- 2009 10 17, 20:44
Žinau, kad depresija gydoma ilgai ir sunkiai. Pati jau gydausi metus. vaistais, terapija ir savo pastangomis. Nesenai pradėjau galvoti apie savo depresiją kaip apie asmenybės transformaciją i gerėsnę pusę. sakoma, kas nenužudo žmogaus- padaro jį stipresniu. Pradėjau galvoti ko pasimokiau iš jos, iš tos situacijos kuri ją sukėlė. Kadangi buvau tokioj baisioj busenoj taip ilgai o dabar beveik išsikrapsčiau iš jos, tai dabar lengvai žiūriu į visokius nereikšmingus nemalonumus. palengvėjo požiūris į gyvenimą. Terapeutas sakė kad toks išvadų darymas reiškia pasveikimo pradžią.
Taigi, ieškokit depresijoje gyvenimo pamokėlių ir priimkit juos. Šiaip man svarbiausia yra kad reikia ir duoti, ne tik imti. Ir neieškoti vien malonumų, turėti aukštesnių tikslų. Nes kai malonumų jau nebebus, atsiras tuštuma, o iš jos depresija ir kila. tai pavojinga.
Taigi, ieškokit depresijoje gyvenimo pamokėlių ir priimkit juos. Šiaip man svarbiausia yra kad reikia ir duoti, ne tik imti. Ir neieškoti vien malonumų, turėti aukštesnių tikslų. Nes kai malonumų jau nebebus, atsiras tuštuma, o iš jos depresija ir kila. tai pavojinga.
it's all in your head