Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kurama
Spartan rašė:Isvaziavimas padeda. Tik vaistais pasirupint reikia.

as galvoju visam laikui kur ors isvaziuoti. Arba ilgam laikui. I kokia Australija.
bet nieko nezinau apie ten teikiama medicinine pagalba. Reiktu dometis, bet tam nera jegu.
Parašė Spartan
Kurama rašė:
Spartan rašė:Isvaziavimas padeda. Tik vaistais pasirupint reikia.

as galvoju visam laikui kur ors isvaziuoti. Arba ilgam laikui. I kokia Australija.
bet nieko nezinau apie ten teikiama medicinine pagalba. Reiktu dometis, bet tam nera jegu.

Manau aplinkos pakeitimas tikrai atgaivintu. Turiu drauga is Australijos jam ADHD tai vezasi savo vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#424544 Vau... Australija - įdomu. :) Mano viena buvusi kursiokė dabar Australijoj, tai įspūdingi foto-postai fb :). Bet aš tai iš tų žmonių, kurie geriau jaučiasi nekeliaudami. :D O tupėdami savo saugiame urvelyje. :) Ir aš dėl to nesijaučiu blogai. O, tikrai ne. :DD Gal kad esu fantazuotoja. :? Ir nesuprantu kaip sako žmonės, kad neturi ką veikti ar nuobodu, ar kad ai... rutina... Kas ta rutina??? Eidavau į darbus ar sėdžiu dabar namie, bet man nenuobodu. Nėr iš dienos tas pats... Išvis man trūksta laiko viską įgyvendinti. :achtung Aš nespėju... Laikas bėga kaip koks beprotis... Ir kuo toliau, tuo labiau... :bloga
Parašė Paulius94
Kurama rašė:
Paulius94 rašė:1. Koks tinklapis ir is ko jis generuotu pajamas?
2. Kokia internetine parduotuve ir ka ji pardavinetu?
3. Ka influencinsi?
4. Koks tai butu produktas, kur parduodamas ir is kur investicijos?

1. Sporto tinklalapis. Kaip mokama prenumerata bandymas sukurti.
2. Pardavinet gali bet ka, bet neaisku ar pelna nestu.
3. Neinfluencinsiu, tik sakau, kad is to visokios grazuoles reklamuodamos kosmetika uzdirba gerus pinigus, o pries kamera pasimaivyt daug nereikia igudziu.
4. Jeigu zinociau, tai buciau jau milijonierius :)

Kartais nepagalvojat apie isvaziavima i kokia Afrika gyvent? Pastarosiom dienom suicidines mintys kamuoja :ubju

Nū jo. Su dpresijom tik influenceriu būt? :achtung Ar nebūtų su tais dirbtiniais maivymaisiais dar blogiau...
Jo. Apie išvažiavimą pagalvoju. Gal ne į Afriką, bet kur toliau nuo čia. :achtung

