Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Tomas2222
#362049 DĖMESIO!!!! vel prasideda apelsino atsakymu proveržiai. Orangesun777 vel isikunija i kelias asmenybes ir persivardija kitais vardais. Per para po kelis simtus zinuciu prirasyt gali ir jam nenusibosta. Matosi kad zmogus turi ka pasakyt, bet matyt neturi bendraminciu. Na ka naujas apelsino išukis. Vien 10 puslapiu per valanda gali su juo diskutuot :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Soledad
#362235 Gal zmogui tai padeda dorotis su jo problemomis? Jei taip- tai i sveikata. Kad tik jam geriau butu :) (geriau perdetai aktyvus, nei suicidinis)
Parašė Tomas2222
Soledad rašė:Gal zmogui tai padeda dorotis su jo problemomis? Jei taip- tai i sveikata. Kad tik jam geriau butu :) (geriau perdetai aktyvus, nei suicidinis)

Sutinku
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362242 na manau, kad savo giesmemis kitus gali paveikti i neigiama puse.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#388817 :evil: Parašė man Joe Bonanno per FB. Tai kaip supratau, čia tas Orange. Tik nesuprantu, kaip jis susirado mane ten. Pagalvojo, kad aš esu MAUMAU. Klausė vis, kuri FB yra Maumau ir kuri yra Kunigaikštis Myškinas. Sakė, kad Antitezę dar radęs FB. Hmmmm... Pradžioj nesupratau kame reikalas, kažką pakalbėjom apie vaistus, ligas, apie š.... psichiatriją LT. Nu ir galiausiai įsilaužė į mano kompą :death
Taigi nebendraukit su šituo veikėju.
P.S. sakė, kad DK jis yra Blues. Na bet žiūriu, kad nėra tokio čia.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
mmm rašė::evil: Parašė man Joe Bonanno per FB. Tai kaip supratau, čia tas Orange. Tik nesuprantu, kaip jis susirado mane ten. Pagalvojo, kad aš esu MAUMAU. Klausė vis, kuri FB yra Maumau ir kuri yra Kunigaikštis Myškinas. Sakė, kad Antitezę dar radęs FB. Hmmmm... Pradžioj nesupratau kame reikalas, kažką pakalbėjom apie vaistus, ligas, apie š.... psichiatriją LT. Nu ir galiausiai įsilaužė į mano kompą :death

Oi jo rašė ir man, sakė per Vaiduk fb profilį mane susirado. Dar Katiną rado (nu bet jis ir taip savo fb čia dk įmetęs yra:D). Klausinėjo visokių nesąmonių, ką pažįstu, kokie vardai. Apie Kovotoją klausinėjo, apie Happyangel, kokie vardai jų, kaip juos rast fb... minėjo Biggie, Phuriz, Tomas2222... Nedaviau jam jokios info, po to užblockinau. :/ creep. Suprasčiau jei dar parašytų ir bendraut norėtų, o čia tiesiog kažkokią info renka apie visus...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#388845 Is esmes jis gali suzinoti tik tiek, kiek patys pasipasakosite. Bukite atsargus su "beprociais" :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Antitezė rašė:
mmm rašė::evil: Parašė man Joe Bonanno per FB. Tai kaip supratau, čia tas Orange. Tik nesuprantu, kaip jis susirado mane ten. Pagalvojo, kad aš esu MAUMAU. Klausė vis, kuri FB yra Maumau ir kuri yra Kunigaikštis Myškinas. Sakė, kad Antitezę dar radęs FB. Hmmmm... Pradžioj nesupratau kame reikalas, kažką pakalbėjom apie vaistus, ligas, apie š.... psichiatriją LT. Nu ir galiausiai įsilaužė į mano kompą :death

Oi jo rašė ir man, sakė per Vaiduk fb profilį mane susirado. Dar Katiną rado (nu bet jis ir taip savo fb čia dk įmetęs yra:D). Klausinėjo visokių nesąmonių, ką pažįstu, kokie vardai. Apie Kovotoją klausinėjo, apie Happyangel, kokie vardai jų, kaip juos rast fb... minėjo Biggie, Phuriz, Tomas2222... Nedaviau jam jokios info, po to užblockinau. :/ creep. Suprasčiau jei dar parašytų ir bendraut norėtų, o čia tiesiog kažkokią info renka apie visus...

Jo manes apie katina ''ta su barzda ir akyniais'' bei apie kazkoki admina klausinejo, dar klausinejo apie biggie, phuriz ir tomas, ten toks papi*di, kad manau ji reikia kabint i gedos stulpa :D
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#388865 Kam tu su juo bendrauji iš viso? Išbanini ir ramu.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#388866 Užblokavau as gi jį. Ir nieko apie kitus neminėjau, sakiau, kad tegul tiesiogiai per klubą pakalbina kitus jeigu nori, o aš apie kitus nekalbu ir taškas. Tai tiesiog kalbėjom apie vaistus/ligas, nes apie kitus neištraukė iš manęs nieko. Nors bandė kažką.
O dabar žinosiu, kad kažkoks durnelis kažkur gyvuoja.....
Vartotojo avataras
Parašė Jodoji Materija
#391643 Gal kokia moteryte noretu atskristi i Islandija vini man ikalti i siena ir dar radiatorius lasa. As galeciau moteriskus darbus daryti. Pradejau mastyti, kad reikia kaska gyvenime keisti, nes blogai jau darosi.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#405015 Galite pastebeti kad forume (vaistu skyriuje) truksta pranesimu ir diskusijose siek tiek nera logikos.
Priezastis - buvo istrintas gana aktyvus, saves nekontroliuojantis ir pernelyg kliedintis vartotojas.