Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
emar rašė:Kokį darbą radai?

Klientu aptarnavimas laiskais ir telefonu...Darbas is namu.
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#416701 ir kaip sekasi su klientais? Aš turbūt negalėčiau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#417741 As ipratus tik snd lb sunku.

Man toks nerimas kad as noriu verkti, verkti neiseina, darbo belekiek, raminami nepadeda :/ noriu sokti pro langa arba is odos issinerti :(
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#417745 Eina sau, Crazy, uzjauciu kad sitaip jautiesi :(
Tikiuosi namie nors kiek nusiraminsi, atsipalaiduosi, gal..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
paulina rašė:Eina sau, Crazy, uzjauciu kad sitaip jautiesi :(
Tikiuosi namie nors kiek nusiraminsi, atsipalaiduosi, gal..

Dirbu is namu :bloga taip blogai visada nebuna, bet siandien kosmaras kazkoks :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#417770 Siandien vel :bloga buvau dantu higienos, tai po uzejo toks priepuolis, kad galvojau nepareisiu namo...pulsas 150, o dar dirbu iki 7 :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
paulina rašė:Crazy, kaip jautiesi? Gal palengvejo? Ka darai kad suvaldytum priepuolius?

Aciu, paulina, kad reguliariai pas mane lankaisi :heart
Siandien turejau planu eiti i skalbykla ir tureti sveciu, kad padetu man surusiuoti daiktus, bet atsikeliau su baisia migrena ir viska atsaukiau :bloga
Dabar biski geriau, isgeriau kavos :))) nes ryte visai nesinorejo.
Priepuolio metu stengiuosi rasti kur atsisesti, kad ir ant bortelio :D isgeriu puse raminamu tabletes ir bandau nukreipinet demesi, pvz skaiciuot balandzius :D :oops:
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#417883 O tau migrena dazna? Man irgi buna, poreciai, bet jau esu nemazus migreninius priepuolius uzturejusi.

O del panikos priepuolio, tai tu labai gerai susidoroji :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#417916 Siandien buvo sunki diena, tai nieko nuostabaus, kad nerimas buvo toks kad drebejau nuo ranku iki koju pirstu galiuku. Po darbo nuvaziavau kazkaip i parduotuve, tai biski atsigavau :da
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Crazy rašė:Siandien buvo sunki diena, tai nieko nuostabaus, kad nerimas buvo toks kad drebejau nuo ranku iki koju pirstu galiuku. Po darbo nuvaziavau kazkaip i parduotuve, tai biski atsigavau :da

Labuk. O kaip nuėmėi tą nerimą, drebėjimą? Man šnd taip buvo. Dar truputį ir būčiau įsikabinus vienai į plaukus. Taip erzino. 2 diazepeks reikalą patvarkė. Dabar ramu. Kaip tavo sveikatytė. B)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#418006 Xanaxas nuima drebejima man :bloga
pyyp!! Ispyliau visa kava o buvo pavyke tobula pasidaryt - darau su elektriniu pieno plaktuvu ir mokka kavinuku :heart
Siandien grozio paroda, Pelene, ileidzia tik su gp, eisiu, gal nebus daug zmoniu :DD
O paskui joga :da
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Crazy rašė:Xanaxas nuima drebejima man :bloga
pyyp!! Ispyliau visa kava o buvo pavyke tobula pasidaryt - darau su elektriniu pieno plaktuvu ir mokka kavinuku :heart
Siandien grozio paroda, Pelene, ileidzia tik su gp, eisiu, gal nebus daug zmoniu :DD

Ziuriu turit skoni kavai :super as irgi tik tokia geriu, jeigu geriu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
LBJ rašė:
Crazy rašė:Xanaxas nuima drebejima man :bloga

Ziuriu turit skoni kavai :super as irgi tik tokia geriu, jeigu geriu

Nu tik nereikia Jus :D labai megstu Taste mapo kava, tai truputeli snobe tuo klausimu esu :achtung
Siandien prabudau lb blogos nuotaikos, reiktu si bei ta nuveikti, bet veiksiu nieko :bloga
Kuo toliau tuo panasiau, kad svieciasi ligonine, bet del naujo darbo bijau net pagalvot :bloga