Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#203702 parasyk man dazniau pasiilgau :jap
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203703 Tai tu man irgi gali gi parasyt :)
As bijau tave trukdyt
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#203704 Na žinios ne pačios tos, kurias labai norėtųsi išgirsti.
Mane po šiai dienai stebina ir gąsdina, kai du vienas kitam jautę geriausius jausmus žmonės pradeda jausti pačius blogiausius. Turbūt pati labai bijau šito dalyko.

Dankanai, kad rūpi tai tikrai :jap Bet kadangi turiu polinkį rūpintis kitais, tuo pačiu plaudamasi nuo savo problemų sprendimo, irgi tenka pripažinti. Todėl kartais apdaužau sau nagus, ir lipu nuo kompo atgal į savo gyvenimą.

Apie Enigmą... Enigma, žinau, kad ir tu paskaitysi =)

Enigma, nors aš tave ir kalbinau ir labai norėjau padėti, bet tuo pačiu tu man kėlei šiurpą. Savo nerealiu protu ir sugebėjimais įgelti kitiems, savo kritimu žemyn... Kaip gera skaityti tavo pasikeitusius postus.

Ir dar visa tai primena man, kad niekada negalima nurašyti nei savęs, nei kitų. Nes žmogus turi nepaprastą vidinį sugebėjimą ir poreikį atgimti naujai.

Fui, gryni sentimentai :achtung Bet aš tikrai taip manau.
Parašėnegative
#203707 dėkoju jums, Būsena. labai labai gera ir svarbu man buvo tą išgirsti.

Dankanai, visada gali man parašyti, noriu su tavim kuo artimiau susipažinti ir kuo galėsiu, tuo stengsiuos tau padėti.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#203709 o as taves nepagaunu :) gerai bandysiu gaudyt =) nebijok beje :jap
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203714 Dangiška, sutariam =)

Enigma, o kodėl nori?
Parašėnegative
#203715 nes atrodai įdomi. ir turiu įprotį analizuot žmones (be blogų ketinimų).
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203812 Kažkaip nesinori inkšti ir skųstis, tai tiesiog atraportuoju, kad sunkios dienos tęsiasi.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204249 Na, mielieji :) Dankanas vėl čia. Išsižliumbė, išsilaižė žaizdas ir vėl pasirengęs mojuoti savo kardu nuo kalno viršūnės.
Realiai niekas nepasikeitė. Tėvai tebesibara. Ir su sveikatom abiem vis blogiau.
Mokslai.. Na, su vienu dalyku, atrodo, pakankamai sėkmingai dorojuos, o su kitu visiškas užpakalis.
Santykiai su vikingu.. Mėginsim kažką daryti. Turbūt pirmą kartą per visus tuos pusantrų metų taip atvirai šnekėjomės.
Dėl viso pikto užsirašiau pas psichologę. Kad nepridurniuočiau, ko nereikia.
Vakar apsirgau (kvailas peršalimas), tai šiandien praskipinau norvegų kalbos paskaitą. Ir į koncertą neisiu. Noriu pasveikt iki trečiadienio.
Savaitgalį pasitrankiau po Bergeno apylinkes. Taip per netyčiuką. Buvo linksmą. Buvo įdomu :)
Pastarąją savaitę atradau, kad ilgametė draugystė dar ne garantas, jog santykiai tikrai tvirti. Abi merginos, kurias nuoširdžiai saugojau savo širdelėj, kaip "ypatingus žmones" labai dailiai pasiplovė. Elegantiškai, net, sakyčiau :) Tas akimirkas ir kelias dienas po jų, blioviau kaip reikalas. Bet dabar net truputį juokas ima :)
Kuo toliau, tuo labiau pastebiu sarkazmo daigus savy. Net nebežinau, kaip tai vertint.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
DankanasMaklaudas rašė:Pastarąją savaitę atradau, kad ilgametė draugystė dar ne garantas, jog santykiai tikrai tvirti. Abi merginos, kurias nuoširdžiai saugojau savo širdelėj, kaip "ypatingus žmones" labai dailiai pasiplovė. Elegantiškai, net, sakyčiau :) Tas akimirkas ir kelias dienas po jų, blioviau kaip reikalas. Bet dabar net truputį juokas ima :)
Kuo toliau, tuo labiau pastebiu sarkazmo daigus savy. Net nebežinau, kaip tai vertint.

Dankanai, bent jau man su metais-draugų ratas tik siaurėja. Ne tai, kad tai vyktų kažkaip piktybiškai, ar tragiškai.
Tiesiog savaime-atsiranda antros pusės, paskui vaikai-kurie yra tikri dėmesio siurbliukai, ir draugams lieka labai nedaug dėmesio, laiko, paprasčiausiai jėgų. Džiaugiuosi, kad sugebėjau išsaugot 3 artimiausias drauges, o visa kita-nelabai artimi pažįstami.
Kita vertus su laiku suvokiau, kad visdėlto su dauguma savo rūpestėlių turi susikauti pats vienas-draugai neišspręs tavo darbinių problemų, nesulopys sudaužytos širdies, nesutvarkys finansų. Esminis dalykas, kurio iš jų gali tikėtis (ne visada)-yra išklausymas.

Taigi-aukštyn kardą Dankanai warm
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204286 Būsena, pasijutau užgauta. Ir dar sumenkinta. Su savo rūpesčiais aš kaunuosi pati. Sakydama "pasiplovė" turėjau omeny, kad konkrečiai išsiaiškinom, ką viena kitoms reiškiam ir kiek esam nebereikalingos.
Tfu, šlykščiai pasijaučiau dabar.
Lyg nurašyta, kaip negalinti susitvarkyt pati ir būtinai įsikibusi kitų pagalbų-bestuburė.

Einu miegot. Rytas už vakarą protingesnis.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204287 as tai visada svajojau apie tokie draugyste kad leistu ir man padet ir paciai padetu...kartais gi nesunku , o net malonu....kad va nebutu tokiu issiskyrimu...bet atrodo siam pasaulyje sunku rast kazka tikro...
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#204294 Viešpatie, Dankanai. Norėjau pasakyti tik tai, kad draugai gyvenimo eigoje dažnai atsisijoja, nubyra. Kad žmonės su metais labiau įlenda į savo kiautus, savo gyvenimus ir mažiau bendrauja. Ir tuo pačiu mes patys mažiau bendraujame ir mažiau dalinamės savo rūpesčiais.

"Lyg nurašyta, kaip negalinti susitvarkyt pati ir būtinai įsikibusi kitų pagalbų-bestuburė." -gaila, kad taip pasijautei, bet šito aš nerašiau ir neturėjau omenyje.

Manau, kad kiekvienam žmogui retkarčiais prireikia kitų pagalbos, arba tik dėmesio, arba atgalinio ryšio. Ir man tai normalu. Ir silpnam kartais būti normalu.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#204295 Iš tikrųjų aš supykau ir irgi pasijutau šlykščiai. Nes rašiau visur apie save-vartojau-man, aš, rašiau pirmuoju asmeniu. Norėjau tik pasidalinti savo patirtimi. Bet aišku nebūtinai mano patirtis tiks tau.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204297 Būsena, nesipykim. Aš irgi tavęs atsiprašau. Kad esu žioplas padaras ir nedaskaitau, pripažįstu.. Ir šiaip kažkokia visa užsijautrinus esu. Ko pasekoje, viską siaubingai suasmeninu.
Atsiprašau :jap
Dabar labai bijau, kad nebenorėsi čia užsukti :(

Dangiška.. Galiu tik palinksėti ir ilgesingai išpūsti dūmą.. Mano mintis rašai.