Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#347029 ir vistiek liudna liudna liudna liudna.... viskas ko noriu, yra tik zliumbti, bet kokia smulkmena ar mintis iki asaru priveda... :(
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#349785 :( Man kazkas ne taip...kazko norisi, kazko truksta, o isreiksti zodziais negaliu :bloga zinau tik tiek, kad i am not okay :(
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350128 Bloga bloga bloga bloga bloga...noriu nebuti... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Crazy rašė:Negerai negerai negerai negerai....ar galiu isnykti?.... :death

Kas negerai? Pabandyk paatostogaut jei iseina pailset :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350143 Nebegalou...palusiu, nukrisiu, neatsikelsiu... nenoriu nieko... vaziuoju viesuoju transportu, asaros byra, gyvenimas nemielas.... :oops:
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#350144 Suprask, kad tai juk laikina būsena. Ji anksčiau ar vėliau praeis. Todėl nedaryk nieko kas skatina kaip nors durnai elgtis šioje situacijoje
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350204 As vkr supratau, kad nenorint atsidurti ligoninej, skubi psichiatrine pagalba neegzistuoja.... :death
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350560 Man blogai blogai blogai...labai blogai... ketv vos nepagulde i ligonine, atsisakiau, bet dabar galvoju gal be reikalo :bloga
Noriu zliumbt.. namie bardakas o sutvarkyt neturiu nei vienos jegeles...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350595 Bloga bloga bloga... nebenoriu buti... savizalos instiktai grizta.. man liudna ir reikia demesio... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350749 Ple ple ple kaip man negera... kaip as pavargau... jau atsikeliau pavargusi, isitempusi, ir susistresavus velnias zino ko.... :bloga net zandikauli skauda nuo itampos...
Apetito nera, tris dienas padoriai nevalgius, nuotaikos, kantrybes nera, noriu nebuti... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#367196 Ir vel tas pats... tas pats shudas, tos pacios asaros, ir tas tiltas pakeliui namo taip vilioja...
Siandien praverkiau beveik non stop, maziausiai sesias valandas... ir iseiti labai norejau... bet...as dar cia... asaru klane, atrodanti baisiau uz zombi, bet cia... man reikia demesio. Labai. :heart
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#367214 Crazy, seniai matyta :flo

Uzjauciu, kad savijauta prasta, gal noretum pakalbet pm?