- 2015 02 24, 15:52
Žudytis nebandžiau ir nenorėjau mirti, mano didžiausia duobė buvo supratimas kad gyventi yra beprasmiška ir ta beprasmybė man kėlė didelį skausmą, supratau kad taip gyventi beprasmybėjė nenoriu, bet gyventi privalau, nes dabar mano gyvenimo metas, ne mirties. Bandau labai suprasti tuos žmones, kurie nori pasitraukti, kartu suprantu, bet kartu man tai tolima. Mano beprasmybė atsirado būtent tada kai supratau jog savo jėgomis negaliu susikurti tokio gyvenimo kokio svajojau ir geidžiau, požiūris į gyvenimą ir neatitikimas šiandienos mane gramzdino į duobę, tad ta bejėgystė ir priveda žmogų pasitraukti, nematant išeities, bet kai pradėjau prašytis pagalbos, nuo tos sekundės kai jaučiausi kad manim kažkas rūpinasi ir nori padėti, nuo tos sekundės kai pati lyg būdama kūdikis pradėjau kažką kurti, pradėjau gyventi, pradėjau mokintis gyventi ir kai supratau kad jau kūdikis neprivalau būti, kai supratau kad galiu minimaliai keisti ir taip nebekentėti, atėjo noras gyventi ne bet kaip, ne egzistencijoje, ne beprasmybėjė, ir labai linkiu, linkiu kad tas noras savo plikomis rankomis, apglėbt save, savo gyvenimą ateitų į jūsų širdis, ateitų noras būti kūrėjais, net gi dėmesys kitiems, duodant žodį, suteikia stiprybės daugiau ir save patį iškeliant iš duobės.
" LET it Be".