EniGmO rašė:Peran rašė:As vartoju A b i l i f y dvi tabletes per diena po 15mg dirbu darba po 8h per diena isdirbu jauciuosi normaliai, po darbo kazkaip daugiau pasitikejimo su kiekviena diena vis igiju, gydausi 1m. ir 8men pazanga milziniska. darbe daug tenka bendrauti tad taip rebilituojuosi aplamai dirbdamas integruojuosi i visuomene, tikiu kad dievas man pades pilnai pasveikti nes labai tikiu i ji ir jis man padeda visko ko prasau tas issipildo..siaip man asmeniskai a b i l i f y labai tiko ir man jie numeris vienas vaistas, tad visiems kas serga sia liga siulyciau pirmoj eilej siuos vaistus jei norite isgyti..
Nelabai norisi tikėti,kad susirgai šizofrenija,ir po metų ir kelių mėnesių mAani ,kad pasveikai....tai arba blogai diagnozavo,arba tau taip atrodo ,kad "pasveikai"...kaip jautiesi šiandien,jei prisijungsi parašyk...įdomu,nes aš pati stengiuos atsikratyt vaistų ,kuriuos man grūda per prievartą, nes man būsenos vis atsikartoja...bet aš ir noriu tikėt ,kad pasveiksiu,gydausi 4m.pirma diagnozė buvo f20,veliau f25.1 ir galiausiai f20.0
Labas. Jauciuosi labai gerai. Kuo toliau tuo viskas eina geryn.
Nebūtina labai garsiai šaukti; Dievas yra arčiau mūsų, negu manome.