Moderatorius: Astro-Meška

Labiausiai patikęs autorius, kuriam manote turi atitekti prizas knyga

5
63%
2
25%
0
N/A
1
13%
Vartotojo avataras
Parašė comes
#313169 Ir vel tu su savo ismaniomis technologijomis.... Jos nepatikimos... Gausim paprastu gaubtu... arba kokiu ziedu... kaip kadaise... mano vaikysteje buvo... Keliausim pestute... patikimausias budas... Kuriam laikui, galim išsinuomoti koki masiniuka... Bet i kalnus ir gudzius miskus su juo jau nepravaziuosi.. Tad turim rimtai apsispresti... Kad turguje kas nesuostu del ko ir kaip mes keliausim...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#315699 Gerai, jau gerai... bus tos vestuves... :bloga Tik nezinau kam taip islaidauti.. galima ir kukliau... mums reiks daug pinigu kelionei... Ir geriau kad kazkiek pinigu liktu jauniesiems... Dar bustas atskiras reikalingas... o jei dar atzalos atsiras.... Kas is to, kad viskas bus pragerta is suesta.... :achtung
Parašėmarkeris
Kuroshitsuji rašė:Klausyk, Vasia, kur tas urvas kur Vėlių knyga paslėpta?

Vasia sedėjo susimastęs, matė jis kaip iš geidulio blizga drakono plikė. Jam reikia tik burtų knygos, visas tas verslas tik priedanga šiam suktam sandoriui. Jis negalėjo patikėti kaip gobšumas sugadina asmenybę. Sunny žinai, palauks knyga, einam aplankyti tavo dukros.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#319976 O ir "šustras" tu Vasia... Jei pasakysiu, tiek tave ir matysiu.. ne jau... užtenka kad verti ženytis... Keliausim kartu, tuomet ir valdysim kartu ta knygą... Rytoj išvykstam.... ruoškis... vestuvės sušoksim kur nors pakeliui....
Parašėmarkeris
comes rašė:O ir "šustras" tu Vasia... Jei pasakysiu, tiek tave ir matysiu.. ne jau... užtenka kad verti ženytis... Keliausim kartu, tuomet ir valdysim kartu ta knygą... Rytoj išvykstam.... ruoškis... vestuvės sušoksim kur nors pakeliui....

Sunny jau gerokai buvo ikaušęs, pradėjo ugnim spjaudytis todėl baro apsauga "gražiai" paprašė išeit. Kelkis drauge mielas, parvesiu tave - tarė Vasia. Vasia Vasia, burbėjo drakonas, tu man kaip brolis, ar girdi? Brolis!! Tu ką nepasitiki mani?? Bumbt ant žemės ir miega drakonas. Eina sau dienelė, ką man daryt? - Svarstė Vasia.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#319982 Sunerimo Vasia, kad Sunny mėgėjas cerkutės... jau pasidarė aišku, jog kelionė bus sunki, o ir burtų valdymas bus sudėtingas,,, Sunny iš prigimties turėjo magiškų galių.. Tad Vasiai žūt-but reikalinga buvo tą burtų knyga.. reikės imtis gudrybių...
Parašėmarkeris
comes rašė:Sunerimo Vasia, kad Sunny mėgėjas cerkutės... jau pasidarė aišku, jog kelionė bus sunki, o ir burtų valdymas bus sudėtingas,,, Sunny iš prigimties turėjo magiškų galių.. Tad Vasiai žūt-but reikalinga buvo tą burtų knyga.. reikės imtis gudrybių...

Be pala pala, užsimastė Vasia gi atvirksčiai, jam reikia knygos, ne man, juk už tai jo dukra ir puse neaiškaus verslo. Nereikėjo Vasiai kartu su Sunny gert, pradėjo žmogeliui galva suktis, nusprendė ryt aplankyt drakono nuotaką. Išsikvietė taksi...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#320307 Vaziuodamas taksi, nusprende uzsukti pas nuotaka... Sudaryti ivaizdi.. Pilaite buvo maza ir labai jauki.. atidare durys tarnaite. Palaukus, pasirode jaunuoji... Vasia apstulbo.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė comes
#323122 .... tai buvo begalinio grožio, elegancijos panele....
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#323481 Sukrenkštė Vasia porą k. ir paprašė tarnaitės vandens.
- O mano mieloji, jūs šiandien graži kaip niekad; saldžialiežuviavo nuotakai Vasia.
Išraudo, krūtinę atstatė ir... pamiršo ką norėjo pasakyti. taip taip... ir didiems vyrams taip kartais nutinka.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#323490 Vasia irgi buvo ne is prastuju vaikinu... Yra i ka pasiziureti... jaunoji irgi buvo maloniai nustebinta. Abu net pamirso kad neuzilgo tures eiti i zygi.. ir visai ne aisku ar lik gyvi ir kaip jiems seksis.... :bloga