Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#218981 Kad tu žinotum, kaip laiku man jos palinkėjai, dvv... :heart :jap
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#220486 Niu ir ką dabar tai reiškia? Kaip jautiesi Dankanai?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#220488 Tai reiškia, kad vakar gavau dovanų fotoaparatą ir apsimetu daranti meną :DD

Po truputį judu, Būsenyt. Buvau atkritus vienu metu. Bet jau kapstausi. Ir gana sėkmingai, sakyčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#220491 Na va, nepagavau kampo :DD Bet svarbu, kad judi į priekį. Fotikas liuks dovana.
Jaučiu pagundą vežiotis kasdien su savim fotiką į darbą ir fiksuoti patikusius vaizdus. Tik bijau, kad su savo išsiblaškymu nepamesčiau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#220494 Aš kartu gavau ir dėkliuką su šniūru ant kaklo. Kaip vaikystėj raktą, taip dabar fotiką tampysiuos.

P.s. net tas šniūras nepadėdavo. Atsimenu, kai buvau gal aštuonerių, kažkoks dėdė lipo į kanalizacijos šulinį (pilną turinio) mano rakto išžvejot, nes baisiai verkiau ir bijojau mamos, ir niekas nesugebėjo manęs nuramint. Vos ne iki isterijos buvo :D
Kai buvau 11, pamečiau kažkur eidama namo. Mama išvarė ieškot ir sakė, kad negrįžčiau, kol nerasiu. Negrįžau. Kažkokia nepažįstama moteris padėjo ieškoti ir po kelių valandų šaligatvių-kiemų-gatvių-pakampių knaisiojimo pati mane parvedė namo, nes aš jai aiškinau, jog grįžti negaliu.
Kai buvau pirmoj klasėj, grįždama iš mokyklos pamečiau raktus. Su visa kuprine.
Atsimenu, kaip prieš penkerius metus atlupau vonios langą, kad galėčiau į namus įeiti (vėlgi-pamečiau raktus)

čia tokie ryškiausi atsiminimai mano :DD buvo ir daugiau, bet detalių nebeatgfaminu :)

Žodžiu.... Iki dabar turiu baisų stresą, jei tik pasivaidena, kad raktai dingo. Ar kas nors kitas.

Hmmm.... ne, su fotiku taip nebus. Negali būti. Tai-man brangaus žmogaus dovana :)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#220500 Paguodei mane :D Aš paskutiniu metu stabiliai pametu tik pirštines ir skėčius.
Ir dar porąkart pasivaideno, kad mobilų pamečiau. Tai vienąkart su vyru visą rajoną iškratėm :lakstau O mobiliukas ramiai ilsėjosi - namų sandėliuke :achtung

Aišku sunku nepaminėti teliko pulto-kurį buvau nukišus mėnesiui. :DD

Arba arbatinių šaukštelių, kurie pas mus nyksta stabiliai-nustojus kaltinti naminuką-spėju, kad išmėtau juos į šiukšliadėžę su vaiko išvalgytais jogurto indeliais :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#220501 Pas mane ta pati problema su skėčiais. O pamestų telefonų jau nė nesuskaičiuočiau :D

Tfu, tfu, tfu-nepamečiau nė vieno foto aparato :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#220519 O as esu pametes striuke :achtung isejau su ja, o parejau be.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#220520 nu ir sugebejimai jusu :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#220521 Hmmm... Vienas mano pažįstamas irgi striukę pametė :D ir ne belenkokia, o baisingai nerealiai šūstrą kožą :D su visais mobiliakais, raktais, dokumentais, pinigais ir kitu mirtinai reikalingu turtu :D

Dangiška, tik nesakyk, kad per visą gyvenimą nesi nieko rimtesnio pametus? :o
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#220522 Vadinkit mane kaip norit, bet aš.... įsimylėjau ją.
http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0 ... ohoVGkZ88h
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#220523 turbut kad esu bet kazkaip neatsimenu...esu plauku sagtuka pametus pirti kurio man labai truko ilgai buvo ipatingas :D maudoma palikus persirengimo budelej...bet pasiemiau...as siaip maniakiskai savo daiktus saugau ..nes man visi jie labai reikalingi :achtung
Parašėnegative
#220540 o aš esu pametus 3mobiliakus, batą, džinsus (neklauskit...) ir turbūt savo galvą. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#220542 man labai idomu kaip pametei dzinsus ir bata :) nu papasakok :)