Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425755 Kazkoks crashas po pagulejimo, uzmigti nepavyko. Na ir uzteks siandien, vis mazais zingsniukais i prieki :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425759 Vakar buvau optimistiškai nusiteikus, aktyvi buvau, tikejausi kad ir snd sitaip, bet visiskas crashas, galva skauda, jegu nera :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425792 Arghhh...jauciu kad mintys sviesesnes, nuotaika geresne, bet su fizinemis jegomis sakes..pabandziau virtuves spintele isvalyti, tai siaip ne tai 2/3 darbo padariau, ir atejau vel atsigult, nes neturiu jegu :bloga :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425928 Snd lygiai du men po mamos mirties..im not okay..
Vartotojo avataras
Parašė dvv
Crazy rašė:Snd lygiai du men po mamos mirties..im not okay..

:warm :warm :warm
Stiprybės.....
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#426492 Persikrausciau...
Kosmaras kaip sunku, tetis nori mamos standartu tvarkymesi, bet pats neprisideda :bloga tai pykstames ir pykstames :S
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#426743 Buvau pas drauga skotijoj dvi savaites. Lb gerai pasibuvom, pailsejau, nuo rupesciu atitrukau, apsipirkau biski :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#427024 Man sunku :bloga pakalbinkit kas...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#427832 Apkabinkit mane kas nors?
Nesiseka, radau darba, bet net menesi neissilaikiau, nei as patikau komandai nei jos man..
Dar persalau..
Buvau pas nauja seimos gydytoja, tai jaunesnis uz mane :D bet fainas lb. Prasiau bromo nes pas psi tik liepos 4, tai israse ne tik jo, bet ir xanaxxr (pgl psichiatres paskyrima). Bet reikia laukt pirmadienio nes dar teoriskai turetu uztekt...
Dar nuo pulso kazkoki nebandyta israse..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#427946 Kaip as pavargus..emociskai, ne fiziskai...
Sian tik tualeta isvaliau ir jau nebeturiu jegu :bloga
Gavau atsiskaityma is ale buvusios darbovietes, tai noriu nauja sampuna nusipirkt ir ka nors is dekoro..