Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Nesuprastas rašė:Tai vat ir atsakymas, tavo atveju manyčiau nereikėtų nutraukti vaistų...

Na tiesiog keista kaip kažkas minėjo, kad iš depresijos neįmanoma išlipt ir kad reikės visą gyvenimą vaistus ryt. Visad tikėdavau, kad viskas šitas kartas paskutinis ir daugiau nebereikės. Deja.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#411217 Kaip diabetikas geria insuliną visą gyvenimą, taip ir tau reikėtų, reikia džiaugtis, kad iš vis yra sukurti vaistai, o kodėl taip blogai gert juos?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#411224 Taip, pirmiausiai išsiaiškini situacijos rimtumą. Ar nuolatos reikia vartoti vaistus, ar galima daryti pertraukas , pasakys gydytojas. Uždavė klausimą, gavo atsakymą, tada gali lipti toliau.

Biškį depresijos forume gal švelniau reikėtų? Be bizūnų?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#411225 Aš be bizunų kalbų, tiesiog uždaviau klausimą, nes man sunku suprasti žmonės, kurie skundžiasi, kad reikės, vaistus gert, jeigu jie padeda, tai paklausiau, kame priežastys ar šalutiniai ar dar kas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#411226 Jeigu vaistus geri, tau pagereja, juos nutrauki ir liga nesikartoja, tai viskas ok, bet jeigu tu geri vaistus, nutrauki, tada vėl atkrenti ir taip tris kartus, nu tai jau matosi patternas.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#411227 Aš suprantu tuos, kurie nenori. Nes aš irgi nenoriu :) Jei nereikia gerti vaistų, vadinasi, esi sveikas. O kas nenori būti sveiku?

O bizūnas tai "keisk mindset". Tai davai, kur konstruktyvi kritika? Patarimai, kontaktai, etc. etc. etc.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#411228 Tai niekas nenori tų vaistų gert, bet jeigu sergi ir tau jie padeda jaustis geriau, tai kas čia per problema, dėl mindset, jeigu pačiam sunku keist, tai eini pas psichoterapeutą/psichologą ir dirbi su juo.