Moderatorius: signs

Parašėnegative
#202250 :)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#202443 Dankanai, aš irgi skaitau, tvarkingai :achtung

Tik nekišu savo trigrašio, nes atrodo, kad tau tikrai gerai sekasi :jap

Gaudyk dėmesio :flo :song :angel :heart :)))
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202470 Oi, būsenyt, kaip jau rašiau,
tai, kad pasveikau, nereiškia, kad man nereikia atgalinio ryšio.

O už dėmesių ačiū :) :flo

Šiandien neturėjau paskaitų, tai ta proga iš lovos išsiritau... dabar!
Tiesa, jau antrą kartą šiandien keliuosi ir sakau "labas rytas" :) Bet vis tiek smagu :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202531 Labas rytas :)

Šiandien atsikėliau sąlyginai anksti-pusę aštuonių. Išlart sėdau prie kompo, truputį pasurfinau, truputį pažaidžiau ir... pradėjau mokytis. Supratau, kad esu pakankamai kiaura tuose dalykuose ir supykau ant savęs. Reikia susiimti. Tada užsuko barakiokas ir nuėjom susirinkti vakarykščių skalbinių iš džiovyklos. Grįžusi nemaloniai nustebau-mano kambary vėl bardakas.
Tradiciškai prisėdau prie kompo.. Tradiciškai panaršiau po dk, fb.. Pažvelgiau pro langą ir išvydau...
Paveikslėlis
Tada suvokiau, kad visgi šiandien-pirmoji mano likusio gyvenimo diena. Pats tobuliausias laikas keisti savo blogus įpročius (atidėlioti iki paskutinės sekundės viską, apversti savo aplinką iki tokio lygio, kad praeit neįmanoma, tinginiauti).
Taigi... Pradedu :)
Einu apsikuopti. Paskui į paskaitas. Tada į miestą dėl darbo pasižvalgyt. O grįžus-mokysiuos. Dabar tikrai tikiu paskutiniu punktu. Nes baisiai nemėgstu jaustis kvaila :)
ParašėŠiršė
#202553 Kokioje dangiškoje vietoje tu gyveni!..
Kokia čia šalis? :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202632 Norvegija :) Jei tiksliau-Bergenas. Jei dar tiksliau-Fantoftas (studentų rajonukas). Jei dar dar tiksliau, čia Løvstakken kalnas :) Vaizdas iš devyniolikto aukšto :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#202637 Jeeeeeaa kaaip gražu.. :angel
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202713 Neišeina :( neišeina prisiverst mokytis. Šiandien visą dieną prastumdžiau durnių, o vakare žiūrėjau kalėdinį filmą. Nežinau, ką daryt.. Nežinau, kaip prisiverst.
Jokie savęs paskatinimai neveikia. :(
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202863 Savaitgalis praėjo pakankamai tingiai. Tik sekmadienį truputį išsijudinau. Nuėjau su savuoju vikingu į sporto salę (vėl pradėjau sportuot :))) ), paskui buvo lietuvų popietė-susirinkom šešiese ir kepėm blynus (skanesnių nesu gyvenime valgius). Po blynų grįžau į kambarį ir... susitvarkiau (ką jau mėginau savaitę padaryt), tada užsuko vikingas ir..... Apmėtėm pro langą žmones balionais su vandeniu :achtung
Net video yra :achtung
Jam išėjus (nepatikėsit!) prisėdau mokytis. Tiesa, įveikiau labai nedaug, palyginus. Bet užtat tikrai nuoširdžiai gilinausi ir net susidarinėjau žodynėlį.
Po visko ėjau pavalgyt ir žiūrėt dokumentinio. Tada netyčia nusmigau ir parėjauu į savo lovą apie puse penkių ryto. Mėgiinau dar miegot, bet nelabai pavyko. Sunkiai sekėsi užmigt..
Puse aštuonių nuskambėjo žadintuvas. Šokau iš lovos ir ristele į sporto salę. truputį pabėgiojau, truputį su treniruokliais padirbėjau..
Grįžus paskambino mama verkdama.. Iki dabar kalbu su ja skype. Liūdna, kai matai, kaip griūva tavo paties šeima :(
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#202878 Dankanai :jap
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202880 Būsena...

Mama šiandien išeina pas brolį pagyvent.. Porai dienų.. Galvoja ir apie atskiro buto nuomojimą.. Griūva.. Viskas griūva.. O aš taip myliu juos abu.. Labai bijau, kad gali nutrūkti ryšys su patėviu... Jei išsiskirtų..
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#202883 Dankanai, labai liūdna :jap Bet kol kas nebandyk numatyti ateities. Jei bus lemta-ryšys nenutruks.
:heart
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202886 Man truputį sunku taip paprastai susitaikyt ir nebijot iš anksto... Tikro tėčio aš niekad neturėjau.. Jis paliko mano mamą, kai dar pilve buvau. Mačiau jį gal tris kartus per gyvenimą. Labai skauda dėl to. Dažnai jaučiuosi nereikalinga.
Todėl ir dabar yra baisu, kad kai neliks mamos, žmogaus, kuris jungia mane ir patėvį, jis taip pat gali dingti iš mano gyvenimo.