Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425977 Paspaudus ant savo vartotojo vardo ir atsidūrus aprašo peržiūroj, rašo, kad esu moderatorius. Kaip čia suprast?
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425983 O ką tas rangas reiškia? :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#425985 Na jis uždedamas, kad kiti matytų tavo statusą forume. Yra automatiškai suteikiami rangai kaip "Naujokas" ar "Senbuvis", jie užsideda automatiškai, kai surenki kažkiek žinučių. :)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425986 Dar turiu klausimėlį tau. Kai išsitrina tema, tada forumiečio visų parašytų žinučių kiekis forume sumažėja tiek, kiek toj temoj buvo jo žinučių. Taip ar ne?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Opaque rašė:Dar turiu klausimėlį tau. Kai išsitrina tema, tada forumiečio visų parašytų žinučių kiekis forume sumažėja tiek, kiek toj temoj buvo jo žinučių. Taip ar ne?

Tikrai taip.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425989 O kas per paslaptingas skyrius ta senbuvių raudonoji zona? Šiaip aš esu senbuvė ir turiu virš 500 žinučiu ir skaitosi galiu patekt ten. Įdomu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#425998 Na ten ir juokingų temų yra, :) tai aš įleidžiu, jei nenorėsi, nesilankysi tiesiog arba jei bloga bus, tai parašysi AŽ ir uždarysiu priėjimą. :)
Tuoj, 5min. bėgy įleisiu.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425999 Gerai, žiūrėsiu, kaip bus. :)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Spartan rašė:Eee as irgi noriu ;DD Kas ten gero Opaque?

Dar visko neišskaitinėjau, bet jokių ten trigerių nera. Bent dar neužtikau. Apmiręs forumas ten. Kaip čia dabar parašyt tau, kas ten, kad neišspirtų po to manęs iš čia :D apie libido, kaip vaistai veikia tai, kaip sapnuojasi, nuomonės apie filmukus šito reikalo, kitas orientacijas ir panašiai. Nieko expilcit.