Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
Crazy rašė:Ir vel tas pats... tas pats shudas, tos pacios asaros, ir tas tiltas pakeliui namo taip vilioja...
Siandien praverkiau beveik non stop, maziausiai sesias valandas... ir iseiti labai norejau... bet...as dar cia... asaru klane, atrodanti baisiau uz zombi, bet cia... man reikia demesio. Labai. :heart
crazy, pamegink savyje rasti jegu, pagalvok kad gali buti blogiau, kad kazkas irgi kankinasi, toks jau tas musu gyvenimas, jis sunkus, skausmingas bet mes turime gyventi, as jau buvau rases, kad ne savo noru atejome i si pasauli ir neturime teises nuspresti kada ji palikti, buk gera negalvok apie ta tilta...., isaus viena karta tas rytas kuris bus sviesesnis, stiprybes tau! :flo
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#367226 Paulina, Kovotojas aciu :heart
Siandien as visa pikta. Buvau pas neurologe del galvos skausmu besitesianciu bala zino kiek, pasake kazka stilium: skauda ir skaudes, priezasties tam nera ir daryk ka nori... :ubju
Vaziavau namo autiku ir atsisedau i neigaliuju vieta, kazkokia boba staugt pradejo kaip jauna mergaite sedi ir senukam vietos neuzleidzia. Paemiau ir pakisau neigaliojo pazymejima po nosim, zinos kaip stugaut :D
Paulina, parasyk :heart
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#367228 teisingai Paulina padarei, kartais ir naglumo reikia tureti, tie kiti seniai jau smarkiai pyyp! yra, jau ta as irgi zinau.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:teisingai Paulina padarei, kartais ir naglumo reikia tureti, tie kiti seniai jau smarkiai pyyp! yra, jau ta as irgi zinau.

Kovotojau, as neesu nagla:D :D :D

Cia crazy nagla :)))
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#372837 Noriu daug daug demesio... vel turiu siuntima i ligonine... uzkniso :(
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#389236 demesio, please... parasykit pm, apkabinkit? :heart
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#389309 Labas vel, ar turi asmenybes sutrikima koki? Kazkaip ten vienas vadinasi kur zmogus nori demesio ir jo negauna, jam blogai.
Kodel siuntima i ligonine prasei kas uzkniso? Kada gulsies?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#394153 man negerai..... labai labai labai negerai..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
tyli rašė:Kas nutiko?

nieko......pablogejimas stiprus :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#397140 pavargau...nebenoriu..nebegaliu.. neistversiu... :bloga :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy