Moderatorius: Astro-Meška

Labiausiai patikęs autorius, kuriam manote turi atitekti prizas knyga

5
63%
2
25%
0
N/A
1
13%
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#308554 Taisyklės
Laikytis bendrų forumo taisyklių. http://www.depresijosklubas.lt/forumas/ ... 78&start=0
Rašom po sakinį ar daugiau, bet neišsiplečiam ir nerašom po žodį.
Konkurso laimėtojai bus išaiškinti balsavimu.
Moderatoriai, pirmyn, jūs irgi galite dalyvauti.
Manau, nesupyksit, jei aš irgi sudalyvausiu kūrime, aišku į prizą nepretenduosiu :achtung Nes pati tą prizą ir dovanosiu. :)
Prizas - A.Berdžeso knyga "Prisukamas apelsinas" [1999m., LT rašytojų sąjungos leidykla]. Knyga būtų bet kur nusiųsta.

Pirmyn...
Paskutinį kartą redagavo Astro-Meška 2014 09 06, 17:04. Iš viso redaguota 3 kartus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#308555 Drakonas vardu Sunny sedėjo bare ir gurkšnojo kakavą. Jis nekantriai laukė bičiulio, kurio seniai nebuvo matęs ir dabar norėjo paprašyti vieno dalyko...
ParašėKatastrofa
kunigaikštisMyškinas rašė:Drakonas vardu Sunny sedėjo bare ir gurkšnojo kakavą. Jis nekantriai laukė bičiulio, kurio seniai nebuvo matęs ir dabar norėjo paprašyti vieno dalyko...

Kakava jau buvo ataušusi, tad jis paparašė ją pakeisti į stiklinę viskio su ledu, jaudinosi labai, pylė prakaitas, draugo seniai nematęs, o ir prašymas rimtas, labai rimtas....
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#308662 Gurkštelėjo viskio, kaip netrukus pasirodė draugas. Drakonas toks buvo susijaudinęs, kad pamiršo...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#308690 ..... koks tas buvo prašymas... o ir viski jau truputi "trenkė" į galvą. Draugai labai apsidžiaugė pamate viens kita, apsikabino... Draugas nelabai apsidžiaugė pamatės draugą su taurelė, nes pamena jog tas yra jam pažadėjęs daugiau nei lašo neimti į burną... Tik norėjo su draugu apie tai šnektelėti, kaip Drakoniukas atsiminė ko norėjo paprašyti savo draugo.....
ParašėKatastrofa
#308695 Sako: klausyk, Vasia, visą laiką buvom draugais, pykomės, visko buvo, bet likom draugais. Pasitiki manimi? Jei taip, tada važiuojam kartu į Prancūziją, aš ten verslą pradėjau, gerai man sekasi, bet reikia partnerio... Dešinės rankos.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#310008 Vasia išplėtė akis, netikėdamas Sunny iškalba. Dirstelėjo į viskio taurelę, ir supratęs mirktelėjo drakoniukui Sunny:
-Mielas drauge, aš turiu pagalvot, juk ne kiekvieną dieną tokių pasiūlymų sulauksi.
ParašėKatastrofa
#310011 Pagalvojo Vasia ir sako atsidusęs. Susikaupęs. Gerai, Sunny, jei tai nebūtum tu, sakyčiau ne, bet kadangi esi mano draugas, sakau taip, bet su viena sąlyga. Būsiu tavo dešinioji ranka, jei viskas bus per pusę. Nelabai noriu nudegti, svetima šalis, tad prašau tavęs pusės pelno. Ar tau tinka? A... Dar viena sąlyga. Noriu tavo dukros rankos. Manau, kad kaip tokiam žingsniui, aš nedaug prašau?...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#311985 Sunny pagalvojo, kad ta jo dukra baisi kaip velnias ir nieks jos neima apsidžiaugė šiuo pasiūlymu, bet šito neparodė. Su šia sąlyga lengva sutikti, pamanė.
-klausyk, Vasia, būsi mano dešinioji ranka, bet turiu maaaažyyytį prašymą... Perleisk man tų senų vėlių burtų ir užkeikimų knygą iš Uzbekistano... m?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#311987 Si knyga, seimos relikvija... tad kai tavo dukra bus mano zmona, tuomet mes abu galesim ja naudotis... Deje, nors tu ir jos tevas... bet tau siuos galios nepasiduos... O kai as apsizenisiu su tavo dukra, mes eisim i zygi tos knygos pasiimti... nes ji paslepta kalnuose, gyliam urve... Ten labai pavojinga... :ispeju
ParašėKatastrofa
#312031 Tai jūs mane pasiimkit kartu, a? kodėl tu taip, Vasia? Jei šeima, tai šeima.... Aš tau širdį atiduočiau, o tu kaip... Tariam taip. Aš tau dar vieną savo dukrą duodu, tu tik pasiimk mane kartu, kaip tau šis pasiūlymas?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#312032 Na, gerai Sunny, tebunie. Kai atsvesim viestuves... trauksim i kelione... Mums reiks pereiti daug kliuciu... daug burtu... bus pavojinga... reiks daug ismones ir drasos...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#312421 Klausyk, Vasia, aš turiu šiek tiek susikaupęs auksinių...
Gal nusisamdom burtiniką ar karį? Pinigų užteks tik vienam...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#312469 Jegos mums nereikes, nebus su kuo kariauti... burtu nepanaudosim, kol negausim tos knygos... tuome patis busim stebukladariais... tad kelioneje, teks pasitiketi tik savo ismintimi, drasa ir jegomis.... Pinigus pasiimk... as pasiimsiu kiek savo turiu... Ju mums prireiks, teks kelioneje visokiu "gudrybiu" nusipirkti....
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#313140 Siūlau pirmiausia nusipirkti nematomą užkardos gaubtą įjungiamą vienu mažyčiu elemento spustelėjimu. Tik kuo siūlai keliauti? Ir ar žinai kelią į stebukladarių turgų?