Bet kaip sakoma nuo savęs nepabėgsi. Iš savo patirties gyvenimo užsienyje galiu pasakyti. Labai priklauso nuo asmenybės profilio ir kaip gerai moki kalbą tos šalies, ar pavyktų integruotis.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#424927 Aš neišlipau,nors tiesą pasakius,kol neatsirado tas bjaurybė intersticinis cistitas (IC) prieš 2,5m greičiausiai dėl normaliai neišgydytų pūslės uždegimų,buvo lyg tai remisija su paroxetinu-nebejaučiau depresijos,nuėmė nerimus keletui metų,jaučiausi sveika,kad ir su vaistais,nesvarbu. O su IC nebepadeda ir paroxetinas(dėl superjautrios,pažeista gleivine pūslės jo tegaliu imti po 1 kapsulę 20mg) ,pradėjau netoleruoti daugelio vaistų,iš raminančių tik lorazepamą,turėjau didint jo dozes,kad išgyvenčiau ir tapau priklausoma nuo jo-ir veikia nebe taip gerai man baisu,kad gali visai nustot veikti,kitais pakeist,nors vaistų daugybė,negaliu-nebetoleruoju.O kartais,naują nusipirkus -visai neveikia(šiaip jis ne tik ramina nervus,bet ir pūslę,bent jau kad naktį leidžia pamiegoti,kad ir su keliais prabudimais ir džiaugiuos jei ne dažniau kas 2 val,o jeigu 3-tai man laimė.Iš pradžių su IC užteko 2 tab,o kuo toliau reikia 3,kai kada net 4,jei sunkesnė diena.Man paskirta po 2 dėžutes mėnesiui,dabar tenka ,,skolintis'' iš mamos.Pagrindinė mano depresijos priežastis-netoleravimas dėl pūslės vaistų,kurie man palengvintų gyvenimą,kad toleruočiau tuos,prie kurių nepriprantama(ic nepagydoma liga),kiek gi gali su vienu lorazepamu verstis-man skirta tik nakčiai,o dieną turiu tiesiog prastumti su depresija ir nerimu,kurių priežasties negaliu pašalinti-čia jokia psichoterapija nepadės.Suprantu,kad dėl vaistų netoleravimo daugeliui tai neaktualu.Jei toleruočiau visus man reikalingus vaistus,prie savo IC prisitaikyčiau,kaip kiti IC-eriai,kurie gali gerti vaistus iki gyvenimo galo ir turi visai pakenčiamą gyvenimą.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#425083 Depresija pasireiškia prislėgtumu, nerimas-tankiu širdies plakimu,baimė,kad galiu negauti veikiančio lorazepamo ar lorafeno,tik jis brangesnis,poveikis abiejų vienodas,nes jau pasitaikė keletą kartų iš eilės nusipirkti neveikiančių arba labai nežymiai veikia,nenuima nerimo,nežinau ar padėtų parašymas gamintojui.Nors turiu kiek anksčiau pirktų-gerai veikia iki šiol,tik ne iš karto,po kokių 2 val,tik jų turiu nelabai daug...Dar niekada taip nėra buvę-jei ir pasitaikiydavo 1 serija neveikiančių,kitos vėl būdavo geros...sakyti,kad jau nebeveikia dėl pripratimo-ne visai tiesa,kas čia su tais gamintojais pasidarė paskutiniu metu?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
vicyokz rašė:O kur Deividas dingo, anksčiau buvo aktyvus, dabar pastebėjau nerašo, ar tik nebus suicidas..

Kad buvo prisijungęs prieš pora dienų...
Gal žmogus geriau pasijuto, o tu iškart suicidas... :bloga Negąsdink tu mūsų... :?
Parašė vicyokz
#425188 Aš kaip tik jau ne kartą rašiau jam ir čia forumuose kur jis rašydavo užklausdavau, bet jis neatrašinėjo, nors anksčiau aktyvus buvo po nerimo temom, ir jei parašydavau tą pačią diena atrašydavo. Kaip tik kažkiek pergyvenu ir tikiuosi jog viskas gerai, aš galbūt bent keliais % artimiau jį pažinojau nei kiti kadangi kaip sakiau šiek tiek bendravo.
Parašė vicyokz
Astro-Meška rašė:
vicyokz rašė:O kur Deividas dingo, anksčiau buvo aktyvus, dabar pastebėjau nerašo, ar tik nebus suicidas..

Kad buvo prisijungęs prieš pora dienų...
Gal žmogus geriau pasijuto, o tu iškart suicidas... :bloga Negąsdink tu mūsų... :?

Aš irgi jau daugiau nei mėn. vis patikrindavau jo profilį ir rodydavo, jog prieš pora dienų buvo prisijungęs, bet forumuose nedalyvauja jau keli mėn. Labiau dėmesingas forumo dalyvis galėjo pastebėt kaip tik užeidavo tema apie nerimą, deividas pasirodydavo ir noriai apie tai bendraudavo. Nežinau, gal aš čia netinkamą temą paliečiau, tikiuosi viskas gerai, gal ligoninei gydosi šiuos mėn ir jam ne iki forumo ;)