato darbą. Plius porą darbukų į šalį. Finansinis rūpestis nukrito nuo galvos.

Sugebėjau labai sėkmingai atsiriboti nuo vieno emocinio dirgiklio. Bliovimo per naktis ir negalėjimo miegoti rūpestis nukrito nuo galvos.

Berods, atsirado žmonių, su kuriais galiu gyvai bendrauti-vienišumo problema nukrito nuo galvos.

Turiu krūvas reikalų. Užimtumo rūpestis nukrito nuo galvos.

Bet kažkur viduj vis tiek užsilikęs nerimas.

P.s. metu kavą. Visiškai ir galutinai. Egzaminų dėka padariau pastebėjimą-nuo jos aš darausi verksminga. Kuo daugiau kavos, tuo jautresnę ir labiau linkusi bliauti darausi.

Taip Dankanas gyvena dabar. Kaip bus paskui-pamatysim :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#212643 Žiūriu kad neblogai tas Dankanas gyvena, ir tikiuos taip neblogai tebegyvena. :)

Su šventėm!!!

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#212656 Ačiū, Myškine :) Tave irgi su šventėm :jap
ParašėKatastrofa
#212662 O man smagu, kad DankanasMaklaudas jau pasveiko ;)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#213450 Dankanai, jei tu gyvas, atplauk pieno puta ... =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#213456 Paveikslėlis
Paspaudus paveiksliuką, atsidarys nuotraukos autorės puslapis (Čia copyright'o sumetimais :) )

Dankanas gyvas. Tik va-naujienų maža pas jį :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#214332 Mielieji, galit mane pasveikinti su pirmuoju.. neišlaikytu egzaminu :)))
Parašėnemoku
#214340 Visko beveik visiems būna. O perrašyt gali? Skola bus?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#214434 Šiandien aiškinsiuos.
Parašėnemoku
#214819 Na ir kaip?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#214857 Aiškinimosi procesas vyksta. Teoriškai šiandien viskas turi paaiškėti.