Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#202887 Kvailai pasakiau.

Aš irgi manau bijočiau, nemažiau nei tu ...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202888 Ačiū, kad nelikai abejinga.. Man to tikrai reikėjo.. :heart
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202916 Rūkau cigaretes viena po kitos. Net šlykštu darosi. Bet net nepajuntu, kaip vėl pradedu sukti..
Kas tris minutes vis peržvelgiu skype prisijungusiųjų sąrašą vildamasi pamatyti kokį nors pažįstama, su kuriuo galėčiau pakalbėti apie tą šeimos nelaimę. Bet...
Nors sienom lipk.
Nieko, tuoj pabaigiu rūkyt ir einu dėl darbo kalbėt.. tada į baseiną.. tada dar dėl daro pakalbėt.. tada į paskaitą. Po jos į parduotuvę ir namo.. Vakarieniausim su vikingu. Reikia šypsotis. Reikia pereiti visa tai.
Yra kaip yra ir bus kaip dar nebuvo.. (© K.U.R.V.A.)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203020 Be dvidešimt penkios vietos laiku. Paskutinės naujienos:
Mama neišdrįso išvažiuoti pas brolį.
Vakar lūžau po nerealios vakarienės.
Dabar sėdžiu ir mokausi norvegų kalbą apsikabinusi trigubo stiprumo kavos puodą.
Savijauta visai gera :)
Bent jau nepalyginamai geresnė, nei vakar.
Tik kažko baisiai norisi saldėsių :achtung
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203085 Labai produktyvi diena. Džiaugiuosi :)
Ir pasimokiau, ir pasportavau, ir padirbėjau (vienos forumietės dėka :heart ), ir į paskaitas nuėjau, ir gyvūnų prieglaudą aplankiau, ir pavakarieniavau sočiai, ir dokumentinį apie stygų teoriją pažiūrėjau. Žodžiu, labai džiaugiuosi.

Atrodo, subjuręs oras mane išjudino :) Nors į lauką beveik neinu (tik kiek reikia nukakti iš taško A į tašką B ), bet lietaus vaizdas už lango turbūt veikia. Tiesa sakant, nuo balionų mėtymo dienos, taip ir neįsidėjau lango atgal.. Tai gal ir padidėjęs deguonies kiekis kambary suveikė. Na, nežinau, kas ir kaip, bet smagu :)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#203104 :))) Smagu girdėti.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203115 Šio ryto pasiekimai:
Pavalgiau normalius, sočius puryčius. Man tai nabūdinga. Apskritai, retai pusryčiauju.
Susitvarkiau pašto dėžutę. Visus laiškus išskirsčia pagal etiketes.
Parašiau laišką draugui į lietuvą.
Pasidariau rytui tris puodelius kavos ir antrą jau baigiu ištuštinti (geras dalykas tie puodeliai-termosai )
Susirankiojau rūbus nuo grindų ( :baubas )
Truputį pasimokiau.

Liko:
apsirengt ir susidėt paskaitoms reikalingus dalykus.
Atsėdėt tris paskaitas.
Nueiti į gyvūnų(kačių) globos namus vakare.
Įsidėt tą prakeiktą langą, nes jau darosi šaltą prie kompo sėdėt :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203121 Pirma paskaita atsaukta. Todel dabar sedziu unio kompiuteriu klaseje ir mokausi. Rasau svepluodama, nes jie cia neturi idiege lt kalbos, o modifikuoti nieko neleidzia nustatymai :D
nekenciu rasyti be lt raidziu. Nes pakui dar kelias valandas net mintyse svepluoju :achtung

O kas pas jus, mielieji, naujo? :)
ParašėKatinas
#203143 o as rasau be lietuvisku raidziu, nes labai tingiu perjungineti i skaicius :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203156 Naudok dešinį alt mygtuką ir spausk norimą skaičių :) nieko perjunginėt nereiks :) aš taip darau bent :)
ParašėKatinas
#203159 kad labai tingiu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203613 Šįryt su enigma pasitarėm ir nusprendėm, kad abi esam labai gražios :DD
Parašėnegative
#203614 :king :da
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#203698 Dankanai, matau, kad esi. Kaip tavo šeima laikosi? Gal matyt kokių prošvaisčių?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203701 Nelabai.
Vakar suzinojau, kad mociutei darys operacija akiu (katarakta).
Po to patevis vel gulsis i ligonine. Po paskutines sirdies operacijos kazkas negerai ir ideti vamzdeliai pasislinko. Gali buti, kad ir dar viena kraujagysle platins.
Mama nori mesti darba, kad nereiktu rytais/vakarais kartu su pateviu vaziuoti i klaipeda ir visa diena buti tam paciam pastate (dirba toj pacioj firmoj abu).

Zodziu, dramma tesiasi. O as pati tiesiog mokausi. Daug. Vis nereikia apie kazka baisaus galvoti.

Esu labai dekinga enigmai, kad pabuvo kartu, kai buvo itin sunku. Niekad is jos to nebuciau tikejusis.

Aciu tau, mergyt.

Ir tau, Busena, aciu. Kad pasidomi, pasirupini.
Siuo metu labai pasislepiau nuo visu. Ir bendravimo truksta. Bet labai sunku ismest is galvos tuos rupescius, tai nenoriu kitiems, kuriems nerupi, uzkraut savo bedu.