- 2016 12 30, 18:07
DĖMESIO!!!! vel prasideda apelsino atsakymu proveržiai. Orangesun777 vel isikunija i kelias asmenybes ir persivardija kitais vardais. Per para po kelis simtus zinuciu prirasyt gali ir jam nenusibosta. Matosi kad zmogus turi ka pasakyt, bet matyt neturi bendraminciu. Na ka naujas apelsino išukis. Vien 10 puslapiu per valanda gali su juo diskutuot
Moderatorius: Astro-Meška
- 2016 12 30, 18:28
kad jis kaip gaigys ta pacia giesme gieda
- 2016 12 31, 18:13
Gal zmogui tai padeda dorotis su jo problemomis? Jei taip- tai i sveikata. Kad tik jam geriau butu (geriau perdetai aktyvus, nei suicidinis)
Wave and smile
- 2016 12 31, 18:18
Sutinku
Soledad rašė:Gal zmogui tai padeda dorotis su jo problemomis? Jei taip- tai i sveikata. Kad tik jam geriau butu (geriau perdetai aktyvus, nei suicidinis)
Sutinku
- 2016 12 31, 18:56
na manau, kad savo giesmemis kitus gali paveikti i neigiama puse.
- 2017 11 21, 21:45
Parašė man Joe Bonanno per FB. Tai kaip supratau, čia tas Orange. Tik nesuprantu, kaip jis susirado mane ten. Pagalvojo, kad aš esu MAUMAU. Klausė vis, kuri FB yra Maumau ir kuri yra Kunigaikštis Myškinas. Sakė, kad Antitezę dar radęs FB. Hmmmm... Pradžioj nesupratau kame reikalas, kažką pakalbėjom apie vaistus, ligas, apie š.... psichiatriją LT. Nu ir galiausiai įsilaužė į mano kompą
Taigi nebendraukit su šituo veikėju.
P.S. sakė, kad DK jis yra Blues. Na bet žiūriu, kad nėra tokio čia.
- 2017 11 21, 22:04
mmm, ačiū už info.
- 2017 11 22, 11:34
Oi jo rašė ir man, sakė per Vaiduk fb profilį mane susirado. Dar Katiną rado (nu bet jis ir taip savo fb čia dk įmetęs yra:D). Klausinėjo visokių nesąmonių, ką pažįstu, kokie vardai. Apie Kovotoją klausinėjo, apie Happyangel, kokie vardai jų, kaip juos rast fb... minėjo Biggie, Phuriz, Tomas2222... Nedaviau jam jokios info, po to užblockinau. :/ creep. Suprasčiau jei dar parašytų ir bendraut norėtų, o čia tiesiog kažkokią info renka apie visus...
mmm rašė::evil: Parašė man Joe Bonanno per FB. Tai kaip supratau, čia tas Orange. Tik nesuprantu, kaip jis susirado mane ten. Pagalvojo, kad aš esu MAUMAU. Klausė vis, kuri FB yra Maumau ir kuri yra Kunigaikštis Myškinas. Sakė, kad Antitezę dar radęs FB. Hmmmm... Pradžioj nesupratau kame reikalas, kažką pakalbėjom apie vaistus, ligas, apie š.... psichiatriją LT. Nu ir galiausiai įsilaužė į mano kompą
Oi jo rašė ir man, sakė per Vaiduk fb profilį mane susirado. Dar Katiną rado (nu bet jis ir taip savo fb čia dk įmetęs yra:D). Klausinėjo visokių nesąmonių, ką pažįstu, kokie vardai. Apie Kovotoją klausinėjo, apie Happyangel, kokie vardai jų, kaip juos rast fb... minėjo Biggie, Phuriz, Tomas2222... Nedaviau jam jokios info, po to užblockinau. :/ creep. Suprasčiau jei dar parašytų ir bendraut norėtų, o čia tiesiog kažkokią info renka apie visus...
- 2017 11 22, 13:38
Is esmes jis gali suzinoti tik tiek, kiek patys pasipasakosite. Bukite atsargus su "beprociais"
-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
- 2017 11 22, 15:59
Jo manes apie katina ''ta su barzda ir akyniais'' bei apie kazkoki admina klausinejo, dar klausinejo apie biggie, phuriz ir tomas, ten toks papi*di, kad manau ji reikia kabint i gedos stulpa
Antitezė rašė:mmm rašė::evil: Parašė man Joe Bonanno per FB. Tai kaip supratau, čia tas Orange. Tik nesuprantu, kaip jis susirado mane ten. Pagalvojo, kad aš esu MAUMAU. Klausė vis, kuri FB yra Maumau ir kuri yra Kunigaikštis Myškinas. Sakė, kad Antitezę dar radęs FB. Hmmmm... Pradžioj nesupratau kame reikalas, kažką pakalbėjom apie vaistus, ligas, apie š.... psichiatriją LT. Nu ir galiausiai įsilaužė į mano kompą
Jo manes apie katina ''ta su barzda ir akyniais'' bei apie kazkoki admina klausinejo, dar klausinejo apie biggie, phuriz ir tomas, ten toks papi*di, kad manau ji reikia kabint i gedos stulpa
- 2017 11 22, 16:17
Kam tu su juo bendrauji iš viso? Išbanini ir ramu.
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
- 2017 11 22, 16:49
Užblokavau as gi jį. Ir nieko apie kitus neminėjau, sakiau, kad tegul tiesiogiai per klubą pakalbina kitus jeigu nori, o aš apie kitus nekalbu ir taškas. Tai tiesiog kalbėjom apie vaistus/ligas, nes apie kitus neištraukė iš manęs nieko. Nors bandė kažką.
O dabar žinosiu, kad kažkoks durnelis kažkur gyvuoja.....
O dabar žinosiu, kad kažkoks durnelis kažkur gyvuoja.....
- 2018 01 07, 21:40
Tas sudzius ir man i facebook buvo rases.
- 2018 01 08, 05:40
Gal kokia moteryte noretu atskristi i Islandija vini man ikalti i siena ir dar radiatorius lasa. As galeciau moteriskus darbus daryti. Pradejau mastyti, kad reikia kaska gyvenime keisti, nes blogai jau darosi.
- 2019 09 20, 09:01
Galite pastebeti kad forume (vaistu skyriuje) truksta pranesimu ir diskusijose siek tiek nera logikos.
Priezastis - buvo istrintas gana aktyvus, saves nekontroliuojantis ir pernelyg kliedintis vartotojas.
Priezastis - buvo istrintas gana aktyvus, saves nekontroliuojantis ir pernelyg kliedintis vartotojas.
-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
- Puslapis 4 iš 4